Şimdi Ara

Instagramdan saat alıcam ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar instagramda bir saat satan hesaptan saat almak istiyorum ama internet alışverişine hiç güvenmiyorum ve 30 lira olarak paylaştığı saati kapıda ödeme yaparken 100 lira isteyecekleri gibi bir durum olabilir mi kapıda ödeyeceğim tutarın 30 lira olmasını nasıl bana ispat edebilir hesabın sahibi ile irtibat halindeyim lütfen yardım edin bu alışverişe güvenebilir miyim???

• 100lira derse almazsın zorla değil ya kapıda ödemede saati beğenmezsen bile geri yollarsın kuryeyle ayrıca o saatleri tahtakalede 10tlye bulursun ona para vereceğine 20-30 daha koy ucuz yollu marka bişey al paranı çöpe atma gösteriş yapcam diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YoungScientist kullanıcısına yanıt
    tam anlamadım ne demek istediğini zaten 30 lira denilen saat çok duyulmuş bir marka gösteriş yapıcam diye almıyorum cidden göze çok hoş geliyo tahtakale dediğin avm sanırım antalyada vardı ama benim bulunduğum şehirde yok
  • İnstagramdan saat satıyorsa hiç alma zaten. Kutudan boh çıkar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: traper26

tam anlamadım ne demek istediğini zaten 30 lira denilen saat çok duyulmuş bir marka gösteriş yapıcam diye almıyorum cidden göze çok hoş geliyo tahtakale dediğin avm sanırım antalyada vardı ama benim bulunduğum şehirde yok

Sen o çok duyulmuş markaların orjinal fiyatlarına bi bak istersen internetten o instagramda satılanları orjinal sanıyosan geçmiş olsun

peki ne önerirsin arkadaşım cidden bu konuya çok hakim değilim ne yapmalıyım
  • quote:

peki ne önerirsin arkadaşım cidden bu konuya çok hakim değilim ne yapmalıyım

Güzel bişey istiyosan şöyle 100-200Tlyi gözden cıkarıp casionun (fiyat performansta en iyisi bence) saatlerine bakmanı öneririm şimdi diceksin ben 30 diyorum sen 100-200 diyosun şöyle söyleyeyim 30 tlye aldıgın saat 2 ay da kırılmazsa öp başına koy gercekten cok uyduruk oluyo zamanında 300 dolara aldıgım casio saati 7 senedir kullanıyorum coluğuma cocuguma kalır o derece sağlam casionun 100-200liralık saatleride gayet kaliteli ve sağlamdır o çöp saatlere 30 tl vermeyin illa verecekseniz 15-20 tl ye zencilerdede bulabilirsiniz aynı saatleri

kardeşim 30 liralık dediğim saat zaten lacoste tamam mı ben de çok cahil değilim çok bariz çakma olduğu ama ben denemek için hani internet alışverişi güvenilir mi diye 30 liralık ucuz bi ürün dedim zaten o ürünü almakta kararlı değilim casio 100-200 alınır sorun değil ama casionun modellerini beğenmiyorum başka ne önerirsin Spor model olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi traper26 -- 25 Ağustos 2015; 23:13:46 >
  • quote:

kardeşim 30 liralık dediğim saat zaten lacoste tamam mı ben de çok cahil değilim çok bariz çakma olduğu ama ben denemek için hani internet alışverişi güvenilir mi diye 30 liralık ucuz bi ürün dedim zaten o ürünü almakta kararlı değilim casio 100-200 alınır sorun değil ama casionun modellerini beğenmiyorum başka ne önerirsin Spor model olarak

Seiko'nun sport 5'lerine bak istersen. Ben sana cahil demedim kardeşim çok yanlış anladın o 30TL lik saati alırsan 2 ay sürmeden kırılacağını görürsün neyse sen al istersen başına gelmeden anlamazsın zaten

yok kardeşim :D cidden haklısın benim yaptığın süpriz takıma oynamak gibi o saatten hayır gelmez puma saatleri de çok güzel adidas da öyle ama indirim bekliyorum ben
  • quote:

yok kardeşim :D cidden haklısın benim yaptığın süpriz takıma oynamak gibi o saatten hayır gelmez puma saatleri de çok güzel adidas da öyle ama indirim bekliyorum ben

Güzel gözüküyor çünkü güzeller orjinalleride öyle tipine lafım yok ama çakma olduğu için bi haftada camı düşer kayışı kopar yanlışlıkla suya girse pert olur falan 100-200e cidden kaliteli saatler var

• 120 liraya yurtdişindan gelme casio saat var banyoya denize hep onla girerim bi damla su gecirmedi pili de ilk gunku gibi

kardeşim çok teşekkür ederim sağolasın adamsın :)
  • Alıcaksan orijinal kaliteli bir şey al yoksa piliydi kordonuyou alerji kaparsın hasta olursun sakat işlere girme.Zaten erkek adamın bir aksesuarı saat ona da iyi bi şey alıver.

• quote:

Orijinalden alıntı: Survivalist

120 liraya yurtdişindan gelme casio saat var banyoya denize hep onla girerim bi damla su gecirmedi pili de ilk gunku gibi

7-8 yıldır bunu kullanıyorum zamanında 300küsür dolar verdim ama 1kere verdim bi 7-8 daha gider
     Instagramdan saat alıcam ama?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.