Şimdi Ara

İnsanlar bu pahalılıkta nasıl evleniyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: enesbaba0641 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
1
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
99. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayn öyle. En iyisini alsanda sıkıntı.

Simdikinin kızları artık farklı. Her turlu memnun etmen gerekiyor.
  • Bu senenin Mart ayında evlendim. Kredilerle ve kredi kartlarıyla hallettik her şeyi

• anne baba ev alıyor. aile düğüne yardım ediyor. Sonra sadece sana kalıyor evin içine eşya almak.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

38-39 bin alanda var.

• Colda kullanıcısına yanıt

her iki tarafta 5-6 kardeş tezye dayı bol olunca kuzi bol her yaştan doğal 20 likte var 50 likte.

evleniyorlar çatır çatır kendiniz evlenmek istemiyorsunuz kişisel tercihlerinizi tereyağ diye satmayın burada.

seni paran için seven karı bulursan evlenmezsin doğal anca paranı yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Aralık 2024; 12:14:49 >
  • onderweb kullanıcısına yanıt

Onlara sözüm yok zaten ailesinin durumu iyi olanlar her türlü evleniyor ben orta-fakir kesim için soruyorum.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Kardeş sen her konuya sazan gibi atlamak zorunda mısın.

Yahu 5 kere değiştirme mesajı anladık, kerolaroğlu beyliğini kurmuşsun dünyaya.

Dünyayı yöneten 2 aileden biri sizinki, Rothschild ve Kerolaroğulları

• Colda kullanıcısına yanıt

yoo dedelerim çiftçi işçi hele annem gece kondu kızı gurur duyarım,her bir moku para sanmadan marsa uçucaksınız yakında o fakirlikte yoklukta bile hepsi evlenmiş.

aşk evliliği yap para evliliği yapma seni gerçekten seven bir kadın olursa daireyi geçtim bekar odasına bile girer ki bildiklerim var giren 1-2 sene öyle yaşayan.

sevilemiyorsan senin problemin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Aralık 2024; 12:55:29 >
  • volkman kullanıcısına yanıt

SEn uzayda flan mı yaşıyorsun ?

Sanki 20 sene önce Asgari ücretli tek maaş ile 3 gün 3 gece düğün yapıyordu ! Ne yaşıyorsunuz abicim siz. Siyasi nefret gözünüzü bu kadar mı kör etti ?

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Babam asgari ücretli, kendine ait evi ve arabası var 4 tanede çocuk büyüttü eskiden senin dediğin gibiydi faizler 0.60 ken asgari ücretin yarısına ev alınıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 30 Aralık 2024; 13:33:8 >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

baban 9-10 yaşından beri sırtından ter gele gele çalışıyordur hayata erken atılmanın faydasıda oluyor.

oyle kısa sürede almamıştır baban, öyle hikaye roman yazma o evi alana kadar kimbilir kaç sene köpek gibi çalıştı.

şimdikiler amele olmam işçi olmam masa başı yatış iş isterim havadan ev araba yağacak modunda daha çok beklerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Aralık 2024; 13:43:50 >

Tam olarak nerede çeyrek altın 6 bin?

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Yıl 2000.... 2.2 adet Cumhuriyet altını alınabiliyor.....

Yıl 2024.... 1.15 e düşmüş. O da yeni belirtilen asgari ücret fiyatından hesaplanmıştır. Yıl içinde 0.5 e düşeceğini tahmin ediyorum.

Her neyse, aradaki fark 20.500 TL.

2000 li yıllarda bugünün 2 katı asgari ücret alınıyordu, altın karşılığı olarak....

O kadar yol, köprü, havalimanı yaptınız, İha, siha yaptınız, uçak, tank yaptınız, togg yaptınız ama bizim ücretler bir türlü gelişemedi.....

Zenginleşmek yerine daha da fakirleşiyoruz.

Buna kulpun var mı?

Ben 2 seneyi aşan bir süredir iş hayatındayım asgari x1.5 alıyorum alkol sigara yok ailemle yaşıyorum kira faturada yok ona rağmen mevcut birikimimle ağır hasarlı 10 yaşında araba anca alabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 30 Aralık 2024; 18:25:9 >
  • İnsanlar niçin düğün de gelen takı ve paralardan bahsetmiyor.Ben çevrende düğün yapan kimsenin borca girdiğini görmedim.Emin gelen takı ve paralar yetiyor da artıyor.
  • Klür134 K kullanıcısına yanıt

Eskisi gibi takı olmuyor pek hem borca gidiyor nerdeyse hepsi.

Hocam bazı insanların çevresi o kadar geniş ki hardağının 3-4 katını kazanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.