Sizinle görüşme planlıyorlar, görüşmeye erken geliyorsunuz veya 2-3 dakika çalan telefona yanıt veremediniz hemen pıt 5 dakika beklemeden sormadan kafalarına göre görüşmeyi başka bir güne erteliyorlar. Görüşmeye giriyorsunuz 20 dakika bekliyorsunuz kadın toplantıya giriyor 5 dakika sonra kendini toplantıdan çıkarıyor sonrasında sorun yaşadım deme zahmetinde bile bulunmuyor. İttire kaktıra görüşmeyi ben başka bir güne ayarlatıyorum. Nezaket kuralları çerçevesinde en azından insan zero bey sorun yaşıyorum sizi dilerseniz şu gün şu saatte değerlendirmeye alalım derler. Onu bile ben teklif ediyorum. Gerçekten rezalet. Ciddi anlamda iş görüşmesine çağıran insan kaynakları çalışanlarına sözüm yok ama daha çoğu işe alacağı adayın özgeçmişine bakmıyor. Networklerim var fakat şu ana kadar bir işe yaradıklarını görmedim. |
İnsan Kaynakları Çalışanlarının Çoğunu Neden Sevmiyorum?

-
-
alayı kadın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erkek olanları daha fena, Türkiye'nin en büyük ISS'lerinden birinde staj yapmıştım adamlar benim 4-5 ay önce yaptığım başvuru özgeçmişini kaybetmişlerdi benim arkadaşla beraber yürüye yürüye yağmurda önlisansta elden CV vermeye gittik. Çocuk Nisan-Mayıs gibi işe başladı ben 4-5 ay bekledim. Sonradan arkadaştan öğrendim içeride 5000 kişinin özgeçmişi kaybetmişler.
Bir sabah Ankara'dan telefon arıyor akrabalardan eve gidiyorum markete uğrayacaktım. Dediler Zero bey işe alınmışsınız ancak size haber veren olmadı mı? Dedim olmadı. 10-15 Gündür sizin işe gelmenizi bekliyoruz başlamayacaksanız çalışma durumunuz iptal edilecek dediler ben şok.
Adamlar kart falan çıkartmış bana stajyerim birde geçiş kartları vs her şey hazır bana haber veren yok 3-4 ay önce elden özgeçmiş verdiğim insan kaynaklarını muma çevirmişler resmen. Suratları asık bana bağırdılar dediler sana mail veya telefondan ulaşmaya çalıştık niye açmıyorsun, dedim telefonum 7/24 açık daha geçen Ankara'dan arandım bunun üzerine sizinle görüşmeye geldim dedim mosmor olmuşlardı.
-
insan kaynakları, yönetici ve müdür kankası rezil çalışanları olan bir kurum. yöneticinizden mobbingi yersiniz, soluğu ik'da alırsınız, ik da sizin yönetici hakkındaki şikayetinizi gider yöneticinize gammazlar, yönetici mobbingin dozunu daha da artırır. hiçbir işe yaramayan, sorun çözeceğine sorun çıkaran bir kurum. ünideki öğrenci işleriyle aynı statüde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X