Şimdi Ara

İnsanity yapsam kas yakarmıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben body yapıyorum 7-8 aydır. Çok gelişmedim belki ama hayal ettiğim kola kavuştum yani beni tatmin etti. Ancak göğüs ve karında istedigimi daha alamadım( omuz ve sırtı saymıyorum onlarda kol gibi verim aldım) göğüste az yağ ve genel olarak kondisyonum düşük oldugu için bu programa başlamak istiyorum acaba bu program boyunca olan kasım gider mi ? ( Bu arada sabah insanity akşam antreman yapıcam )

• 54vane54 5 kullanıcısına yanıt
    Düzgün beslenirsen protein alımın yüksek olursa kas değil yağ yakımınız olucaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Düzgün beslenirsen protein alımın yüksek olursa kas değil yağ yakımınız olucaktır

Protein açısından tavuk gögsü yerine ton balıgı yeterli olur mu ?
    Onun yerini tutarmı bilmem ama günlük alman gerekin protein miktarı 150 gramdan az olmamalı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Onun yerini tutarmı bilmem ama günlük alman gerekin protein miktarı 150 gramdan az olmamalı .

150 gram doğal yollardan almak çok zor. Özellikle maddi durumun elverişli değilse yani sürekli ton balıgı tavuk hepsini bir arada yemeye
    Maalesef durum öyle ama karbonhidratı azaltıp proteini 150 gram alamassak bile fazla almaya bakmalıyız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.