Şimdi Ara

insignia turbo 180 hp satıp insignia 2.0 dizel almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benzinli araç 2010 model 25 bin km.de..
    alınacak araç sıfır olacak.
    üstüne 20-25 bin tl vermeye değer mi?

• Üstüne o kadar parayı sadece ekonomi yapmak için vermek ve 1 yaş genç bir araç almak bence hiç mantıklı değil.
  • Beygirden inip ata binmek.....
  • eğer ki insigniayı seviyorsan 2.0 dizelini al tabii..ancak neden satıyorsun 180 bg olanını çok mu yakıyor?
  • Değmez. Aynı araba sonuçta, 2010 modele yazık olur.
  • 20-25 bin lira üste verilecek para ve yıllık 1300 TL fazladan vergi..
    Yılda 40-50 bin km yapmıyorsanız pek ekonomik olmayacağı aşikar.

Şu LPG sistemleri Insignia'ya tam uyum sağlayabilseydi keşke
  • Aradaki 20-25 bin tl senin 2.0 cdti ile 1.6T arasında ödeyeceğin fazladan yakıt paran olsun. Üstelik alacağın sürüş zevkide cabası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arabayı abim alacak. LPG uyumlu olsa hemen taktırırdı ama olmuyormuş..
    yılda 40-50 bin civarı km yapıyor..

benzinli insignia km.de 35-40 kuruş yakıyor. bu yüzden dizele geçecek.
    diğer e sınıfı araçları test ettik. asıl almak istediği passattı aslında. yeni kasa passatı test ettik eskisine göre daha kötü gibi geldi. onu eledik.
    motor ve tasarım olarak mondeoyu beğendik ama ford bayisindeki satış görevlisinin koç personeli indirimini yapmak istememesi yüzünden vazgeçtik..
    tekrar insigniaya yöneldik..

hem ses olarak hem de motor olarak dizel yüksek devirlerde benzinliyi çok aratır mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 29 Haziran 2011; 12:18:11 >
  • Küçük bir düzeltme, insignia, mondeo, passat vs 'e' segmenti değil, 'd' segmentidir. Dizel- benzinli olayına gelince aradaki fark gercekten cokmus yanı bana degermıs gbı gelmıyor senede 40-50bın km yapıyor olsanız dahi. Genelde araclarına bu kadar para veren ınsanlar araclarını cok sevseler dahı uzun yıllar bınmıyorlar bu araclara yanı 3-4 yılda bır degısım yapılıyor.Yanı bunu da dusunun.. volvo s60 yada s80 da bakabılırsınız, cıtroen c5, pejo 508 de bakılabılecek alternatf araclar arasında....
  • Sebep nedir onu anlayamadım ??? Yakıt tüketimi desem aynı araç için 25 bin lira daha üstüne vericen, otomatik isityom desen gene o kadar para vermek saçma , heralde canı sıkıldı parası fazla geliyor arkadaşın...
  • 20-25bini benzin parası yapmak daha mantıklı
  • Yılda 40-50 bin km yaptığınız için dizel alınabilir ama en baştan alınsaydı tabi daha iyi olurdu.
  • 180 ps lik gibi gitmeyen 180 ps yerine 2.0 cdti 160 harika alternatif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

arabayı abim alacak. LPG uyumlu olsa hemen taktırırdı ama olmuyormuş..
    yılda 40-50 bin civarı km yapıyor..

benzinli insignia km.de 35-40 kuruş yakıyor. bu yüzden dizele geçecek.
    diğer e sınıfı araçları test ettik. asıl almak istediği passattı aslında. yeni kasa passatı test ettik eskisine göre daha kötü gibi geldi. onu eledik.
    motor ve tasarım olarak mondeoyu beğendik ama ford bayisindeki satış görevlisinin koç personeli indirimini yapmak istememesi yüzünden vazgeçtik..
    tekrar insigniaya yöneldik..

hem ses olarak hem de motor olarak dizel yüksek devirlerde benzinliyi çok aratır mı sizce?

180 hp benzinli bir araç için km'de 35-40km çoook iyi bir değer değil mi? Dizele ne gerek var?

• Kesinlikle değmez.

Hem arada o kadar fark var, hem de sınıf segmenti geçtim araç bile aynı.

2.0 dizel motor çok gürültülü geldi bana.

Linkte test izlenimim mevcut:

http://forum.donanimhaber.com/m_49551522/tm.htm
  • Aradaki fiyat,vergi farkına bakılırsa bence mantıklı bir karar değil.
  • Parayı taksit taksit benzinciye vermek yerine topluca bayiiye verelim diyorsunuz özetle. Ayrıca bir de senelik 1300 lira vergi farkı var. Tercih sizin tabiki fakat ben olsam 35-40 kuruş yakan 1.6t ile yola devam ederdim.
  • 25 Bin fazla vereceksin yine aynı aracın daha güçsüz ve zevksizine bineceksin deymez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _:KajmeraN:_ -- 29 Haziran 2011; 19:17:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

180 ps lik gibi gitmeyen 180 ps yerine 2.0 cdti 160 harika alternatif.

Hocam nasıl 180 hp gibi gitmiyor. Yalovadan İzmire kadar bir Insignia ile basa basa gittim. Bende BMW 320d vardı ve 2 kişiydik. İnanın bana 320d ile aynı gidiyor o araç.Misal 100 le giderken basıyoruz aradaki farkı hiç açamadım o da hiç geçemedi.Bu durumda 320d mi 177 hp gibi gitmiyor yoksa insignia mı 180 hp gibi?
  • 1.6motordan 180hp güç üretmişler daha ne istiyorsunuz.Gayet yeterli.Eğer çok km yapıyorsanız değer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.