Şimdi Ara

İnsan Neden Spor Yapar sorusuna felsefi bir yaklaşım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsan neden spor yapar sorusunun cevabı.

İnsan neden spor yapar sorusunun cevabı zannettiğimiz kadar basit değil gerçekten. yani sadece sağlık ve kilo vermek olarak düşündüğünüz zaman olayı basite indirgemiş olursunuz. İnsan doğası ve insan psikolojisini irdelediğimizde ise aşağıda belirttiğim hususlar ön plana çıkmakta. Sizlerin de ekliyeceği maddeler var ise lütfen benimle paylaşın.

kilo vermek
    fit kalmak
    sağlıklı olmak
    uzun süre yaşamak
    hayattan keyif almak
    deşarj olmak, stress atmak
    genç görünmek
    güzel görünmek
    enerjik olmak
    taktir,beğeni toplamak
    ilgi çekmek
    sosyalleşmek
    doktora az gitmek
    sportif gözükmek
    Kaynak: http://hayatmanzaralari.blogspot.com/2012/09/insan-neden-spor-yapar-sorusunun-cevab.html

• zcanseverdonanimhaber Z kullanıcısına yanıt
    kilo vermek

benim başlangıç amacım bu idi.daha sonra kas yapayım dedim şimdi ise pcyi bıraktım buna taktım
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Hocam . Kas yapmak ve veya spor yapmak gerçekten çok güzel. Bilgisayar bağımlılığından kurtulmak ta çok güzel . Fakat hayatta her şeyi olması en güzeli. Yani hem sınırlı düzeyde bilgisayar kullanmak hem de spor yapmak mümkün. Ama sanırım bilgisayar karşısına geçtiğimizde bir çok etken dikkatimizi çekiyor ve kendimizi alamıyoruz. Cevabın için teşekkürler. Başarılar sana
  • zcanseverdonanimhaber Z kullanıcısına yanıt
    pcyi hiç bilmiyor modunda değilim.üsütne düşmüyorum artık.mesela ekran arktı ihtiyacım var ama almıyorum.yeter film izlemey diyip gçeiyorum
  • bende kilo vermek için spora başladım. ancak çok kilo vermeye başlayınca sarkma olmasın diye vg ye başladım. iyiki de başlamışım. 2 sene yi devirdim. ayrıca devrim geçirdim.herkese tavsiye ederim...
  • rendezvouss kullanıcısına yanıt
    Gerçekten tebrikler. Azim kararlılık ve aldığınız netice için tebrikler. Demek ki çalışınca oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zcanseverdonanimhaber -- 9 Eylül 2013; 11:55:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zcanseverdonanimhaber

İnsan neden spor yapar sorusunun cevabı.

İnsan neden spor yapar sorusunun cevabı zannettiğimiz kadar basit değil gerçekten. yani sadece sağlık ve kilo vermek olarak düşündüğünüz zaman olayı basite indirgemiş olursunuz. İnsan doğası ve insan psikolojisini irdelediğimizde ise aşağıda belirttiğim hususlar ön plana çıkmakta. Sizlerin de ekliyeceği maddeler var ise lütfen benimle paylaşın.

kilo vermek
    fit kalmak
    sağlıklı olmak
    uzun süre yaşamak
    hayattan keyif almak
    deşarj olmak, stress atmak
    genç görünmek
    güzel görünmek
    enerjik olmak
    taktir,beğeni toplamak
    ilgi çekmek
    sosyalleşmek
    doktora az gitmek
    sportif gözükmek
    Kaynak: http://hayatmanzaralari.blogspot.com/2012/09/insan-neden-spor-yapar-sorusunun-cevab.html

beni yazmışlar cidden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zcanseverdonanimhaber

Gerçekten tebrikler. Azim kararlılık ve aldığınız netice için tebrikler. Demek ki çalışınca oluyor.

teşekkürederim. insan yeterki istesin...eskiden şişmanlıktan adım atamazken şu anda zevkine büyük marketlerin iç çamaşır dergi çekimlerine manken olarak gidiyorum. buda hayatımda ki en özel durumlardan birisi ....yeterki iste
  • ben önce güçleneyim diye yapıyordum sonra şekil vermek için yapmaya başladım durmak yok şişmeye devam ha birde sürekli et yemeyi severim o açıdanda iyi geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.