Şimdi Ara

İnşaattan ev almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar. Kentsel dönüşüm kapsamında ki bir bölge de , bir firma A ve B blokları yapmış oturmaya başlayanlar olmuş , bir aya kadarda meskenler hazır olur demişler . Aynı firmanın az ileride yapım aşamasındaki projesinde 14 kat dikilmiş , diğer işler yapım aşamasında içeride dışarıda ustalar çalışıyordu. Satış görevlisi buradan ev alırsanız yardımcı oluruz bankaya da karıştırmadan belli bölümünü vadeye böleriz belli kısmıda nakit verirsiniz dedi. Aynı zaman da mesken parası da ödemeyeceksiniz sadece tapudaki harç damga vs tarzı 2-3 bin lira ödemeniz olur başka olmaz burası kentsel dönüşüm dedi. Belediye verecekmiş herhalde.10 aya teslim olur diye düşünüyoruz dedi. Şimdi benim aklıma yattı , belediye burayı boş bırakmaz bu adamlarda mecbur inşaatı bitirir dedim kendi kendime. İnternette araştırdım basit satış sözleşmeleri var. Benim bu işten zararlı çıkmamam için ne yapmam lazım , neye dikkat etmem lazım? İlk ev niyetiyle almaya çalışıyorum bilgim sıfır emlak işlerinde. Sözleşme nasıl olacak neye dikkat edeyim bu adamlar bana nasıl verecek tapuyu . Bilenlerin yardımını bekliyorum

• EVİNİZİ TESLİM ALDINIZ MI MERAK ETTİM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.