Şimdi Ara

İNSAN HAYATININ 4 ANA DÖNEMDEN OLUŞTUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1:Anne karnında geçirdiğimiz 9 aylık dönem

2:Dünyada geçirdiğimiz yaşam

3:Ölünce gittiğimiz kabir hayatı

4:Ebedi olarak kalacağımız Cennet veya Cehennem hayatı

• İNSAN HAYATININ 4 ANA DÖNEMDEN OLUŞTUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

• Hayatın 4 devri

İlk çeyrek 0-25 Gençlik
    İkinci çeyrek 25-50 Orta Yaş
    Üçüncü çeyrek 50-75 Yaşlılık
    Son Çeyrek 75-100 Ekstra

Niye böyle söyledim çünkü 70lerde genc olanlar şuan yaşlı 90larda genç olanlar şu an orta yaşlı şu an doğanlarda genç.
    70lerdekiler ekstraya geldigi zaman 90lardakiler yasli, su ankiler orta yaşli olcak bu döngü hep böyle gidecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

Hayatın 4 devri

İlk çeyrek 0-25 Gençlik
    İkinci çeyrek 25-50 Orta Yaş
    Üçüncü çeyrek 50-75 Yaşlılık
    Son Çeyrek 75-100 Ekstra

Niye böyle söyledim çünkü 70lerde genc olanlar şuan yaşlı 90larda genç olanlar şu an orta yaşlı şu an doğanlarda genç.
    70lerdekiler ekstraya geldigi zaman 90lardakiler yasli, su ankiler orta yaşli olcak bu döngü hep böyle gidecek.
    Kardeş bu dünya hayatıyla ilgili dönem ben bütün dönemleri saydım
  • Çoğu insan ölüm yokmuş gibi yaşıyor. Ölümden sonra yaşam yoksa kişi için hayat tamamen anlamsız olmaz fakat teizmle aradaki fark aşırı büyüktür. Özellikle bir kere Allah'ı hissetmiş olan kişi sonradan dönerse bu onun için büyük bir kayıp olur. Kim olursa olsun Allah'ı tanımanın verdiği mutluluk hiçbir şey ile karşılaştırılamaz. Bunu da ancak bu tecrübeyi yaşamış olanlar bilir.
    Ölümden sonra yaşama inanmıyorsan bence seni en çok üzecek olan şey: sen yaşarken sevdiğin birisinin ölmesi ve onu sonsuza kadar asla göremeyecek olmana inanman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşom21

Çoğu insan ölüm yokmuş gibi yaşıyor. Ölümden sonra yaşam yoksa kişi için hayat tamamen anlamsız olmaz fakat teizmle aradaki fark aşırı büyüktür. Özellikle bir kere Allah'ı hissetmiş olan kişi sonradan dönerse bu onun için büyük bir kayıp olur. Kim olursa olsun Allah'ı tanımanın verdiği mutluluk hiçbir şey ile karşılaştırılamaz. Bunu da ancak bu tecrübeyi yaşamış olanlar bilir.
    Ölümden sonra yaşama inanmıyorsan bence seni en çok üzecek olan şey: sen yaşarken sevdiğin birisinin ölmesi ve onu sonsuza kadar asla göremeyecek olmana inanman.
    Kardeş işte insanlar Allah'ın varlığını kabul etse ve ahireti düşünse günahta işlemez kötülükte yapamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.