Şimdi Ara

İnsan sınırlarını aşmak geçmek mümkünmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bilim veya teknoloji insan gözünden daha net görüntü kalitesine ulaşabilirmi örnek olarak insan gözü 4k görüntü kalitesi teknoloji veya bilim veya ikisi birden ugraşsa 5k görüntü kalitesine sahip telefon kamerası veya televizyon çözünürlüğü yapabilirmi veya insan gözü örnek olarak 4k görüntüye sahipse bilim veya teknoloji insan gözü netliğinde bir televizyon çözünürlüğü veya telefon kamerası yapabilirmi düşünceleriniz neler paylaşabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysama66 -- 30 Ocak 2025; 7:43:32 >

• Aslında güzel konu. Öyle teknolojiler üretilirse belki diğer boyutları bile görüp kaydedebiliriz :)

Mesela insan gözünün algılayamacağı frekans aralıklarını kaydedebilen cihazlar var. Isı haritası gösteren gözlükler, gece görüş dürbünleri vs.

• zhantkan kullanıcısına yanıt

Bugün bir şey gördüm 3200 megapiksel kamera icadı tamamlanmış az kalmış kullanıma sunulcakmış işin garip yanı insan gözü 576 megapiksel demekki insan gözünden daha net kamera icat edilebilirmiş enteresan birşey bu şaşırdım baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysama66 -- 31 Ocak 2025; 4:34:55 >
  • İnsan gözünden daha iyi kartal gözü veya sallıyorum fil gözü
    Demek ki yapılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.