Şimdi Ara

İNGİLTEREDE DİL OKULU-danışman şirketi şart mı-sizce hangisi? tecrübeliler?:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ingilterede dil okuluna gitmek istiyorum bu yaz için, 2 aylık bir süre. danışmanlık şirketlerinden de bazılarıyla iletişime geçtim fakat
    tek başına , aracı şirket olmadan da yapılabileceğini, daha uygun fiyata olacağını söyleyenler var.
    çok kararsız kaldım ve iki şekilde de gidenlerden tecrübeli olanlardan bu konuda bilgi almak isterim.
    eğer şirket tavsiyesi varsa da hangisi ve niye olduğunu da sormak isterim.
    şimdiden teşekkürler:)

• lütfen yardıııım :))
  • Ben Teori Eğitim ile gitmiştim.Gerçekten çok ilgilendiler gittikten sora da çok yardımcı oldukları için önerebilirim. İngiltere biraz sıkıntılı bir ülke bir uzman ile evrakları hazırlayıp dil okuluna başvurmak aksilik yaşamamak açısından faydalı olabilir.Başka sorun olursa ya da incelemek istersen link aşağıda :D
    http://www.teoriegitim.com/ingiltere-dil-okullari/
  • çok tesekkur ettim:) inceliyorum hepsini.

baska tavsiye tecrubeli olan varsa bilgilenmek isterim..karar veremedim daha:)
  • ece arkadasin dedigi gibi İngiltere biraz vize konusunda degisik bir ulke bir uzmandan yardim alman bence mantikli olan... Kendim bir İngiltere asigi olarak eger istersen konu ile ilgilenecek uzman birine yonlendirebilirim. Hem indirimli okul konusunda yardimci olur hem de fikir alisverisi yapmis olursun...
  • uzun zamandır ingiltere'de lisans eğitimi almak uğraşıyorum okul işi en basiti fakat ;
    vize için gereken tek şey '' PARA '' eğer varsa paran kraliçe gelir seni evinden alır . Onlar kapitalizmin yaratıcılarıymış bu süreçte bunu öğrendim
    Eğer para işinde sıkıntı yok diyorsan kolaylık açısından git bie bilindik danışmanlık şirketine herşeyi hallederler ( Tabi onlara gerek yok ama sonuçta üni ye başvurmayacaksın altı üstü dil okulu birşey olmaz )
    Ayrıca nick 27 Gaziantep'te isen Gazimuhtarda var bir yurtdışı danışmanlık şirketi
    İlaveten son siyasi olaylardan sonra vize konusunda daha seçici oluyorlar ama dediğim gibi paran varsa istersen Kırmızı bültenle aranan suçlu ol yine vize alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPOTEK -- 24 Şubat 2016; 17:16:45 >

• Hiç uğraşma bence evet öyle bir yanılgı var fakat ücretsiz danışmanlık yapan firmalar gerçekten ücretsiz yapıyorlar bir de vize ile uğraşmıyorsun sadece evrak topluyorsun onlar her şeyi ayarlıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kayıt oldum oxford'a danışman kullandım bakalım görücez deneyimleyip :)
  • www.studygroup.com

Danismana ihtiyacin yok. kendin de halledebilirsin.
  • Ben daha önce yurtdışına bir danışmanlık şirketi aracılığıyla gitmiştim. Temel prensip şu ;
    Eğer seçtiğiniz dil okulu programında çok fazla gezi , aktivite vs. varsa fiyat pahalı oluyor . Fakat benim tavsiyem kendiniz gidin . Çünkü danışmanlıklar pay alıyor . En iyisi yanınıza bir arkadaşınızı alın , bir dil okulu seçin . Seçtiğiniz dil okuluna internet üzerinden başvurabilirsiniz. ( örn. Eurocenter)
    Erken kayıt yaptırırsanız fiyat daha uygun olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Danışman şirket şart değil, okulla yazışıp kendinizde gidebilirsiniz. Ama şirkette okulun sitesindeki fiyat ne ise onu verir zaten, daha fazla veriyorsa oradan hemen uzaklaşın. Bu durumda şirket daha mantıklı vize konusunda tecrübeli oldukları için ama siz okuldan liste fiyatından daha düşük fiyat alabilirseniz tabiki kendiniz direkt gidebilirsiniz. Daha ucuza mal etmiş oluyorsunuz sonuçta.
  • Amerika Kanada ve İngiltere için danışman şirket kullanmak mantıklı. Hatta bazen özel indirimli fiyatlar bile verebiliyorlar.
    Mesela: London School of Commerce Master MBA 6950 gbp yazıyor sitesinde.
    Bu programa yetkili acentesi uzerinden kayıt olursanız London School of Commerce MBA ücreti 4950 GBP. London Vizyon Yurtdışı Eğitim acentesini ararsanız daha detaylı bilgi veriyorlar, istanbuldaysanız, ofisleri istiklal caddesi taksimde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.