Şimdi Ara

Ülkemizde kibarlığı neden yanlış anlıyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer biriyle kibar bir şekilde konuşursan karşı taraf hemen üstünlük kurma çabası içinde oluyor. Seni kaale almamaya başlıyor. Sert çıkarsan seni muhattap alıyorlar. Neden böyle?
    Edit: genelde olan bu yanlış anlaşılmasın maksat muhabbet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco de Lucia -- 4 Nisan 2016; 0:12:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 4s kuralı kardeşim. Sadece kızlarda değil tüm ilişkilerde geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni durum babamda geçerli, yüz vermiyorum bir aydır

• Ülkemiz insanı adam yerine konulmaya alışık değil hocam.

Bkz; gelmiş geçmiş hükümetler

• Aynen ya lisede iken kantin sıramı kıza vermiştim sınıfta adım çıkmıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kibar konuşsak ılık diyorlar ciddiyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sert seviyorlar ondan ona göre muamele yapmak lazım, insanlık yapanda kabahat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanlar bir garip... Ben de kibar ve insanlarla konuşurken bazı şeylere dikkat eden bir insanımdır fakat özellikle Adanada bazı yerlerde ağırlığını koyup gerekirse agresif davranarak konuşmanız gerekiyor ki insanlar sizi dinlesin. Kültürsüz ve ahlaksız bir toplumda yaşamak istemiyorum açıkçası artık. Üniversiteden sonra umarım gideceğim buralardan sonunda.

• Dostum cok güzel yazmışsın sonuna kadar katılıyorum

• Bir rütben varsa kibar olsanda seni takarlar ciddiye alırllar ama yoksa sert olmazsan iplemezler. Çok garip

• Adanalılar gerçekten çok kabalar. incelikten kesinlikle anlamayan insanlar. Çok küfür ediyorlar.

• Alistik artik

• -Kesha- kullanıcısına yanıt
    Adana.. Adana'da semtine göre hava değişir.
  • Olacak o kadar da iki lokantanın müşteriye davranışı ve müşterisi sayısı farkını anlatan bir skeç vardı bulan eden olursa atsın konuya.

• ülkenin insanları sert seviyor :) kazık gibi olacak sert olacak yoksa anlamazlar seni
    şaka bir yana ülkenin büyük kısmı kültürsüz ahlaksız cahil tiplerden oluşuyor laftan anlamıyorlar insan değiller ki lafla söz anlatasın bir çoğunuz istanbulda oturuyor ama oradaki insanlar bir nebze öğrenmiş biraz daha medeni insanlar siz birde bingöle(yaşadığım köy) falan gelin dağdan inen eşşekler medeniyeti öğrenmeye çalışıyor

• 197 boyunda bir kickboxcuyum, çok kibar konuştuğum için insanlar tedirgin oluyor.

Bunu bir tehdit olarak algılayanlar var.

• antepte künefe istetirken kibar olursam hanfendi diyorlar(telefonda) net öküz olman lazım
  • sözlükcü olmak gibi olmasında.

bkz:böyle gelmiş böyle gider.

• Kötü bir durum gerçekten, beni de çok rahatsız ediyor. Kendi halimde takılırken yaşı küçüklere bile düzgün hitap ederdim. İnsanlarla muhattap olmak zorunda kala kala bildiğin keko oldum.
    Duruma göre hâlâ nezaket ve kekoluk arasında seçim yapabiliyorum ama böyle giderse safkan keko olacam.
  • Ülkemizdeki insanların çoğu maalesef cahil, birbirlerine çelme takmayı seven, hayvanlıktan anlayan tipler.Bir de bununla övünen barzolar var tabi.Maalesef böyle tiplerle anladıkları dilden konuşmak gerek.Aslında "neden baktın birader" deyip adam öldüren insanların olduğu yerden ne beklenir ki?

Birçok ülke gezdim, bu konuda Türkiye ile Avrupa arasında uçurum var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.