Şimdi Ara

Inspirit Online [Detaylı] ~ Letz goğ pipıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar, bu oyunu duyanınız olmuştur illa ki. 2-3 gündür oynuyorum, beni baya başında tuttu. Ben ki kolay oyun beğenen biri değilim, özellikle şuan MMORPG piyasası fos iken.. Kendime soruyorum sen hayırdır Furki diye. Ama adamlar harbiden eğlenceli oyun yapmış. Benim bi fikrim var, çoğunuz zaten oyun arıyorsunuz biliyorum. Bu oyunu topluca oynayıp beraber dungeon yapalım ne bileyim, max gear olalım.

Oyun boğucu bir oyun değil. Diablo görünümlü (2.5D oluyor sanırım? ) anime tabanlı, şirin, efeği ve aksiyonu bol bir oyun. Harita ve dungeon sistemi bulunuyor. Yani görevleri falan haritalarda diğer oyuncuları görerek yapıyorsunuz. Görevler üzerinden devam ediyoruz, sanırım max levelda ise dungeon farmlayarak oynayacağız. Fakat anime tabanlı oldugu için, yaratıklar şirin falan oldugu için hiç boğucu gelmiyor oyun. Bunu beğenen %100 Tree of Savior'u beğenir zaten. O gelene kadar fena oynarım ben bunu.

Çok konuşmadan sınıflara geçeyim;

Öncelikle oyunda 3 tane ırk var ve gender lock denilen şey yok.

IRKS - IRKLAR - IRKLAŞMAK - IRKÇILIK

1- Kartu (Bi nevi insanlar işte, isimlendirmişler ama maksat cool görünsün. Türk kafası ile; kartuş.)
    2- Liru (Bunlarda elfler, küçük boylular ama kulaklar maşallah.
    3- Sapiens (Bunlarda mavi görünümlü garip kişilikler. Boyları diğerlerine göre uzun ve mavi renk tenleri var. (Ben bundan açtım mesela)

Irkların gram özelliği yok, ufaklığınızın keyfi ne istiyorsa onu seçin.

SINIFLAR - CLASSLAR - SINIFLANDIRMAK - DÖVÜŞÇÜLÜK

Knight - Bu sınıfın 3 denecik combat stance i bulunuyor;

a ~ Sword and Shield (Kılıçlı kalkanlı tam bir beyaz atlı prens) !!!!!!!1111 enteresan değil mi? <_< Tanklık yapan bir birey anlıcağınız üzere, az vurur ve defansı yüksek olur falanlar. < TANK

b ~ Double sword!!! (çifte kılıç) - bi nevi assasin stili olabiliyor bu. Hızlı pata küte adam,madam demeden giriyorsunuz. < DPS

c ~ Two handed! (Ağırlı yüzünden iki el ile tutulması mecburi olan kılıç) - Bununla yavaş ama cok sert vuruşlar yapabiliyorsunuz. < DPS

Mage - Bu sınıfın 3 denecik büyü şekilleri bulunuyor;

a ~ Ignition (Yakma gücü, Yakış, Pişirme, Ateşe verme) - Anlıcağınız gibi sağa sola ateş saçıyor charizard gibi. [CHARwiZARD] üf ne buldum la ben böyle simdi. Hay anasını yine süperim , Herneyse bu tabi ki de < DPS

b ~ Ice (Buz, Buzul, Buzuşkan, Dondurma) - Buda yaratıkları donduruyo, slow,stun gibi etkileri bulunuyor. Klasik buz fırlatan büyücü yani. < DPS

c ~ Nemesis (Elektrik, Ceyran, Elektrik Arıza, Şok) - Bununla da kaçak elektrik varmış gibi, etrafa elektrik fırlatıyorsunuz. Şok etkisi yaratıyorsunuz yani. Çok çekisiniz hani. < DPS

Gunner - Bu sınıfın 3 denecik combat stance i bulunuyor; (oynadığım class olur kendileri ayrıca)

a ~ Bozooka (Bozuka, Roketler, OP AOE) - Bozuka kullanıyorsunuz, roket atıyorsunuz. Yetenekler hep AOE (Alan yani) üzerine. Şiddetli patlamalara hazır olmanız şiddetle önerilir. < DPS

b ~ Rifle (Tüfek, Sniper, Askercilik) - Bu tüfek silahı ile yine AOE yapıyorsunuz, CC skilleri falan var. Ne desem bilemedim, biraz zevksiz oynaması. < DPS

c ~ Bow (Okçu, Kafada ki elmaya ok atmak, Oliver Queen) - Okçu <3 en sevdiğim olmakla beraber, hem AOE hemde Single target skillere sahiptir. Yalnız çok şekil bowlar var oyunda öyle böyle değil. < DPS

Physic - Bu sınıf hakkında tek bildiğim şey HEALER(Support) olması. Pek araştırmadım ama anladınız ne olduğunu işte, sağa sola heal atıyo, korkmayın ben arkanızdayım diye fesat espiriler yapıyor falan.

ÖNEMLİ NOT: Bu 3 tane aşamaları oluyor ya sınıfların, onları ayrı ayrı oynamıyorsunuz. F1 F2 F3 şeklinde, combatta, boş duruyorken, havada,karada,suda her zaman değiştirebiliyorsunuz. Mesela gunner oynuyorsunuz, Bozuka skilleri ile çaktınız, hemen F3 basıp oka geçtiniz, ok ile comboya devam ediyorsunuz falan. Bir nevi yan silah gibi duruyorlar. Fakat şunu unutmayın, ileride yetenek puanlarınız gelecek, bu puanları kafanıza göre vermeyin. Build oluşturun kendiniz, artık neyi cok sevdiyseniz o silahın skillerine verin falan.

YARATIK ANDIKSOPRATISI. ANDIKSOPOISI. ANDIKSOLOPITI. (Bi dk google dan bakıcam) aha buldum > ANSİKLOPEDİSİ

Her haritada kestiğiniz yaratıklar, yaratık ansiklopedisinde açılıyor. Bazılarını kestiğinde(rare) ödül alıyorsunuz. Kestiğinizde sistem oto bi şekilde haber veriyor zaten.

PETLER - EVCİL HAYVANCIKLAR

Evcil hayvanlarımız var, tipine göre özellikleri değişiyor. Bazıları oto bi şekilde dropları topluyor, binek olabiliyor. Sadece bunlara yaramıyor tabi, hepsinin farklı farklı size bi bonus katkısı oluyor. Atak gücü, Kritik şansı vs.. Petlerin seviyesi bulunuyor, Diğer petleri yakarak bi peti geliştiriyorsunuz. 2 tane seviye 10 petiniz olunca evolve yapıyorsunuz, daha çok güçleniyor vs.

DUNGEONLAR - ZİNDANLAR

Bu dungeonlar haritalarda bulunuyor, kimisi solo olurken kimisi parti ile giriliyor. Giriyorsunuz exp,drop alıyorsunuz yada göreviniz varsa görevi hallediyorsunuz. Zindanın dibini göremeyen, sevdiğini göremesin ulen!!!!!

ACHIEVEMENTS - BAŞARILAR

Çoğu oyunda olduğu gibi burda da başarılar var. Şunu yaptın, bunu yaptın, iki adam patakladın, bossu kestin vs. Bazılarından yine ödül alıyorsunuz. Bir başarı kazanınca sistem oto şekilde belirtiyor ekranınızda kocaman böyle, gözünüze gözünüze sokuyo ''hll qnq'' dermiş gibi.

TITLES - ÜNVAN

Yine ilerledikçe, birşeyler yaptıkça ünvan kazanıyorsunuz, sonra takıyorsunuz isminizin oralara. Cool görünüyorsunuz.

ELITE LORD - GANDALF GÜCÜ

Bu bir başarım. 30.000 honor point ve haritalarda ki her bossu en az 1 kere öldürmüş olmanızı istiyor. Bu puanı tüm dungeon yada haritada ki bossları öldürdükçe kazanıyorsunuz. Başarımı kazandıgınızda Elite Lord'u ben bi alayım seçeneğine basıyorsunuz. Classınıza göre evrimleşiyorsunuz. Şöyle göstereyim;

Inspirit Online [Detaylı] ~ Letz goğ pipıl

Ayrıca, bu evrimdeyken büyük merkezlerde bulunan 'Honor's Safe' adlı dükkana erişim sağlayabiliyorsunuz. Potlar falan satılıyor değişik değişik. Fakat bu dükkana erişim kolay değil. Anahtar kullanıyorsunuz 5 tane yerin arasından doğrusunu bulmaya calısıyorsunuz. 1 tane fail yeri, 3 tane de gold ödülü veren yer ve dükkan yeri var. İyi şanslar yani kısaca.

Bunlar haricinde pek birşey yok, ufak tefek şeyler var tabi ama onları oynarken öğreniceksiniz zaten. Oyunun boyutu 2.5GB, denemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. İlginç bi şekilde sarıyor yani, çok hoş olmuş oyun.

Ben niye böyle bi rehber yaptım bilmiyorum, uyku tutmadı güneş sağolsun uyutmuyor. İşinize yarar mı, bilgi edinir misiniz bilmiyorum ama umarım işinizi görür.
    Bana oyun içinden sormak istedikleriniz olursa, yada beraber oynamak isterseniz;

IGN: LemonMonster

Beklerim yani.

Hadi ben biraz daha oynamaya gideyim. Toplanabilirsek hoş olur guild falan da kurarız.

Bir kaç resim çeker yakında eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 16 Ağustos 2015; 9:26:02 >

• Oyunu hiç duymamıştım fakat,Tree of Savior benzetmenden dolayı bi şans verelim bakalım.
  • dediğin gibi tree of savior gelene kadar oynanır denedim bende
  • pay to win mi ?
  • Konuya istinaden bende indirip başlayayım diyorum arkadaşlarla.
  • Hayır değil, kozmetik ürünler ve kasalar bulunuyo. Kasaları zaten oynadıkça da elde edebiliyoruz, Pay 2 win değil kesinlikle.

Adamlarda ejderha fakan var fena hırs yaptım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynuyorum bende Pysic açtım.Varsa oynayan dungeon falan gireriz

Nick:CptFlint
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2-3 hafta önce indirdim tepeden bakışlı izometrik kamera binekler petler güzele benziyordu deneyin derim
  • Biraz oynamıştım bana hiç özgürlük yokmuş gibi geldi.şyraya git-şunu yapla 10 levela kadar geldim bi tane de rare pet buldum.ilerde nasıldır bilmem ama ilk başlarda oynanış da çok sıkıcıydı.classların item değiştirme olayını ise hiç beğenmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yeni başladım da 17 lvl oldum. bi tane 2 kişilik dungeon görevim var yardım edebilir misin o görevi geçmeyince görev açılmıyor bende
  • Bu arada rehberi sen yapmışsın helal :D Oyun daha önce sorunsuz çalışıyordu patch attı siyah ekran kalmaya başladı sildim oyunu.Çok güzel dersen tekrar indirebilirim? Beni pek sarmamıştı ilk 3-4 level.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 19 Ağustos 2015; 20:52:41 >
  • Çok sürükleyici değil ama can sıkıntısına arada girip aksiyon amaçlı oynamak güzel olabiliyor. İlk başlarda baya oturuyordum başında, şimdi daha cok canım sıkılırsa giriyorum.
  • Hala oynayan eden falan varsa vakit geçmediği için başladım. Öyle çok kafa yormayan bir oyun. Ama yalnız hiçbir türlü çekilmiyor. Şöyle mikrofonlu sohbetli takılalım diyen biri varsa Nick: Sepya
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Çok sürükleyici değil ama can sıkıntısına arada girip aksiyon amaçlı oynamak güzel olabiliyor. İlk başlarda baya oturuyordum başında, şimdi daha cok canım sıkılırsa giriyorum.

Oyunun PVP si nasıl youtubede 1vs1-2vs2-3vs3 savaşları var.Kaç levelde pvp yapabiliyoruz? pvp si hakkında açıklayıcı bilgi verirsen çok memnun olurum.
  • kayıt olurken nedense 10 yıl önceye gidip longjumt2 iyi ilk keşfedişim ve kayıt oluşum gibi geldi fena duygulandım ağlıyorum :(
  • Oyunu bıraktım ben wow a döndüm bırakalı baya oldu zaten, ilk Başlarda sarıyordu da sonra sıkıldım <_<

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.