Şimdi Ara

İnsignia 2.0 CDTI Mİ PASSATT 1.4 TSİ 122 BlueMotion MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Günlerdir kafamı kurcalayan bir kararsızlıkta sizlerden yardım istiyorum bu yardım esnasında '+' ve '-' belirtecek şekilde söylerseniz çok sevinirim. 2. El araç alımı yapacağım ve bir çok elemeden sonra 2 araç arasında kaldım.

1-2011-2012 Opel Insignia 2.0 CDTI Cosmo 160 ( max. Km 60 bin )

2- 2012 Volkswagen Passat 1.4 TSi BlueMotion Comfortline 122 ( max. km 60 Bin )

Bir yanda dizel bir yanda benzinli araç yıllık ortalama 15-18 bin km yol yapıyorum fakat km az gibi görünse de insan benzinli araçta bir anda istasyonda fulleyince içi yanar. Diğer yandan vergi avantajı cazip geliyor. VW dünyadaki çalkalanması başlamışken Vw araç almak nasıl olur gerçi burası Türkiye Vw her zaman prim yapar. ikinci el bir araç alacağım içinde ileride bana hangi araç daha çok masraf çıkarmaya yatkın olur. Aldığım aracımı en az 3 sene kullanmayı planlıyorum. 60 Bin TL bütçem ile iki araçtan da yazdığım şekilde bütçeme uygun buldum. Sizlerin yorumlarını bekliyorum. Yol Tutuş, Konfor, Değer Kaybı, Teknoloji vb. noktalarda yardımlarınız beni çok sevindirir teşekkürler iyi forumlar.

• 2012 Volkswagen Passat 1.4 TSi BlueMotion Comfortline 122 ( max. km 60 Bin ) tabiki sebep mtv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insignia

Sebep Mtv hariç diğerleri.

• Deger kaybi yazilan yere passat vs. insignia 2.0cdti yazmak forumla maytap gecmektir.

• 2.0 dizel insignia ile 1.4 benzinli passatın yakıt tüketimleri arasında çok fazla bir fark olacağını düşünmüyorum. Yıllık mtv ve 2. El değer kaybı da işin içine girince passat daha mantıklı duruyor hocam. İkisi de üzmez, pişman etmez, güzel araçlar.

• Binici iseniz insignia onun haricinde almadan satmayı düşünenlerdenseniz passat tan şaşmayın
  • theblackside T kullanıcısına yanıt
    tespit on numara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Deger kaybi yazilan yere passat vs. insignia 2.0cdti yazmak forumla maytap gecmektir.

İnsignia değerini kaybetmiş kaybedeceği kadar zaten. Sıfır desen tamam derim de şu konumda değer kaybından kaybedeceğini yakıttan kazanır mis gibi 160 beygir arabaya binersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

tespit on numara

Bizim insanımızı anlamak güç gerçekten.Arabayı yatırım aracı olarak gören tek millet bizizdir herhalde.Normalde araba ulaşım için alınır eskiyene yada daha üst sınıfa geçene kadar binilir.Ama bizde herkes galerici...
  • Her yorum için tek tek teşekkürler diğer gören arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum 1 hafta içinde karar vermem gerek herkese iyi forumlar
  • İnsignia deger kaybetmeye devam edecek ve sehirici 9 10lt mazot yakiyor o motor.ikinci el diyen adam bu forumda esnaf arabasi alir buna alisalim artik,bos yoruyoruz kendimizi yani,bana da kalsa mukayese edilecek araclar degil

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Konu Opel olunca her konuda opeli gömmeye çalışıyorsun nedenini sorabilir miyim ?

• insignia müşterisi olma ihtimali olan biriyim.opeli gömdüğüm mesajım da yoktur aksine burada kıyaslamaya tepki gösterdim.kalkip 1.4 tsi passatla 2.0 cdti insigniayi kiyaslayip değer kaybi esnaflik muhabbeti yapan adam forumla maytap geçmiştir dedim,halen de lafimin arkasindayim.bu tip konular passat gibi esnaf arabalarini aklamak için açiliyor genelde.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Pardon yanlış anlamış ve başka bir üye ile karıştırmışım.

• Bazad nere İnsikniya nere.

Öncelikle şunun cevabını verin kendinize:
    Arabayı kimin için alıyorsunuz? Kendiniz için mi yoksa millet için mi?

Kendiniz içinse Insignia...

• Sorun degil dostum insanlık hali

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.