Şimdi Ara

İnsignia 1.6 cdti active select

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eger bu sekilde yani 1.6 dizel ve otomatik bir insignia gelirse
    Mukemmel olur ve bence iste ozaman passati gecer
    Zaten tasarim ve donanim pasaattan iyi tek eksigi makul motor ve sanziman

Bende hic dusunmem alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mondeo da cok guclu geliyor ama 1.6 dizele otomatik koymali

5 metre araba duz vitesle olmuyor

• Yeni 1.6 motor çok güzel bir motora benziyor tabi sırf motor yetmez. Yine vitess aralıgını uzun yaparsa adı sütçü beygirine çıkar. Tabi rolling i daha iyi olur orası ayrı.
  • bnde başlığı görünce aha üretilmiş dedim
  • Multijetle mi gelecek?

• 1.6 cdti, active select yani tam otomatik şanzıman ile gelecek ondan sonra millet yine başlayacak vay efendim çok yakıyor da araba gitmiyor da aktarma problemi var da...

kardeşim gidin 1.6 tdi dsg alın. hem daha ucuz hem daha sağlam. ayrıca çok daha performanslı, yer uçağı adeta, yakıtı da kokluyor mübarek boşuna beklemeyin insignia falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Multijetle mi gelecek?

Hayır opel kendisi üretecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

1.6 cdti, active select yani tam otomatik şanzıman ile gelecek ondan sonra millet yine başlayacak vay efendim çok yakıyor da araba gitmiyor da aktarma problemi var da...

kardeşim gidin 1.6 tdi dsg alın. hem daha ucuz hem daha sağlam. ayrıca çok daha performanslı, yer uçağı adeta, yakıtı da kokluyor mübarek boşuna beklemeyin insignia falan.

Vw den tiksinen biri olarak en buyuk arzum makyajli dizel otimatik bir insignia
    Eski a3 umu sattiktan sonra uygun motoru yok diye almadim hala icim gidiyo gordukce

Yanlis anlama ama insignia her turlu koyar passata
    Varsin 1 saniye gec hizlansin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Boske -- 2 Mart 2013; 22:32:28 >
  • 1.6 cdti Active Select ile gelirse 2.0 dizel kadar tüketimi olur o nedenle 1.6 almanın bir manası kalmaz. Tek kavramalı şanzımanla gelirse daha iyi olur hem tüketimi hemde performansı manuel seviyesinde olur.
  • o şanzımanla bide üstüne aracın ağırlığı eklenince 10 litre mazot içer şu durumdada passatı biraz zor geçer.bende katılıyorum insignia bi tasarım harikası ama dizel araba 10 litre mazot yakarsa kimse almaz.
  • Guzel olurda Opel daha 1.4 ve 1.6 insiginia'ya otomatik vites getirsin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devildod

Guzel olurda Opel daha 1.4 ve 1.6 insiginia'ya otomatik vites getirsin...

+1
  • opel ,pazardan pay kapmak için 1,6CDTI arac getirecek ,
    ve bu arac passat a kafa tutacak şekilde az yakacak ,
    zaten 1,6CDTI motorun teknik verileri 1,6 TDI den çok daha iyi ,
    sonuçta yeni nesıl ve teknoloji
  • Powershift+TDCI ya da Powershift+EcoBoost 1 lt kombinasyonları da gelirse, çarşı karışabilir.
  • Gelse müthiş ötesi olur Passat'a nal toplatır bu piyasada Ama şuan güncel 1.4 T ve 1.6 T motorlarında da otomatik seçeneği olsa çok iyi olurdu.
  • o gelesiye passatın yenisi gelecek muhtemelen önümüzdeki sene , yine zor insignianın işi .
  • Valla 1.6 cdti yanında da 200 beygir olsa üstüne üstlük 100 km de 4 lt yaksa bizim fenomen insanlarımız yine almaz onu.
  • Başlığı görünce çıktı sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

haklısınız ; ayrıca gerizekalı Ford Genk fabrikasını kapatacak tam zamanı buldu yeni Mondeo , Kuga'yla şu sıralar satılıyor olacaktı 180 Ps ecoboost s.shift 'in verielri çok iyi ayrıca 1.0 125 ps ecoboost ile işler daha da değişirdi 2014'e kaldı , seneye bayağı bir rakabet olaacak D segmentinde Passat'ın işi zor .

http://www.whatcar.com/car-news/ford-delays-mondeo-until-2014-updated/264255

Bende bu yeni kasa mondeo neden çıkmadı diyodum. Peki ne zaman gelecek bir bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

haklısınız ; ayrıca gerizekalı Ford Genk fabrikasını kapatacak tam zamanı buldu yeni Mondeo , Kuga'yla şu sıralar satılıyor olacaktı 180 Ps ecoboost s.shift 'in verielri çok iyi ayrıca 1.0 125 ps ecoboost ile işler daha da değişirdi 2014'e kaldı , seneye bayağı bir rakabet olaacak D segmentinde Passat'ın işi zor .

http://www.whatcar.com/car-news/ford-delays-mondeo-until-2014-updated/264255

Bende bu yeni kasa mondeo neden çıkmadı diyodum. Peki ne zaman gelecek bir bilginiz var mı?

2014 başı satılacak abd' de iki yil piysaada olduktan sonra yani yazik ford' a ....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.