Neden herkes eşit yaratılmadı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neden bazıları güzel bazıları çirkin yaratıldı ?
-
-
Sorunun cevabı burda:
dinimizislam.comEşit yaratılmayışın sebebi - Dinimiz İslamhttps://dinimizislam.com/detay.asp?Aid=2506 -
İmtihan olabilir mi? Sen boşuna fakir değilsin ve ben boşuna orta halli değilim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rabbim bizi vasat olmakla sınıyor olabilir mi tövbe haşa
Çünkü tanrının adaleti yok
Her sey bi sınav moruk
Ben 10 üzerinden 4 5 tipli biriyim gene halime şükür benden beteri hepten bitiktir omg gene yılda 3 5 kız yürüyor
Ben kimseye yurumuyom bu arada benim tek amacim para kazanmak A Ç I M
İnandırıcı gelmedi hocam ya çok sosyal ya da sosyal medyada aktif olman lazım dediğinin olması için gerçi belki öylesindir bilmiyorum. Gerçi bir yandan açım diyorsun
Benim dürüstlüğümü sorgulayan adamla işim olmaz hocam elveda
Elveda hocam buraya kadarmış yapacak bir şey yok
Malın kalitesi değil onu nasıl pazarladığın önemlidir. Mağara adamını bile playboy yaparsın pazarlamayı biliyorsan. Hepsi sahip oldukların ile sınırlı değil senin onu pazarlayabildigin kadardır hocam.
Birbirimizi kıskanalım diye
😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaratılmadı, yeterince uyum sağlayabilenler eli yüzü düzgün şekilde gelişimine devam etti. Daha iyi uyum sağlayanlar ise daha ortalama üstü oldular. Sudan çıkma aşamasında sürüngen benzeri yapımız geçerken şekilleşmeye başlamıştır herhalde. Girinti ve çıkıntılara ise zamanla ata üyelerin dayandığı zorluklara göre hem yüz hem kafatası hem kilo/boy olarak zamanla şekillendi.
Uyum sağlayanlar arasında yapay seçilim ile daha albenili partnerler üredi. Üreyenlerin oluşturduğu bireylerde haliyle genetik olarak yakışıklı/güzel oldu. Güzel/çirkin algısını da insan kendi kafasında oluşturduğundan yapay seçilimde (aslında hem yapay hem doğal seçilim oluyor doğa da ata birey aşırı zorluklar altında ne kadar güzek/yakışıklı da olsa ölebilitor ve bundan dolayı partner bulamayabilir.) seçilen ama sadece seçim olabilecek bireyler kendisini diğerlerine çirkin olduklarına inandırdığını/gerçek olduğunu düşünüp kendini yargıladı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toporov -- 29 Aralık 2024; 19:49:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bahtı güzel olsun, yuz güzelliği bir işe yaramaz.
tamamen zar sallama işi. kertenkelede doğabilirdik.
güzellik, çirkinlik boş iş burada.
yada tam sandığımız gibi değil. erkek kadında çocuğumu iyi besleyecek mi, vicdanlı mı, duygusal mı cicileri iri mi bunlara bakar.
yani kadınlarda güzel olmak, doğurganlık önemli.
erkekte ise kadınını ve doğacak çocuklarını koruyabilecek bireyler ve birazda düşmana karşı duygusuz, vicdansız, savaşçı tipler daha kolay tercih edilir tipten ziyade.
tehlikeli, maço tipler o yüzden seviliyor.
kadında doğurganlık, feminenlik
erkekte kaliteli sperm, üreyebilme yetisi ve maskülenlik önemli denilebilir.
gerçi bunlar fiziğede yansıyabilen şeyler. geniş omuz, jawline, güçlü kalça, dayanıklı esmer ten, uzun boy vs
edit: ulan bir konudada bilgim olmasın arkadaş nasıl bir cevherim ben ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 29 Aralık 2024; 20:0:16 >
Katılıyorum. Kertenkele olduğumuzda da besin arama üzerine yoğunlaşırdık. Şuan için önemli olan şeyler hiçbir şey olurdu.
Güzel/yakışıklı algısı seçilim için önemli ama bir o kadar bilgi birikimi, eşleşme ve güçlü olma durumları da önemli. Bunların yanında güzellik o kadar önemli değil, sonuçta hayatta kalabilmek amacıyla hareket ediliyordu. Şuan için önemli olmasının nedeni vahşi yaşamdan uzaklaşmamız. Vahşi yaşamdan uzaklaştıkça soyut düşünce yapımız daha da gelişti. Hayal etmeye başladık.
Tehlikeli tiplerin seçilmesi cahillik dolayısıyla. Şuan cahil olmayan bir kadın bu kadar rastgeleliği olan erkek istemez. Maddiyatı koruyabilen ve denge de olmayı başaran erkeği daha üstün görüyorlar bu dönemde. Eskiden evet doğurganlık aşırı önemliydi çünkü yeterince cahildim tek amacımız yeni bir yaşamı dünyaya getirmekti.
Erkekte üreme cidden önemli, testosteron yüzünden daha çok saldırgan ve hedefe yönelik birer canlı olduk. Erkek üremek istemiyorsa kadın ilgisini çekmez hatta hiç yokmuş gibi davranır. Eski, genetikle gelen bu durum artık geçerliliğini çok koruyamıyor. Erkeklerin veya kadınların üremek istemediği bunun yerine hayat kalitesini daha da arttırmaya çalışacağı bir dünyayı bekliyor gibiyiz. Gelişmemiş ülkelerde daha fazla çocuk yapılmasının nedeni de daha çok budur. Stres üremek zorundasın algısını besler.
-
kadınlar her zaman vahşi testosteron yüklü tehlikeli agresif adamları arzular.
milyonlarca yıllık içgüdü bu değiştiremezsin.
mantığıyla hareket edip medeni, kibar zengin erkekle evlensede ki parası zengin elinde tutabileceğine inandığı keko bulursa yine ona varır.
öbür türlü medeni adamla takılsads yatakta hep aklında o sokaktaki vahşi maço erkekler vardır fırsatı bulursa aldatır.
tabi bu kadının ne kadar bilinçli olduğuyula ipini ne kadar elinde tuttuğuyla ilgili. içgüdüsel olarak dünya kadınların meyledeceği durumlar bu şekilde.
kadın olabilmek veya erkek olabilmek önemli.
yoksa çok medeni takılıp kedinle, köpeğinle birlikte yalnız ölmek kaçınılmaz.
istediğin kadar bilgili ol karşı cins en büyük ödüldür. sevmek sevilmek, arzulanmak en büyük ödüldür.
mutlu olamadıktan sonra veya sana mutluluk getirmeyen bilginin, kültüründe bir önemi, anlamı yok benim açımdan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 29 Aralık 2024; 20:16:7 >
-
Benim için başarı önemlidir, uyum sağlayıp üremek arka planda kalacak bir şey. Aidiyet duygusu hissetmeyi sevmem, kedi köpek gereksiz sorumluluk olarak görüyorum. Kadın erkek basittir iki gülersin arada bir sesini çıkarırsın senin daha mantıklı ve güçlü olduğunu düşünür arada da egosunu kabartma sına izin verirsin ki birbirinize karşı saygı içerisinde yqklaşıldığını hissetsin. Gerek yok bu tarz şeylere. Günümüzde vahşilik aptal kızları cezbeder. Haşin erkek diye gezerler. Akıllı olan kız hem gücünü bölebikeceği/yönetebileceği ve kullanabileceği hem de yeterince girişimci (iş anlamında değil ama iş olarak anlayabilirsin.) erkeği ister. Arada bir yüzüne gülüp mutlu eder gerisi sadece keyfine bakmak olur. Zaten bu profilde kız yeterince kültürlüdür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toporov -- 29 Aralık 2024; 22:25:15 >
Yaratıldılar.. Buna sen de dahilsin... Mikroskopla anca görülen bir mahluk tarafından hasta edilip yatağa düşecek kadar aciz olan senin gibi bir mahlukun, haddi bilmesi gerekir... Bu saçma sapan cümleleri bile Allahü tealanın kudretiyle yazıyorsun. Beyne giden sinirlerden biri bi devre dışı kalsa, kalemini, klavyeni oynatamazsın...
Benzer içerikler
- bim"de çalışmak yorumlar
- vialand yağmurlu havada açık mı
- en iyi çelik kapı yorumlar
- o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramış sözleri
- 175 erkek
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- google çizim yap
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X