Şimdi Ara

İnşaat Mühendisliği Bölümünde Erasmus Kaçıncı Sınıfta Yapılmalıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Konuya kısaca ve hemen gireyim. İnşaat mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim ve erasmus sınavına girdim, kazandım. Şimdi 2.sınıf ilk dönem gitsem sorun olur mu? Kimisi sorun olmaz derken kimisi 2.sınıfta temel dersler var gitme diyor. Tecrübeli ve bilgili kişilere duyurulur. Teşekkürler.

• Senin yerinde olmak için nelerimi vermezdim. Üçüncü sınıfım ve dördüncü sınıfta italya veya polonya da olacağım. İkinci sınıf derslerini o kadar iplemene gerek yok dördüncü sınıf dersleri daha kritik ama ben uzatmayı göze alarak gidiyorum. Statik mukavemet derslerini gelince de alabilirsin illa burda dönemde almak zorunda olduğun dersleri almıyorsun dışarıda zaten. Kolay geçebileceğin dersleri alırsın problem etme.

Hatta gidebiliyorsan 1 yıl git dilin gelişir birinci dönem avrupada da kış olacağı için buranın kışına benzemez gezemeyebilirsin rahatça ve bir yılda daha iyi gelişir dilin. Asıl amacın da o olsun dili geliştirip sosyalleşmek ve farklı kültürleri tanımak. Dersler illaki geçilir önceliğin dersler olmasın ama hepsini de bırakıp gelme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahsepya -- 16 Mart 2015; 0:27:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk sene erasmusa gidilebiliyor mu ben hazırlık okuyorum da
  • Dördüncü sınıfta yollamaz çoğu bölüm. Üçün ikisinde git derim, üçün biri soğuk oluyor :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.