Şimdi Ara

İnsanlar Neden Apple'dan nefret ediyor? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
8.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu millet ne kadarda doluymuş meğer ilk sayfanın yarısına kadar ancak okuyabildim destan yazmışsınız resmen

Kısa bir laf söyliyeceğim yanlış anlaşılmasın satatü anlamında değil.

APPLE ÜRÜNÜ KULLANMAYAN İNSAN ASLA ANTİAPPLE CILIK TAVRINDAN VAZ GEÇMEZ.

Birde millet iphone killer diye aldıkları ürünlerin sonradan fos çıktığını görüp kendine yediremeyince bu kadar çıldırıyorlar.

Bu zamana kadar iphone a çok para bu ne ya vermem ben deyip sonrada ikna olup alınca yahu ben niye daha önce almadım parasını sonuna kadar hakediyor demeyen bir insan yoktur.( bu sözüm iphone 4 için geçerli geri modeller gerçekten o kadar parayı haketmiyor.)

bluetooth aktarımı itunesin mereti yüzünden olmuyor malesef.Ancak fotoğraf aktarımı vs başka dosyaları aktarabilmesini isterdim bunları kısıtlamanın alemi yok.

Zaten jb yaptığım için iphone un eksiği yok şuan benim için.Bazen kendi kendime diyorumda telefon ne çok hayatımı kolaylaştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 12 Eylül 2011; 17:37:25 >

• Kullansalar bir kaç kez sevecekler.Bende ön yargılıydım ama şuana kadar çok cihaz kullandım (Samsung Galaxy dahil) iPhone tadı bir başka.
  • Yetişkin ve bilinçli bir tüketici önce
    ihtiyaclarını belirleyip sonra ihtiyaclarını
    en iyi sekilde karşılayacak markanın ürünlerine yonelecegi için bir firmaya
    ya da o firmanın ürününe çamur atma
    nefret etme gibi cocukca aksiyonlara girmez.

"Apple dava acıyor" diye kızanlar.
    Bir zahmet önce patent nedir? Biraz araştırın

Daha sonra yazdıklarınıza tıpkı benim gibi kendinizde güleceksiniz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 12 Eylül 2011; 17:55:51 >
  • eskiden sony yi sevmezdim, apple onu da solladı şimdi.
    kişisel nedenim de tekel oluşturma çabası. kendi standartlarını dayatma ve kendisi dışındakileri yok sayma çabası.
    zamanında sony her ürüne kendi formatında bi ürün yapardı, yok beta video, yok memory stick... cihazları için bu ek donanımları hep kendi formatında ve pahalıya satardı. muadili sd kart 20 tl iken 80 tl vermek zorunda kaldığım memory stick için uzulmedim hiç bişeye uzulduğum kadar (tamam ağır oldu :)

şu anda da apple her seye bi i harfi ekleme ve sadece kendi ürünleri ile kullanabilme havası içinde. yok dosya yoneticisi itunes olcak, yok bluetoth sadece kulaklık için kullanılacak, yok usb giriş olmayacak, yok flash öldü biizm cihazlarda flash olmayacak. belki sonradan çözülüyordur bunların çoğu ama bu neyin dayatması. bu dayatmalara bu kadar ugrasacaklarına kafalarını baska seylere yorsunlar, mesela jobstan sonrasını dusunsunler ne bilim...

bi ornek, gecen haftalarda onde gelen tv ureticileri su an her bi markanın ayrışan 3d gozluklerini ortak bi standartta geliştirme çalışmaları için bi araya geldi. bu markların tv sahipleri birbirlerinin gozlukleri ile uyumlu olacak. dusunsenize arkadaslarınla bi film keyfi yapacaksın gozlugunu al gel demen yeterli. diğer turlu evde 6-7 tane aynı markadan gozluk olması lazım gelir.

kedi ciğer meselesine katılmıyorum ama parayı da sokakta kazanmıyorum.

• pahalı olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Benim Apple'a antipati duymamın sebebi Apple'ı Steve Jobsla özdeşleştirmiş olmamdı. Arkadaş da söylemiş zaten aynen öyle. Buna artı olarak vatandaşlarımızın bu marka ile ilgili tavırları. Ama Apple gerçekten öncü bir firma bence. Şu da var örnek alınıyorken geri kaldı ve ben de ip4 ten son anda vazgeçip sgs2 aldım. Şu an en iyi cihazları Apple yapmıyor fakat her zaman duruşu farklı bir firma olacak bence. Ha bu benim onun ürünlerini satın almam için yeterli mi, değil. Ama yeterli olanlar da Apple'a yeterli.

Tercih meselesi dostum, siz galaxy tercih ettmişsiniz saygı duymak durumundayız, ben i4 tercih ettim kendi adımada en iyisini yaptıgımı bılıyorum cunkı beklentılerımı karsılıyor takıldıgı bır yer olmadı o nedenle bundan sonrada apple iphone tercıhım olacaktır.

Doğrudur, ben de karar verme sürecinde ip4 ün beklentimi karşılamayacağını biliyordum. Ama "Apple iPhone" olması almam için yetecekti neredeyse(Eskiden sinir olduğum şeyle aynı bu duygu aslında). İki telefonu da yanyana koydum, kağıt üstünde de görmüş olduğum gibi JBli bir iPhone 4ün bile ihtiyacımı karşılayamadığını fark ettim. sgs2 aldım. ip 5 i merakla bekliyorum.

• yahu sırf bu olaylar yüzünden ben samsung dan nefret ediyorum artık, galaxy s2 die tutturmuş millet ya tamam güzel telefon donanımı harika ekranı cok güzel ama bir telefon seni iphone kadar eğlendirmeyecekse ve kullandırtmıcaksa neden o kadar para veriyim?
    ios android karşılaştırması yapıyolar yok android geçecek daha iyi özelleştirilebilir vs. vs. ya angry birds gibi basit bi oyun bile takılıyor android de oyunları ios un yanına yaklaşamıyo bile app sayısı download sayısı app store u geçse ne olacakki? hemde şu forumu gezerken cok kişinin gözüne apple logosu vs. takılır ama samsung un öle bişeyini görmedim hala şu telefonu övüp durmasınlar youtube dan falan yorumlara bakıp galaxy s2 i övmeyin şimdi zaten youtube da android de google ın.

yani özet olarak, apple az donanımla çok işi yaparken, öbür firmalar abartı donanımla apple ın yaptığı işi yapamıyor. ha zaten apple ı çekemeyen insanları vs. arkadaşlar çok iyide açıklamış :)

• quote:

Orijinalden alıntı: engurlu

Insanlar Apple dan nefret etmiyor bende dahil antipati duyuyor..

Antipati sebeplerine gelirsek...

1-) «MANTIĞINI ÇALISTIRAMAYAN APPLE FANATIKLERI....»

Yorumlara bakıyorumda genelde "kedi-ciğer, parası olmadığı için alamayanlar apple ı çekemiyor" gibi saçma mesajlar dolmuş..bu mesajları da birçok arkadas + vererek desteklemiş...
    Mantık olarak parası olmayan, nokia1100, samsung e250 kullanan adam bu forum konusuna girmez..Konu başlığı açılırken ki amaç çok belli..Ust seviye Android ve ios cihazlarının kullanıcılarını savastirmak..Sonuç olarak bu foruma bende dahil yorum yapan birçok android kullanıcısının alım gücünün yeterli olduğunu düşünüyorum ki zaten su an iphone 4 kullanmak isteyen birisi gider ikinci el alır, yurtdışı sıfır cihaz alır bişekilde en fazla 1000 tl ye son model bir iphone sahibi olmuş olur..Bahsettiginiz telefon 5000 tl yada ulasilamayacak ciğer filan değil...

2-) «APPLE IN HER YAPTIĞINI YENI ICAT GIBI GÖSTERMESI VE INSANLARI APTAL YERINE KOYMASI»

Bana göre çok önemli bir nokta..N95 8gb cihazimdan sonra iphone un büyüsüne kapılıp 3gs almış ve ilk zamanlar jb yapmamış birisi olarak her ne kadar vay be adamlar aşmış dememle beraber zaman geçtikçe böyle bir cihazda tonla kısıtlama ve eksikler olduğunu anlamaya başladım..bunları yazmama gerek yok herkesin bildiği seyler..gün geldi n95 i arar oldum ki hala onu yedek olarak elimde tutuyorum..n95 daha eski model olmasına rağmen cihazda yok yoktur..ön kamerasından tutun 5mp flasli arka kamerasina, bas konuş özelliğine, yerleşik gps sistemine ve kısıtlamasiz işletim sistemine kadar kusursuz bir cihazdır benim için ama iphone un kullanım kolaylığı, hızı , dokunmatik olayı ,app leri oyunları ayri bir dünyaydı o zamanlar..
    Cihaza alıştıkça baglandıkça, böyle bir teknolojik devrim e yakışmayacak kadar basit olan eksiklikleri ve cihazın kusurlarını görmezden gelmeye başladım..Başka çaremde yoktu çünkü alternatifi yoktu..
    Iphone 4 çıksın diye hevesle beklerken reklamlardaki yeniliklere baktım resmen dalga geçiyorlar herhalde dedim..Aynı eksikler kısıtlamalar devam..Adam ön kamera koymuş 3g den çalışmıyor..Bunu da sanki apple icat etmiş gibi sunuyor..Dizayn ve çözünürlükle göz boyamaya çalışıyor..Ulan dedim kendi kendime ben n95 te bile su an görüntülü görüşme yapabiliyorum..Apple resmen kepçeyle para alıp kaşıkla teknoloji veriyor diye düşünmeye başladım..3gs i ip4le değiştirmeye niyet bile etmedim ki o da su an yedek olarak evde duruyor..

3-) «APPLE IN VEREMEDIKLERINI VEREN ANDROID VE SAMSUNG HTC GIBI GÜÇLÜ SISTEM VE CIHAZLARIN ÇIKMASI,TR DEKI FAHIŞ IPHONE FIYATLARINDAN SONRA INSANLARıN DAHA UCUZA DAHA IYI TEKNOLOJIyE SAHIP OLABILECEKLERINI ANLAMASI»

Günün birinde tv de bir reklam gördüm Androidli Galaxy s diye..Bunun öncesinde bir arkadaşım devamlı bahsederdi bana android diye bir sistem var ortaklığı kasip kavuracak diye..çok ciddiye almamıştım o zamanlar..Galaxy s reklaminda da android ismini duyunca sarıldım bilgisayara ve 1 ay boyunca android nedir nasıldır alttan girdim ustten çıktım araştırdım..Baktım ki n95 imin zenginliği ozgurlugu,iphone alternatifi bir dokunmatik modelde bana sunuluyor denemek ten zarar gelmez dedim ve Galaxy s ile beraber benim iphone maceram bitti ve böyle giderse de başlamayacak..Neden i çok basit..LAPTOPUMDAKI KADAR RAHATLıK,ÖZGÜRLüK VE YAPACAKLARIMIN SINIRSIZ OLMASI..
    Bana göre jb li iphone un özgürlüğü, en fazla evinin bahçesine kadar çıkabilen ev hapsine mahkum edilmiş bir suçlu kadar..Kesinlikle öteye gidemez ve android in yanına yaklaşamaz bu konuda..

4-) «APPLE IN KRALLIGI SALLANIRKEN SAĞA SOLA SALDIRMASI»

Bu konu çok tartışıldı konuşuldu..Nokia gibi bir dev bitmenin eşiğine geldi apple gibi böyle adice bencilce tekelci zihniyetle kimseye saldırmadı..Burda bizim için önemli olan teknolojinin hızı kesilmeden bizlere sunulmasıdır..Tabiki bu esnada birbirlerinin hakkini yesinler patent lerini ihlal etsinler demiyoruz ama birbirlerini de ortadan kaldırmaya çalışmasınlar..Apple in zihniyetine göre lcd tv üretenler, koltuk masa sandalye üretenler, kavun karpuz elma armut üretenler de patent alıp dava açsınlar..Bu ucuz ve insanlığa hic bir katkisi olmayacak hesaplarin zararı bizlere olacaktır..

Ne kadar çok alternatif olursa o kadar iyi ve ucuz teknoloji ye sahip oluruz..

quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_
    Bu konu kısa sürede silinir gibi, bu sebeple bir an evvel bir şeyler yazayım

Bir kere başlık Apple'ı hedef alarak yazılmış ama sanırım konunun bulunduğu bölüm itibariyle iphone kastedilerek açılmış.

Apple'ı (iphone'u) tespit edebildiğim kadarıyla 6 tip insan sevmiyor:

1. Apple ürünlerinin 5 para etmediğini düşündüğü her seferinde çok daha fazlası ettiğine şahit olanlar.
    2.Farklı bir marka, Apple'ın aynı statüde herhangi bir ürününe karşı bir rakip ürettiğinde; gidip büyük umutlarla gözü kapalı o markayı alan ama her seferinde büyük hayal kırıklığı ve pişmanlık yaşayanlar.
    3.Apple'ın herhangi bir ürününün yapıp X markanın yapamadığı ne var bana söyler misiniz? diye haykırıp, herhangi bir işlemi Apple'ın herhangi bir ürünüyle gerçekleştirdiğinde içten içe "ulan hakikaten çok başkaymış" demekten kendini alamayanlar.
    4.Apple daha dünkü çocuk, var olan teknolojileri biraz makyajlayıp satıyor; benim kullandığım marka bu işin atası diye düşünen. Ancak hala daha, bir şeyi ilk yapmanın onu hala en iyi yapıyor olmak anlamına gelmediğini anlayamayanlar (ve kabullenemeyenler)
    5.Kendini teknoloji "gurusu" sanan bazı zerzevatın; starbucks'ta oturup iphone'u masaya koyan bir iki numuneyi gördükten sonra iphone kullanan herkesin böyle olduğunu sanması.
    6.Bir de ciğere uzanamayan kediler.

Yalnız belirtmek istediğim bir nokta var ki; bazı tipler hakikaten beni bile bazen Apple'dan soğutuyor. Mesela yukarıda bir arkadaş bahsetmiş adam sırf "ben de para Çok gibi" demek için iphone kullanıyor(ya da kullandığını sanıyor). Ne jb'den haberi var, ne ilk olarak bedava olarak piyasaya sürülen kampanyalı uygulamalardan hatta bunları geçtim telefonun mevcut özelliklerinin çoğunu bilmiyor. Durum için çok hoş bir lafım var :) iki çeşit Apple müşterisi var; 1 Apple'ın kullandıkları, 2 Apple'ı kullananlar.

Gayet doğru tespitlerde bulunmuşum demekki

• kedi ciğer meselesi değil aslında...
    Ben 2 yılı aşkındır ihpne kullandım .Buna 4' de dahil.
    Ama şarj sorunu çıkıncaya kadar...
    3 ay önce de cebim de sürekli şarj aleti taşımaktan bıktığım için,her pc başına otruduğumda usb den telefonumu şarj etmemek için veya her arabaya binişimde çakmak girişinden telefonumu şark etmekten bıktığım için 1800 lira verip htc evo 3d ve de 800 lira verip desire Z aldım.
    Pişmanmıyım ?değilim...
    Ama gelip de apple' ada kötü telefon diyemem...
    Eğer dersem telefondon anlamıyorum demektir.
    Hee nedir şarj sorunu ve hassaiyet gibi sorunları var.Şarj sorunu beni çileden çıkartmaya yettiği için zaten ben böyle bir karar aldım.
    Bu yüzden kedi ciğer meselesi diyen arkadaşlar kendileri ultra milyonerler mide acaba bunu deme gereği duyuyorlar ?
  • Hâlâ microsoftu savunanlar var ya inanamıyorum adamlar her şeyden para götürmeye bakıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

Hâlâ microsoftu savunanlar var ya inanamıyorum adamlar her şeyden para götürmeye bakıyo.

microsoft?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SawioN

yahu sırf bu olaylar yüzünden ben samsung dan nefret ediyorum artık, galaxy s2 die tutturmuş millet ya tamam güzel telefon donanımı harika ekranı cok güzel ama bir telefon seni iphone kadar eğlendirmeyecekse ve kullandırtmıcaksa neden o kadar para veriyim?
    ios android karşılaştırması yapıyolar yok android geçecek daha iyi özelleştirilebilir vs. vs. ya angry birds gibi basit bi oyun bile takılıyor android de oyunları ios un yanına yaklaşamıyo bile app sayısı download sayısı app store u geçse ne olacakki? hemde şu forumu gezerken cok kişinin gözüne apple logosu vs. takılır ama samsung un öle bişeyini görmedim hala şu telefonu övüp durmasınlar youtube dan falan yorumlara bakıp galaxy s2 i övmeyin şimdi zaten youtube da android de google ın.

yani özet olarak, apple az donanımla çok işi yaparken, öbür firmalar abartı donanımla apple ın yaptığı işi yapamıyor. ha zaten apple ı çekemeyen insanları vs. arkadaşlar çok iyide açıklamış :)

Sırf Samsung Galaxy S2 iPhone 4 ten daha iyi diye mi bu kadar zoruna gitti? Komedi gibisin ya:D

EDIT: Senin o kadar para vermem dediğin alettehiç bir sınırlama yok. Asıl "kullandırtmayan" alet ip 4. Şimdi ayfonunu cebine koy ve git.
    EDIT2: Sen youtube u bırak herhangi bir karşılaştırma videosunda ip4 ün sgs2den daha iyi olduğu sonucunun çıkarıldığını gördün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 12 Eylül 2011; 20:43:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

Ben iPhone 4 kullanıyorum. Hatta bu aralar Mac almayı planlıyorum. Apple'dan nefret etmiyorum ama gerçekten kızdığım çok nokta var. Mesela bu telefon bu kadar değerli ve özellikli ise;

Neden önde kamera bulunan model çıkarttıkları halde 3G görüntülü konuşma yapılamıyor?
    Neden hala bluetooth ile veri transferi yapılamıyor?
    Neden hala pc kullanmadan müziklerimi silemiyorum?
    Neden FM radyo koyulmuyor?
    Neden entegre gps koyulmuyor?
    MP3'ler vs. neden zil sesi yapılmıyor?
    Mesaj sesini neden kendi istediğim bir melodi ile değiştiremiyorum?

Vs. Alırken bunları bilmiyor muydum tabi ki biliyordum. Eksikliğini hissettiğim bazı yerler oluyor. Genel olarak memnunum telefonumdan. Kimse çıkıpta almasaydın, bunlar yok işine gelirse, bu telefonun amacı farklı diye aptalca yorumlar yapmasın. Amacım kötülemek değil. Sahibi olduğum telefonun muadillerine fiyat olarak bariz bir fark atmasına rağmen eksik olan memnun olmadığım yanlarını belirtmek. Nefret edilmesinin diğer sebepleri de;

Hala kendi istedikleri gibi bir telefon yaptıkları için
    Pazar stratejilerini kimseye göre değil kendilerine göre belirledikleri için
    Bazı insanların iPhone'u statü meselesi olarak gördüğü için
    Apple gibi bir firmanın Türkiye gibi satışının fazla olduğu bir ülkede Apple Store açmadığı için (Ben buna çok kızıyorum mesela)
    Genel olarak aynı işlevi gören diğer telefonlardan fiyat olarak üstün olduğu için ya da telefon pahalı geldiği için

Bu gibi sebeplerden nefret ediliyor olabilir. Ben nefret etmiyorum. Telefonumu seviyorum. Her ortamda dikkat çekiyor. Ayrıca internetin olduğu her yerde nerdeyse eksiksiz. 2 sene sonra büyük ihtimal 5 çıkar İnşallah ona terfi etmeyi düşünüyorum. Memnunum ama bariz eksiklerini de gözden kaçıramam. At gözlüğü takmamak gerekli. Aldım diye "Bu telefon kral." diyemem. Her şeyi düşünmek lazım. Neyse... Umarım en azından 3G görüntülü görüşme ve bluetooth veri transferini ayrıca en önemlisi müzik silme olayını aktif hale getirirler.

Bazılarını cevaplayım,
    bir kere iphoneda dahili GPS vardır.isterseniz deneyin.çıkartın kartı kapatın WiFi ı.
    Bluetooth konusunda applein iTunes üzerinden sattığı müzikler olarak düşünülüyor,
    Fm radyoyu bilemeyeceğim.

Bakın ben de iPhone 4 kullanıyorum. Apple'dan nefret etmiyorum etsem zaten almam. Ama bunları görmezden gelemem. Kedi ciğer meselesi bence yanlış. 1000 TL maaşı olan bir insan kontratlı olarak çok rahat iPhone 4 sahibi olabilir. Ben de cevaplarınıza yorum yapayım.

Harita üzerinden bağlanmayı denediğiniz de harita internete bağlanamıyor hatasını alıyorsunuz. Başka yolu varsa anlatırsanız ben de öğrenebilirim. iGo ile bağlandım yalnız.
    Sonuçta telefonumdan bluetooth ile bir başka marka bir telefona veri aktaramıyorum.
    FM radyoyu bilemeycek bir şey yok çünkü yok.

Google Maps internet bağlantısı kullanır.Haritayı yüklemesi icin gereklidir.Zaten söylemişsiniz igo buluyor diye.igonun haritası icinde yüklüdür.
    FM radyonun olmama nedenini bilmiyorum, olmadıgını biliyorum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozbey48

Asil sorunun bu olmasi gerekir; 'İnsanlar neden Apple i cekemiyor?' :)

Bencede asil soru bu olmali.Adamlar ne cikartirsa hem adam gibi yapiyorlar hemde kaliteli yapiyorlar.Ayrica adamlar ne cikartiyyorsa bir ay sonra diger markalar peslerinden geliyor.Ee dogal olarakta parayida onlar kiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz bir konu,Apple sevenler nasil Androidlerden nefret ediyorsa,Androidci ya da bir baskasi Apple dan nefret edebilir,gayet dogal herkesin kendi dusuncesi... Ha cevabi da acik,cekemediklerinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrblack01414

quote:

Orijinalden alıntı: Ozbey48

Asil sorunun bu olmasi gerekir; 'İnsanlar neden Apple i cekemiyor?' :)

Bencede asil soru bu olmali.Adamlar ne cikartirsa hem adam gibi yapiyorlar hemde kaliteli yapiyorlar.Ayrica adamlar ne cikartiyyorsa bir ay sonra diger markalar peslerinden geliyor.Ee dogal olarakta parayida onlar kiriyor.

Niye insanlar Apple ı çekemesin ki rakibimiz mi o bizim :D Samsung çekemesin hadi tamam:D Ayrıca artık Apple biraz Samsung HTC gibi firmaların kuyruğuna takılsa iyi eder. Öncülük devri geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

Orijinalden alıntı: SawioN

yahu sırf bu olaylar yüzünden ben samsung dan nefret ediyorum artık, galaxy s2 die tutturmuş millet ya tamam güzel telefon donanımı harika ekranı cok güzel ama bir telefon seni iphone kadar eğlendirmeyecekse ve kullandırtmıcaksa neden o kadar para veriyim?

Sırf Samsung Galaxy S2 iPhone 4 ten daha iyi diye mi bu kadar zoruna gitti? Komedi gibisin ya:D

EDIT: Senin o kadar para vermem dediğin alettehiç bir sınırlama yok. Asıl "kullandırtmayan" alet ip 4. Şimdi ayfonunu cebine koy ve git.
    EDIT2: Sen youtube u bırak herhangi bir karşılaştırma videosunda ip4 ün sgs2den daha iyi olduğu sonucunun çıkarıldığını gördün mü?

yo zoruma gittiğinden değil ben orada belirttim zaten, galaxy s2 çok güzel bir alet hakkı yenilmez tamam bir kısıtlaması yok ama jailbreakli bir iphone un da bir kısıtlaması yok flash olayı haric ufak bi temayla galaxy s2 nin aynı görünümünü alabiliyorsun bile.

benim demek istediğim şey iphone eğlenceli bir telefon parasını hakediyor bence az iş yapıyor belki ama yaptığı işi mükemmel yapıyor galaxy ürünlerinin ve i yani iphone ipad vs. ürünlerinin renklamlarına baksana samsung sürekli apple a çamur atıyor flash ım var diyor apple ise yaptığı şeyleri gösteriyor. galaxy tab ta garageband gbi bi program varmı mesela yani dediğim gibi özetlersem:

iphone un verdiği eğlence öbür telefonlarda yok. hemde oyunları ve programları gerçekten kaliteli. kısıtlamalar "i don't care"

• şuan o atıp tuttuğunuz iphone ile ücretsiz heryöne sms gönderiyorum
    sms paketinden kurtuldum, net paketi alıyordum zaten,artık sms paketide almıyacagım.sadece net paketi ile halledecegim.
    şuan 10milyon sms kredim bile var canavar gibi gönderiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasoxxx

Paraları olmadıgı için

Kısa ve net
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

Hâlâ microsoftu savunanlar var ya inanamıyorum adamlar her şeyden para götürmeye bakıyo.

microsoft?

Resimde arkadaş microsoftu göstermiş ona.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.