Şimdi Ara

İnsanlara Kendinizi Sevdirmekten Vazgeçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevdirmek için uğraşırsanız ezilen siz olursunuz. Peki Nede? Cevabı basit,insanlar karşılarındakini acımasızca kendileirni yargılamadan yargılarlar ve saçma sapan davranırlar eğer siz ön tanıtımınızda ezik bir yanınızı gösterirseniz.
    Kendileri pek de zeki değildirler ama size hakaretler ederler,kendilerine bakmadan.Bu da insanı deli eder.O yüzden kafanıza takmayın,popüler şeyleri takip edin ve gerçek kültürünüzü geliştiricek şeylere de bakın.Böylece herkes size gelicek ve saygı duyucaksınız.Olmazsa bile adam gibi arkadaşlarınız olur.Kızlarla yapmanın da sırrı bu kapalı kutu olun,hemen cıvımayın,espirinizi yapıcağınız zaman yaparsınız.Kısaca kendiniz olun ama ağırlığınızı koyarak olun
    Bunu yapın hayatınız düzelir.Bu forumda da boşu boşuna üzülmeyin dert yanmayın,bu işin formülü yok İnsanları biliceksiniz ona göre hareket ediceksiniz ama onlara benzemeye çalışmadan,uydurmadan

• yaş kaç
  • Öyle yapıyorumda ne oluyor yalnız olan ben yine. Sırf insanlarla konaşacak bir kaç noktam olsun diye geçen gün gittim survivor izledim 2 saat ona harcadım. Pi'nin yaşamını izledim konuşayım dedim bilen duyan yok oturdum sessizce köşeye. Ne danışan var bana ne konuşan.Sıkıcıyım onlara göre. Kafadengim bir arkadaşım var onunlada arasıra görüşüyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kendine baksan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Öyle yapıyorumda ne oluyor yalnız olan ben yine. Sırf insanlarla konaşacak bir kaç noktam olsun diye geçen gün gittim survivor izledim 2 saat ona harcadım. Pi'nin yaşamını izledim konuşayım dedim bilen duyan yok oturdum sessizce köşeye. Ne danışan var bana ne konuşan.Sıkıcıyım onlara göre. Kafadengim bir arkadaşım var onunlada arasıra görüşüyoruz.

Öncelikle arkadaşlar yaş kaç veya bir kendine baksan nedir yani,bunu yazdığıma göre bakıyorum,burada insanlar genellikle bu konu hakkında konuşuyor bende genel bir açıklama yaptım,illaki hor görmenize gerek yok
    lalala25 ya izleme,kendi ilgi alanını tkaip et araştır,bazı haber sitelerinden bir göz ucuyla haberlere bak.Oralarda bu tip saçmalıklar bol olur. Number one arada bak ama ne tip müziğe ilgi duyuyorsan hep ona bak o konuda araştır facede o tip sayfalara bak.Bir de ekşi sözlük kutsal bilgi kaynağını unutma ve incinin face sayfalarını da beğende ne tip muhabbet dönüyor bir bak. Bunları yap,üstte dediklerimi yap....iş bitti

• tutun küçük enişteyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu insanları anlayamıyorum
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.