Şimdi Ara

İnstadan yazdığım kiz part 3 SON arkadas olalim dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/instadan-yazdigim-kiz-ssli-part-2-kiz-beni-kullaniyor-galiba--143951940-1

mobile.donanimhaber.com/instadan-mesaj-yazdigim-kiz-ssli-yardim-lazim--143901429-1

Önceki konuşmalarımız yukarda en son kiz beni fal bakmak için kullanıyor gibi geldi ve niyetimi açıkladım.

İnstadan yazdığım kiz part 3 SON arkadas olalim dedi İnstadan yazdığım kiz part 3 SON arkadas olalim dedi İnstadan yazdığım kiz part 3 SON arkadas olalim dedi İnstadan yazdığım kiz part 3 SON arkadas olalim dedi İnstadan yazdığım kiz part 3 SON arkadas olalim dedi İnstadan yazdığım kiz part 3 SON arkadas olalim dedi İnstadan yazdığım kiz part 3 SON arkadas olalim dedi İnstadan yazdığım kiz part 3 SON arkadas olalim dedi İnstadan yazdığım kiz part 3 SON arkadas olalim dedi
    İnstadan yazdığım kiz part 3 SON arkadas olalim dedi İnstadan yazdığım kiz part 3 SON arkadas olalim dedi İnstadan yazdığım kiz part 3 SON arkadas olalim dedi İnstadan yazdığım kiz part 3 SON arkadas olalim dedi

SONUÇ: kız arkadaş olabiliriz dedi yani bu saatten sonra daha konuşmayiz herhalde ama arkadaşlığı ilan ettikten sonra mesaj yazarken gercekten eğlendim o da daha samimi davrandı. En az 1 sene kız işleriyle uğraşmama kararı aldım kendimi geliştirmeye karar verdim (spor,dil ögrenme vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horny Saint -- 11 Haziran 2020; 10:31:34 >

• Özel konusmalarin ifşasi hiç hoş değil. (İsmi belli olmasa dahi)
  • 1 - Yaptığın suç.
    2 - Kıza yürüyeyim derken meriç olmuşsun. Utanmadın mı ya şunu yazarken "Bana göre fazla güzelsin"

Konu dışında okuduğum en aciz konuşmalardan biri
  • Ulan buna çok benzer bir konuşmayı 2 ay önce yapmıştım.
    Belli ki iyi bir insansın o yüzden açık konuşayım. Arkadaş kalalım lafını edenden korkarım ben. Bir insan bu kadar bencil olmamalı. Böyle düşünenler bir insanın duygularını incitmekten ve kullanmaktan da çekinmez. Olmuyorsa kopar tüm bağını. İnsanın duyguları değerlidir hocam. Yalnızca değer bilene onları göster.
  • Erkegin fal bakma numarasida bana saçma geliyor.Gercek testesteron bu değil.Umariz bir gün olur ne diyelim şansini dene herzaman.
  • kız Arap atı gibi sonradan açılmış bence devam et

+asdfghjklşi?
    -sseshshdh!
    +asdasdasdasd
    -hshshshsh hahahah

la olm kralı gelse hiçbir kız evet sevgili olalım! demez. arkadaş olabiliriz manası "bana uyabilir sen tırmalamaya devam et" demektir. şunu bi öğrenemediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 11 Haziran 2020; 4:30:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

kız Arap atı gibi sonradan açılmış bence devam et

+asdfghjklşi?
    -sseshshdh!
    +asdasdasdasd
    -hshshshsh hahahah

la olm kralı gelse hiçbir kız evet sevgili olalım! demez. arkadaş olabiliriz manası "bana uyabilir sen tırmalamaya devam et" demektir. şunu bi öğrenemediniz
    Bana diyo bazı kızlar kanka 🧐 nerde diyeceğini bileceksin isteksiz kıza zorlamış arkadaş sabah aksam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

kız Arap atı gibi sonradan açılmış bence devam et

+asdfghjklşi?
    -sseshshdh!
    +asdasdasdasd
    -hshshshsh hahahah

gri aşofman giymeyen kızla olunmaz
  • saçma sapan klasik ezik bir muhabbet açıkçası böyle mi kız tavlıyorsun sen?
    kendizi ezmeyi ne kadar çok seviyorsunuz?
    baştan bitmiş zaten sen bir alfa değilsin ve bunu çok belli etmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

saçma sapan klasik ezik bir muhabbet açıkçası böyle mi kız tavlıyorsun sen?
    kendizi ezmeyi ne kadar çok seviyorsunuz?
    baştan bitmiş zaten sen bir alfa değilsin ve bunu çok belli etmişsin.
    Riaz bey/hanim agziniza saglik. Kardesim ezik gibi davranmissin. Alfa vs senin mayanda yok ne yazik ki. Bu arada bu iliskinin gelecegi yok bi kere haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesaopp

Riaz bey/hanim agziniza saglik. Kardesim ezik gibi davranmissin. Alfa vs senin mayanda yok ne yazik ki. Bu arada bu iliskinin gelecegi yok bi kere haberin olsun.

Alıntıları Göster
    haklısınız yha
  • Hocam ergen tv dizisi konuşmaları gibi olmuş. Klişelerden şaşma.
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    O saatten sonra kızla sevgilinolamayacağımı anladim zaten eski sevgilisinden vs bahsedince bende ne düşünüyorsam onu yazdım ben 3 puansam onun bir 7-8 puanı var zaten tip olarak
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Ben flört etmek istemiştim diyince bir anda açıldı konuşurken ilk defa eğlendim. Ama bu saatten sonra olmaz eski sevgilisine dönmek istiyor belli ben de zaten kendimi ezdim yeterince
  • Kıza flört etmeye çalışıyorfum diyince kız açılmış.Sohbete devam et.Yapman gereken kızla aynı seviyede olduğunu hatta bir tık daha iyi olduğunu hissettir..
  • Diğer konuda da yazmıştım aynısını. Kızların egosunu şişirmeyin diye. Aynı şekilde devam etmişsin. Birde üstüne bal kaymak gibi "bana göre fazla güzelsin" yazmışsın Görende adriana lima ile muhabbet ediyor sanır

Amacın kızın falcısı olmak değilse kızın hayatına dahil oalcak kızın hayatı ile ilgili konuşacaktın. Sen falcılık muhabbetini uzatmışsın. Kızın suçu yok.

Normal şartlarda Ben seninle flört etmek istiyorum dediğin kızdan sert bir hayır alırdın eğer kızın niyeti yoksa. Ama burda kızın niyeti varmış. Sen şu fal muhabbetinden çıkıp kızla doğru düzgün konuşabilseydin bu iş olmuştu. Hatta kız sana pas atmış. sevgilisi olmadığını belli etmiş. Eski sevgilisi dönecek mi veya yeni biri gelecekmi muhabbeti yapmış ama sen hiç oralı olmamışsın. Kızın mesajlarını okumuyor musun anlamadım.

• bu ne yav utancimdan yerin dibine girdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 11 Haziran 2020; 10:56:3 >
  • miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    eski sevgili muhabbeti yaptıktan sonra moralim baya bozuldu. eski sevgilisine dönmek istiyor diye düşündüm. aklımdakini yazdım benim tipime göre kız zaten baya iyi
  • dikkatli bakınca ejderha görünüyor hocam kafamdan sallamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroglu6

Diğer konuda da yazmıştım aynısını. Kızların egosunu şişirmeyin diye. Aynı şekilde devam etmişsin. Birde üstüne bal kaymak gibi "bana göre fazla güzelsin" yazmışsın Görende adriana lima ile muhabbet ediyor sanır

Amacın kızın falcısı olmak değilse kızın hayatına dahil oalcak kızın hayatı ile ilgili konuşacaktın. Sen falcılık muhabbetini uzatmışsın. Kızın suçu yok.

Normal şartlarda Ben seninle flört etmek istiyorum dediğin kızdan sert bir hayır alırdın eğer kızın niyeti yoksa. Ama burda kızın niyeti varmış. Sen şu fal muhabbetinden çıkıp kızla doğru düzgün konuşabilseydin bu iş olmuştu. Hatta kız sana pas atmış. sevgilisi olmadığını belli etmiş. Eski sevgilisi dönecek mi veya yeni biri gelecekmi muhabbeti yapmış ama sen hiç oralı olmamışsın. Kızın mesajlarını okumuyor musun anlamadım.
    Hiç bu açıdan bakmamıştım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.