Şimdi Ara

İngilizceden türkçeye kısa bir kaç cümle, lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok kolay 6 cümle, 7 - 8 kelimelik zor değil.
    Tamamladım ama aşağıdaki cümleleri size danışmak istedim bu cümleleri çevirdim ama yapmacık olmayan bir ifade bulamadım Türkçe olarak okuduğumda arada sırıtıyor gibi geliyorlar.
    Bu arada kendi çevirilierimi yazmıyorum ki etkileşim olupda kafanız karışmasın diye.
    İngilizcede olayları bilirsek çeviri tam yapılır o yüzden durumlarıda yazıyorum.

1 - Burada arkadaşı soruyor neyin var gibisinden sonra cevap gelmeden nasihat etmeye başlıyor. Burada ki "bet an eyelash" bir kalıp mı acaba bu cümle de ne demek istiyor sizce. Kadın yakanı bırak mıyormu diye soruyor, adam da yanıt veriyor öyle birisi değil diye, bu adamda çok çapkın kadınlara değer vermiyor neyse arkadaşıda bunun üzerine bu cümleyle konuşmasına başlıyor.

quote:

You won't bet an eyelash even if the girl got pregnant.

2- Bunu ne diye çevirsem daha hoş olur.

quote:

Love in magic

3 Bunu da nasıl şekilde çevirsem yapmacık olmasa.

quote:

Why is it all our fault?

4

quote:

Men are there for the taking?

5 Kız diyor ki; bir daha sakın yanıma oturup bana yaklaşma, adam da yanıt olarak bu cümleyi söylüyor. Nasıl çevirsem daha hoş olur komik bir çeviri yapmam lazım.

quote:

Don' t you worry. I'll fix you up.
    I'm a plastic surgeon for God ' s sake.

6 Kız adama bugün neden o kadar tuhaf davrandın diyor adam da bu yanıtı veriyor bunun da çevirisi biraz komik olmalı.

quote:

So much better to make a fool out of myself than...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaRanoManYak -- 15 Aralık 2006; 17:18:59 >

• Dün gece açmıştım yanıt gelmemiş yukarı diyim en iyisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.