Şimdi Ara

insingnia 1.4 turbo alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben insignia 1.4 t almak istiyorum.ancak aklımda bazı sorular var.su aracın sitelerde çok fazla satışını görüyorum.acaba neden.sorunlu bir araçmı...alınca pişman olacağımız bir yapmak istemiyorum.
    sizlereden ricam bildiğiniz kronik arızaları ve motorun kasayı kalydırıp kaldırmadığını yacar mısınız.şimdiden teşekkür ederim.

• Bildiğim kadarıyla Insignia en başta 1.6 atmosferik ve 1.6 turboyla satışa çıktı. Hadi turbo yakıyor ama gidiyordu da atmosferik yaktığı kadar gitmiyordu. Bu motoru kaldırıp ekonomik seçenek olarak sanırım 2012'de 1.4 turboyu getirdiler. Bu motor Astra'da da kullanılıyor. 1.6 turbodan daha az yakar. LPG ile uyumlu ve şu an sıfır olarak fabrikasyon LPG ile de satılıyor. 140 beygir ve 200 Nm torku olan bu motor Insignia'ya gayet güzel yetiyor. 1.6 turboya alışanlara ancak güçsüz gelebilir. Çok satışının olması şirket aracı olmasından kaynaklanabilir çünkü Insignia'nın en ucuzu 2012'den itibaren 1.4T Edition'dır.
  • Insignia 1.4 bu sınıfın en dengeli tüketim/performansına sahip modellerdendir ancak yine de en önemlisi kullanıcının yeteneğidir. Maddi durumu elvermediği halde krediye yüklenerek lüks araç alan vatandaş çok. Bu yüzden de alınan aracın giderleri, bakımı ve yakıtı sorun oluyor çoğu zaman ve kısa süre sonra 2. el ilanlarına konuyor araçlar.

Corsa, Polo, Clio sınıfı araçlar ucuzdur ve kullanımları ekonomiktir, bunların bir üst sınıfları Astra, Golf ve Megane dır; daha güvenli, konforlu ve büyüktürler. Bu markaların en üst sınıfları ise Insignia, Passat ve Laguna modelleridir, sıkışık - dar trafikten ziyade uzun yol kullanımına yönelik geliştirilen modellerdir; alıcı kesmin maddi açıdan biraz rahat olması şarttır zira kullanım maliyetleri - yedek parçaları vb pahalıdır.

Dikkat ederseniz 2. el Bmw - Mercedes ilanları da hayli kabarıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_bey

arkadaşlar ben insignia 1.4 t almak istiyorum.ancak aklımda bazı sorular var.su aracın sitelerde çok fazla satışını görüyorum.acaba neden.sorunlu bir araçmı...alınca pişman olacağımız bir iş yapmak istemiyorum.
    sizlereden ricam bildiğiniz kronik arızaları ve motorun kasayı kalydırıp kaldırmadığını yacar mısınız.şimdiden teşekkür ederim.

kardesim ac ilanları say aynı segmentteki aracların hangisi kactane satısta diye ortlama hepsi aynı sayıdadır bu marka die bi olay yok yani önceden atmosferik motorla cıkma olayı insigniada kötü intiba bırakmıstır simdi 1.6 170 hp si war yeni kasasında hala adamlar atmosfer,k olanmotormu 180 hp likmi die soruyorlar wede cok yakıyo diyorlar yeni motoru bastınğın kadar yakıt yakıyo

ama 1.4 motor gayet basarılı sayılır sayet aracın hemen iwmelenmesini istemiyorsan lpg kitide ayrı bi awantaj

saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.