grikOÇ erciyes biyoloji mezunu abbas güçlü meslek liseli ne zaman bi psikolojik danışman görsem psikloji mezunu bile çıkmıyor. |
eğitimcilerin hepsinin boş adam olması
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
aabi keşke bu arkadaşa bişey yedirip içirmeseydik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tekir parafşar biology
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya gri koç ile Erciyes'i yanyana söyleme duydukça sinirleniyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BakiSilva
Tekir parafşar biologyadam 20 dk görüşmeye 150 tl alıyor peki bu adam derece mi yapmış? hayır, adam sadece biyoloji hocası bu adamın ipiyle niye kuyuya inelimki? gri koç kim abi erciyes biyoloji mezunu adam
Yerlesen31--- Ortalama OBP 399,905 --- TYT Türkçe (40 soruda) 21,1 --- TYT Temel Matematik (40 soruda) 12,3 --- TYT Sosyal Bilimler (20 soruda) 8,5 --- TYT Fen Bilimleri (20 soruda) 6,7 --- AYT Matematik (40 soruda) 10,8 --- AYT Kimya (13 soruda) 2,5 --- AYT Fizik (14 soruda) 1,8 --- AYT Biyoloji (13 soruda) 3,9
-
Ayt biyoloji ortalaması 4 fena gümledim
Erciyes nasıl bir okulsa bu vasıfsızı bile zengin etmiş diye yorumladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eee sonuçta Kayseri hocam ticaretin başkenti 4 senede esnafla çok haşır neşir olmuş
Ve saydığının ikisi de gayet güzel işler yaptılar gri koç bana hitap etmiyor fakat fllerde bile süreç hakkında bilgi verebilecek rehberlikçiler yokken gri koçun videolara reklam bile sokmadan yaptıği iş taktir edilesi.
Abbas güçlü de aynı şekilde yaptığı işi korkudan yapamayacak ne odtü boun mezunları var bu ülkede
Fakat son yazdığınız şey çok doğru. Her seyi en iyi ben bilirim kafasındaki halkımız psikolojiyi basit bir iş görerek rehberliği ne oldugu belirsiz tiplere yaptırıyorlar. Geçen deneme icin gittigim dershanede müdür "psikoloji mezunu psikologumuz ve rehberlikçimiz var" demişti. Şasırmamı bekledi ama zaten öyle olması gerekiyor
-
Havasını 10 dakika soluyunca üçkağıt ve pazarlama yetenekleri tavan yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EB5DF7EA3Ve saydığının ikisi de gayet güzel işler yaptılar gri koç bana hitap etmiyor fakat fllerde bile süreç hakkında bilgi verebilecek rehberlikçiler yokken gri koçun videolara reklam bile sokmadan yaptıği iş taktir edilesi.
Abbas güçlü de aynı şekilde yaptığı işi korkudan yapamayacak ne odtü boun mezunları var bu ülkede
Fakat son yazdığınız şey çok doğru. Her seyi en iyi ben bilirim kafasındaki halkımız psikolojiyi basit bir iş görerek rehberliği ne oldugu belirsiz tiplere yaptırıyorlar. Geçen deneme icin gittigim dershanede müdür "psikoloji mezunu psikologumuz ve rehberlikçimiz var" demişti. Şasırmamı bekledi ama zaten öyle olması gerekiyor
allah akıl versin hcm
-
şöylelerini izleyip para kazandırmayın hiç tavsiye etmem de
Yüzde 1000 doğru
Abbas güçlü kadar boş bir insan yok 11in 2.donemi ve 12 sorulmasın sınavda deyince boş olduğunu anladım
Sayısalda ilk 50k yapmış herhangi bir insan bir rehberlikçiden daha iyi tavsiye verir
doğru
-
bu forumda gördüğüm en ahmak insan sensin. 2.si de kendinigelistiren...
-
Hocam arkadaş abbas güçlü profilini marka değeri olarak yargılamış. Zaten kendisi güncel eğitim hakkında ne demiş diye bakmıyorum. Yaşayıp yaşamadığını bile bilmiyorum. Ama adını duyurmasını sağladığı zamanlarda güzel işler yapıyordu. Kendisini youtube da gordugum kadarıyla biliyorum fazla git gelli ve saygısızca tavırları olabiliyordu onun dışında peşine pek düşmedim sadece programını biraz takip etmiştim. Ayrıca hiçbir zaman muhalifin muhalifi olmamasına rağmen şu an çokca dillendirilen ygs zamanı sorular çalındı kopya vs mevzusu yüzünden dönemin başbakanı tarafından tehdit bile edildiğini hatırlıyorum tabii 2016dan sonra açık ve net kopya meselesi ortaya çıktı. Ayrıca gene başbakanın günlerce gündemde kalan eşcinsel hakları ile ilgili soruya cevabı kendisinin programda verildi.
Şu an nedir ne yapıyordur pek bilgim yok takip etmiyorum bazi noktalarda saygisizda davranıyor fakat adamı direkt bomboş bir eleman bellemek çok saçma aynı şekilde gri koç sınav hakkında pek bilgisi olmayan nasıl ilerleyeceğini bilmeyen kişiler için mesela meslek lisesi vb. Okullarda okuyan kişiler için güzel yol gösterici işler yapıyor. İnsanların önünde onlarca seçenek varmış da bile isteye gri koç izleniyormuş veya abbas güçlü dinlenmiş gibi yapılması çok saçma.
Gri koç izlemeyip f* koç falan mı izleyeceksin? Sırf çekimine bile verdiği kalite için youtube da birileri izlenecekse gri koç seçeneklerden biri. Bana hitap etmiyor youtubedan rehberlik vs. Videoları da takip etmiyorum ama size zararı olmayan bir adama üniversite nedeniyle damgalamak saçma geldi
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Ve saydığının ikisi de gayet güzel işler yaptılar gri koç bana hitap etmiyor fakat fllerde bile süreç hakkında bilgi verebilecek rehberlikçiler yokken gri koçun videolara reklam bile sokmadan yaptıği iş taktir edilesi. Abbas güçlü de aynı şekilde yaptığı işi korkudan yapamayacak ne odtü boun mezunları var bu ülkede Fakat son yazdığınız şey çok doğru. Her seyi en iyi ben bilirim kafasındaki halkımız psikolojiyi basit bir iş görerek rehberliği ne oldugu belirsiz tiplere yaptırıyorlar. Geçen deneme icin gittigim dershanede müdür "psikoloji mezunu psikologumuz ve rehberlikçimiz var" demişti. Şasırmamı bekledi ama zaten öyle olması gerekiyor |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X