input içeriğine yazılacak değerden sonra gözükecek sabit bir değeri nasıl ekleyebilirim? örneğin sabit kelime "adet" ve inputa 5 yazarsam 5 adet olarak güncellenecek. Biraz araştırma yaptım fakat tüm örnekler sabit değeri kelimden önce gösteriyor. adet 5 olarak. Yazılacak değerden sonra gösterilecek sabit değeri yapabilmem gerekiyor Saygılarımla. |
input içeriğine değerden sonra sabit değer ekleme
-
-
Nerede yapmaya calisiyorsunuz soylediginizi? HTML ile mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mosahinNerede yapmaya calisiyorsunuz soylediginizi? HTML ile mi?
evet html fakat php de olabilir farketmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz053 -- 27 Aralık 2020; 12:14:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: aziz053evet html fakat php de olabilir farketmez
Alıntıları GösterSoyle bir sey mi istiyorsunuz? Yoksa degeri girdikten sonra baska bir yerler "5 adet" seklinde yazdirmak mi istiyorsunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosahin -- 27 Aralık 2020; 12:48:55 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mosahinSoyle bir sey mi istiyorsunuz? Yoksa degeri girdikten sonra baska bir yerler "5 adet" seklinde yazdirmak mi istiyorsunuz?
Alıntıları Göster"Adet" değeri inputun içinde olması gerekiyor. Örneğin inputa 5 yazdım ve herhangi bir yere tıkladım inputun içeriği "5 Adet" olması gerekiyor
İstediğim özelliğe birebir uyan bir sitedeki input buldum
https://proxy-seller.com/ siteye girin ve Enter quantity yazan inputun içerisine herhangi bir sayı yazın ne demek istediğimizi anlayacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz053 -- 27 Aralık 2020; 21:41:39 >
-
<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<input id="myInput" type="text" onchange="onChange()"/>
<script>
function onChange() {
let x = document.getElementById("myInput");
x.value = x.value + " adet"
}
</script>
</body>
</html>
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CB67E49D3<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<input id="myInput" type="text" onchange="onChange()"/>
<script>
function onChange() {
let x = document.getElementById("myInput");
x.value = x.value + " adet"
}
</script>
</body>
</html>
teşekkür ederim hocam tam aradığım değer. Son olarak bu sabit adet yazısını değiştirilemez nasıl yapabilirim? adet yazısını kullanıcı silemeyecek veya değiştiremeyecek, sadece bilgi olarak gözükmesi yeterli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X