Şimdi Ara

İnstadan 3 aydır konuştuğum kızla sevgili oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 3 aydan fazladır konuştuk ama herhangi bir buluşma falan olmadı telefonda bile konuşmadım gerçi kendisi aradı beni ama açmadım 2 kere.

3 gün önce seni seviyorum dedi ben de pek oralı olmasam da saf temiz biri diye kabul ettim bildiğin sevgili olduk abi anlamadım. Biraz da garip geliyor ayrıca

Sizce kızın amacı ne olabilir ve yaptığım mantılı mı ? kız lise mezunu ve bi yerde çalışıyor, ailesi ile yaşıyor modern kapalı bir kız ayrıca daha önce hiç ilişkisi olmamış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• tuzak olma ihtimali çok yüksek....

• power-pc P kullanıcısına yanıt
    Hocam kız baya cahil ya ama saf biri de aynı zamanda ne istesem yapar öyle biri ama çevresi ailesi falan biraz eğitimsiz gibi hocam bana diyo benim arkadaşlarım kocaya kaçtı ben asla öyle bir şey yapmam falan. Bi de bi kızla konuşmak istemiyorum ben kim olursa olsun. Tek başıma yaşamak paramı tek başıma harcamak istiyorum. Kimseye tahammül edemem diye düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kızlarda sevme hıssı yoktur para yer gıderler,ayrıca sırada kacıncısın acaba

artık saf erkek kalmadı sanırdım,ama hala bunlara atlayan ınananlar var demekkı

• reelde gorusme yok, telefonda gorusme yok yani su durumda teknik olarak fake hesap da olabilir ama sevgili oldunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben yedi ay yazıştım sonra erkek çıktı iyide alıştım ne yapsam bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dobrasam kullanıcısına yanıt
    töbest 😁 gercek mi bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrıldım. biz ne zaman buluşcaz dedim. 1-2 sene konuşmamız lazım falan dedi ben de oha dedim engeli bastım

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt
    Eheheheheh sanal aşk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.