Şimdi Ara

İnsanları Kandırıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dünden beri sanki fenerbahçe yönetimi birşey başarmış sanki haklılığını ortaya koymuş gibi saçma sapan bi görüntü oluştu.yok tvye çıkmalar açıklama şov vs yapmalar aynı karar bjk için de açıklandı ama bjk den kimse canlı yayın yapıp duyun millet avrupa ya gidiyoruz diye bir şey söylemedi aziz bey ise hala şov peşinde milleti kandırıyor aklınca anlaşıp alınmış bir karar var tamam ilk bakışta kuraya katılacak olmamız falan bunlar iyi güzel gibi duruyor ama kimse perde arkasındaki tehlikenin farkında değil yok neymiş uefa tırsmış yok geri adım atmış adamlar cas kendilerinden ayrı bir kurum olduğu için ne olur olmaz diye kendilerini garantiye aldılar şöyleki eğer fenerbahçeyi kupalara almayıp üstüne cas verdikleri cezayı bozsaydı uefa yüklü bi tazminatla karşı karşıya kalacaktı şimdi ise fenerbahçe normal şekilde kuralara katılıyor siz bizi kupaya almadınız deme şansımız yok üstüne bir de karar açıklanmadan elenirsek çekeceğimiz ceza gelecek seneden başlayacak elenirsek kupaya katılmış ve elenmiş olarak kabul edilecek durduk yere 3 yıla kadar uzama ihtimali doğacak cezanın ayrıca zaten hızlandırılmış şekilde süreç işleyecek bu durumda çıkacak kararın bizim lehimize olması çok uzak ihtimal yani durduk yere karar açıklanana kadar avrupada elenmemek zorunda olmak gibi saçma sapan bir duruma düştük ama niye sebebi belli battıkça batan yönetim bakın avrupaya devam ediyoruz görüntüsü vermek için 2-3 tane avrupada eleme maçı yapacaz diye fenerlileri kandırıyorlar.sonra nolacak karar olumsuz çıkınca başlayacaklar yine ona buna sövmeye dua edelim de elenmeyelim elesek bile zaten çıkacak kararla yine avrupa hayal olacak gibi dediğim gibi mesele şu aziz ve diğerleri için günü kurtarmak kendilerince 1 ay daha vakit kazandılar ''aaa hacı bak avrupaya gidiyomuşuz lan azize bak sen helal olsun lan adama'' diyen binlerce akıl yoksunu taraftar kazandılar.lütfen dünden beri yaşanan gelişmeleri yönetimin başarısı falan diye algılamayın kandırılmayın sonda üzülen yine fenerbahçeli taraftarlar olacak yazık...

• bu kadroyla, gecen sene yari final oynayan kadroyla paoka groshepersemi elenecez kardes ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle: Sadece 1 tur bile geçmemiz yeterli Avrupa yasağının 1 yıl daha sürmemesi için. İlk ön elemeyi geçtiğimiz takdirde UEFA grupları geliyor otomatikman. Yani illaki CL gruplarına kalınacak diye bir şey yok. (Kaldı ki CL ilk turunda elensek bile Avrupa ligi için bir ön eleme daha oynayabiliyoruz) YANİ O AVRUPA CEZASININ 3 YILA UZAMASI BANA GÖRE %0.1 BİR İHTİMAL.

CAS kararı onarsa yapacak bir şey yok turnuvadan atılırız ve 2 sene bekleriz paşa paşa 4 maçta oynadığımızla kalırız. Evet doğru ama ya karar bozulursa? Eğer bu kararı kabul etmeseydik 8-9 ay bekleyecektik o da tazminat için. Onu da kazanacağımız belli değildi.

Ayrıca dün Fenerbahçe hukukçularının yaptığı açıklama CAS'ın en azından 1 yıl cezayı kaldıracağı görüşünde. Eğer bunda haklı çıkarsak ön elemeden sonra atılsak bile bir sonraki sezon gene Avrupa'da oluruz.

Velhasılı kelam çok da üzülmeye karalar bağlamaya gerek yok bu haberden sonra. Aleyhimize olan hiçbir şey yok. Ben şahsen çok sevindim kuralara katılıp maçlara çıkacağımıza.

• Bu konu başlığına istinaden bugün milliyet'teki ercan güven'in yazısını paylaşayım. (Kendisi koyu fenerlidir)

http://skorer.milliyet.com.tr/ercan-guven/prof-aziz-yildirim-/YazarYazisi/1738724/default.htm

Açık söyleyeyim; “Aziz Yıldırım bu işi çok iyi biliyor”!.. Sadece dikkat dağıtmanın, yönlendirmenin, hedef göstermenin, intikamın ve zamanlamanın ustası değil.
    Fenerbahçelilerin “akort” ustası o... Futbolcular da dahil her Fenerbahçelinin!
    Hangi teli ne kadar sıkarsa hangi nota çıkacak ve kimlerin kulağına kar suyu kaçacak, tel kimlerin boğazına dolanacak yemiş yutmuş...
    Bitmedi...
    Öyle bir zamanda UEFA ile el sıkıştı ki, şeytanın aklına gelmezdi. Bir camiayı diriltmenin bundan kestirme yolu olabilir mi?
    UEFA Tahkimi’ne gitmeden önce, “Elbette aleyhimize çalışanlarla hesaplaşacağız. Ama İsviçre’de değil, burada” dediğinde, doğrusu “ne işe yarar” diye düşünmüştüm.
    Ve “giderayak Galatasaray’ı huzursuz etmek için ortaya karışık bir tehdit” klasmanında değerlendirmiştim.
    “Cezayı yedikten sonra kim dinlerdi Başkanı”!..
    Sayın Yıldırım’ın “gözdağını” Ters Köşe’de yazdığım halde pek önemsenmediğine şahit olup meslektaşlarımın da aynı değerlendirmeyi yaptığını görmüştüm.
    Söz konusu Aziz Yıldırım’sa, şampiyonluk sözü dışında her şeye inanmalıydık oysa.
    İşte yine sözünün arkasında durdu(!) Aziz Yıldırım ve “Arıboğan’ı, Helvacı’yı, Köksal’ı” Fenerbahçelilerin önüne sürdü.
    Şenes Erzik “ara süsü”!
    Ne mi oldu?
    Arada sırada rastladığım aklı başında dostum bile bana yolun karşısında seslendiyse ve “Yaktılar bizi Ercan Bey, hep Lutfi Arıboğan’ın yüzünden” dediyse... Anlayın.
    Tuttu Aziz Bey’in yeni sürümü!
    Şampiyonlar Ligi kura çekiminde “Fenerbahçe” adı yazan kağıt da bonusu oldu.
    Artık sittin sene “UEFA talep etti, biz tarafsız şekilde görevimizi yaptık” diye dert anlatıp dursun Galatasaraylılar...
    Sokakta, “Fenerbahçe’nin ceza almasında önemli bir rolleri var” rüzgârı dolaşıp duruyor.
    “Ceza alanın hiç mi günahı yok” sorusuna bile fırsat kalmıyor.
    Zaten bir süre sonra “kavganın neden çıktığı” da unutulacak, sadece “yumruklar” sayılacak!
    Beyaz yakalıların plazalarda yaptığı bu bilek güreşi, sokakta deve güreşine dönermiş; “ne gam”!..
    Alem buysa Sayın Yıldırım, piri.
    Evet... Alem buysa!..
    Acıdır ama gerçektir.
    Yapılanlar doğru mudur eğri midir kamuoyu bilir. Benim demek istediğim, mevcut koşulların profesörüdür kendisi.
    Kızgın, üzgün, bezgin Fenerbahçelilerin dertlerini unutturmak için daha güzel doping ne olabilirdi?
    Bir kavga.
    Bir müjde.
    İkisini de yaptı.
    Evet... Şimdilik sadece “kura”ya katılmak garanti.
    Ama olsun.
    CAS’dan olumsuz karar çıkana kadar Fenerbahçe Aziz Yıldırım’ın arkasındadır mecburen.
    Karar olumlu çıkarsa... Olacakları tahmin bile edemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: OscaR Cardozo

bu kadroyla, gecen sene yari final oynayan kadroyla paoka groshepersemi elenecez kardes ?

mesajı okudun ve bu sonuca mı vardın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: golmanya

quote:

Orijinalden alıntı: OscaR Cardozo

bu kadroyla, gecen sene yari final oynayan kadroyla paoka groshepersemi elenecez kardes ?

mesajı okudun ve bu sonuca mı vardın?

birde cevap olarak şunu söyliyeyim az önce baktım uefa takvimine 3.elemeden sonraki play offlar 21-22 rövanşları 28-29 unda oynanacak diye gözüküyor yani play off turundan sonra karar açıklanacak gibi duruyor kararın açıklanma tarihi 28 ağustos diye gösteriyorlar yani dediğin takımlara elenmeyiz evet ama devamındaki play off turu nolcak

• borsayıda kandırdılar bence, açıklamaları CAS yürütmeyi durdurdu şeklinde , gerçek o değil malesefki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bizim Toplumu Anlamıyorum
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu da erman toroğlu'nun bugünkü yazısı.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23742479.asp

Her zamanki gibi Aziz Yıldırım'a giydirmiş. Üsluplarını beğenmesem de, gerçekten kulüp korkusu olmadan, çekinmeden, açık açık konuşan bunla ahmet çakar var.
  • 19 temmuz da yazdım fenerbahçeliyi kandırıyolar diye yazık olan taraftara olcak diye ama tabi aziz kahraman bize 2 rezil salzburg ve 2 arsenal maçları oynattı yazıklar olsun be bi git artık ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.