Şimdi Ara

İnsanların her konuda birbirini yarıştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o kadar saçma bir olay ki derdini anlatırsın seninki de dert mi derler. mutluluğunu anlatırsın şunu böyle yapsan daha iyi olurdu derler. okul kazanırsın 3 soru daha yapsan şuradaydın derler. komşunun çocuğu var almanyada çalışıyormuş vs vs insanlar normal bir olay anlatır gibi yapıp bile sürekli başkalarını gömmeye çalışıyorlar.

bu ülkede nano nükleer kuantum parçacık yapay zeka cart curt mühendisi ol, arkadandan diyecekleri tek şey şu "yazık saçları döktü bir kız da bulamadı kendine"

Ben şu an arabayla kaza yapsam telefon rehberimden 1000 kişiyi arasam 900ü gelir yardıma ama yeni araba aldım desem 1000 kişiden maks 20 tanesi sevinir benim adıma.

Ya ben yanlış bir çevre edindim ya da hayatın gerçekleri maalesef

• yok bütün insanlar böyle çevreyle alakası yok. herkes kafayı yemiş. kimseyle oturup sağlıklı muhabbet edemiyorsun. bir şey anlatıyorsun seni yalancı çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar, anlattığına bin pişman oluyorsun. "o kadar olmamıştır ya" "yalan haberdir o ya" "öyle bir şey yoktur ya" lafı resmen ağzına tıkıyorlar. sanki kendileri akıl küpü, bi bizim kafamız doğruyla yanlışı ayırt etmeye basmıyor. aylar önce insanlarla muhatabı kesmemin sebeplerinden biri.

• ben şeye kopuyorum mesela 1 haftalık trekking etkinliği var, amaç doğa ile iç içe olup şehir stresinden uzaklaşmak.

ilk sabah organizasyona gelenlerle tanıştığımda "daha önce katıldınız mı" diye sorarım, memnun kaldınız mı diye sorarım ki muhabbet oluşsun.

benim koptuğum şey şu, bu organizasyonlara gelip ilk sabah tanışma esnasında direk ilk soru olarak "ne iş yapıyorsunuz" diye soranlar var. abi dur bismillah yani dağa geldik 1 hafta medeniyet görmeyelim de havamız değişsin diye geldik ama adamlar IK gibi anında sorgulama sorularına başlıyolar ki "kaç paralık adamsın baştan söyle de eğer değersiz biriysen seninle muhabbet kurup vaktimi çöpe atmayayım" düşüncesi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LastStand L kullanıcısına yanıt
    quote:

bütün insanlar böyle çevreyle alakası yok

büyükada'da son derece cahil, ihtiyar, AKP'li bi dayı bana musallat olmuştu. adam 1 saat gençleri eleştirdi, sonra da ben sormadığım halde kendi çift katlı müstakil gecekondu'sunun fotoğrafını gösterdi bana. bak diyo biz okumadık ama çok çalışıp bu evi yaptık diyo hava atıyo. yol üstündeymiş evi, onu da anlattı.

gitmiş kaçak yapmış sonra seçimde rüşvet verip tapu almış klasik AKP'li dayı.

gösteriş yapıyo yani. sözde ihtiyar dayı ama kendisinin "gençler" dediği kesimden zerre farkı yok.

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    quote:

anlattığına bin pişman oluyorsun. "o kadar olmamıştır ya" "yalan haberdir o ya" "öyle bir şey yoktur ya" lafı resmen ağzına tıkıyorlar.

ben de bazı arkadaşlarımın sürekli böyle yaptıklarını farkettim ve sırf bu yüzden o kişilerle hiç tartışmaya girmiyom artık. he deyip geçiyom.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

hocam bu he diyip geçmek baya büyük yetenek gerektiriyor bu arada. ben bazen bu akılsızları cezalandırmak lazım diyip tartışıyorum ama yine de kaybeden ben oluyorum. sizin dediğiniz gibi he diyip geçicen 3 günlük dünyanın 2 günü elalemin çocuğunu mu eğiteceğiz

• Ailede başlıyor sanırım. Küçüklükten itibaren seni başkalarının çocuklarıyla kıyaslıyorlar. Böyle bir ortamda büyüyen birisi ister istemez hayatını başkalarıyla kıyaslayarak geçirir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt
    o yetenek bende de yok. ama öğreniyom yavaş yavaş. olduğu kadar.

• Annesi, babası, abisi, amcası bunları zamanında ezmiş ezmiş bunlar da kompleks yapmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.