Şimdi Ara

İNSİGNİA CDTİ 160 HP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkçası bu aracı çok merak ediyorum ve hiç tanımıyorum,yakıtı,hızı,kulanımı...gerçek kullanıcılardan gerçek bilgiler alabilirsem çok memnun olurum yoksa hayatında bu araca oturmamış insanların veya opel markasına karşı önyargılı olanların yorumlarını istemiyorum.Ve lütfen başka bir araç tavsiyesi vermeyin sadece merak ettiklerimi öğrenmek istiyorum.

• 6-7 ay öncesine kadar bizim 1.6 180 hp cosmo insignia'mız vardı.Araba gerçekten çok güzel ve çok konforlu bir araba.Boyunuz uzun ise başınız tavana değebilir :) Kullanımı gerçekten çok güzel.Anlatılmaz yaşanır :) Eğer alırsanız hiç pişman olmassınız.Size tavsiyem en kısa zamanda insignia'yı test etmenizden yana.2.0 160 Hp Ecoflex sizi gerçekten çok mutlu eder.Fabrika verileri ise şöyle
    2.0 160 Hp Dizel Ecoflex
    Şehir İçi 6.3 / 6.5
    Şehir Dışı 4.0 / 4.2
    Karma 4.9 / 5.1
  • Ben kararımı passat 2.0 tdi dsg den yana kullanmıştım zaten ,bir aksilik olmazsa bayramdan sonra alıcam (170bg)olanından da olabilir...ama insignia hep aklımda ve en kısa zamanda hemen test etmeyi düşünüyorum...boyun uzunsa başın yukarı değebilir demişsin(187cm).bakalım bir deneme sürüşü yapayım da en azından içimde ukte kalmasın...
  • Bizde insignia almadan önce passat düşünüyoduk fakat dizeli pahalı olduğu için insignia aldık.Güzel bir seçim yapmışsınız hayırlı olsun.Mutlaka test sürüşü yapın pişman olmassınız :)
  • insigna yer uçağıdır zevkini tadarsan aşık olur ayrılamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: worried46

insigna yer uçağıdır zevkini tadarsan aşık olur ayrılamazsın

işte cevap budur
  • KATILIYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Kuga 1.5 ecoboost 182 hp
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende vectra var gözüm insigniada zaten bu arabadan sonra insigniaya binilir sonuçta isim değişikliğiyle aynı sınıfta üst model araba insignia
  • İşyerinden arkadaşım tanıdığının dizel otomatik insigniasını kullandığını söylemişti.Çanakkale-çan arasında hafif rampalı yerlerde kullandığını belirtti.Aslında o da benim gibi otomatik karşıtıdır.Fakat arabadan çok etk,lenmiş.Araç resmen asfaltı kazıdı tırmanırken dedi.Bence en yakın bayide kullanıp kararınızı öyle verin derim.Kazasız belasız sürüşler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.