Bildirim
İnsignia mı Süperb mi? 2014 - 2016
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
skoda niye aklını çeliyor gönlün niye opelden yana onu da bileydik -
İyi bayramlar. Ben de geçtiğimiz haftaiçi İnsignia aldım. Fakat siz sanırım 2013 sonrası A2 kasadan bahsediyorsunuz. Benim araç 2011 model A1 kasa.
Cosmo paket donanım tatmin edici.
Özellikle şu afl far olayı çok güzel.
1.6 Turbo 180lik motoru tercih ettim. Söylenecek bir şey yok resmen uçuyor.
A2 lerde de Cosmo ve Sport paketler gayet iyi. Bir de bunlara ek stil paket falan oluyor bu araçlarda. Mesela stil pakette 19 jant, full deri koltuklar, bose ses sistemi vs giriyor işin içine. Bir de kış paketi vs var araştırmak lazım. Bu tarz bir araç denk gelirse tatmin eder.
Superb hakkında bilgim yok.
İnsignia hakkında özellikle sormak istediginiz bir şey varsa 4 5 günlük tecrübeme dayanarak cevaplayabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 2 Mayıs 2022; 16:35:53 > -
Eyvallah hocam eksik olmayın sanırım tercihini insignia dan yana kullanacağım 2015 model cosmo paket bir araç buldum 390 bin lira hatasız fiyat iyi mi sizce 1 6 dizel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X