Şimdi Ara

İnsanlar bu pahalılıkta nasıl evleniyor ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
77. Sırada  bugün en iyi #77
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Düğünde takılan altınlar bedava mı ya. Sen takarsan onlar gelir takar. Aramızda o altınların sen evleniyorsun diye hayrına takıldığını sananlar mı var?

Hem 10 sene önce gittin birine altın taktın ama görüşmeyeli yıllar oldu o altının geri gelmesi zor.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

Doğrudur ama ben burda fakir-orta kesimi kastediyorum.

• Up
  • Ölene kadar borç ödüyorlar işte.Sende mantık olduğundan onların yaptığı sana mantıksız geliyor mevzuu bu.

Karışık bir durum yok, gereğinden fazla cevapda gelmiş.Boşa up mup çekme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 4 Ocak 2025; 20:30:54 >
  • kanka ağır işte çalışıyon 1m biriktiriyon evleniyon

• evlenen evleniyo olom yalnızca bu yıl ülkede 800 bin kişi evlenmiş her yıl aşağı yukarı bu sayıda insan evleniyo. he şunu düşün evlenirsen sen kimsinde çocuğun senden yararlanacak. nasıl bir prestij bırakacaksında çocuğunun sıfatı olacak. senin sıfatın yada prestijin yoksa çocuk yapma sana çok söver

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

20-30 sene önce asgari ücret kağıt üstünde kalırdı ama şimdi AKP asgari ücreti devamlı artırdığı için kağıt üstünü bırak işveren bir kısmını geri istemeye bile başlamıştı . Şimdi reel ücret özel sektörde asgari ücretin bir tık üstü oldu.. Urfa veya bazı yerlerde çalışanlardan asgari ücret arttı diye sevinenler oldu ve bu sayede Akp oy artışı sağladı ama Urfa'da sosyal yardım alan %60 oldu bu nedenle . Yani Urfa'da işsizlik% 60 bir bakıma ülkenin%60-70i de buna yakın sayılır sadece oran biraz düşük

• kabakara61 kullanıcısına yanıt

Yine de az sayılır. Devamlı yıllık nüfus artışı doğan çocuk sayısı 1.2 milyon falan diye hatırlıyorum ..bazı kimseler 1den fazla evleniyor . Bu duruma pek çok kişi (nüfusun 3te 1i ) hiç evlenmiyor yada evlenemiyor demektir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.