Şimdi Ara

Instagram'ın Türkiye'de erişime kapatılması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
2
Favori
6.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam o kadar gozleri döndü ki Arap sevdasından Turkiye'yi tetiruzmle iliskilendirme tehdidini yoksaydiklari gibi bu ulkenin en buyuk hukuk kurumlarını sansurluyorlqr .

Hiçbir devlet yetkilisi bunu yapamaz. Yapıyorsa orasi artık ülke değildir. Oranın bir ülke olarak meşruluğunu ortadan kalkıyor demektir .

Anayasa mahkemesine bunu yapanlar yarın birgun sana ne yaparlar. Hukuki olarak ulkede artık güvende değiliz demektir bu. Hukumetteki akoliler sırf keyifleri jstiyor diye hukuku cigneyebiliyor demektir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 2 Ağustos 2024; 12:5:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabakara61 kullanıcısına yanıt

Bu ne saçma bir bakış açısı. Dümdüz girebiliyorken VPN ile neden uğraşayım. Hem gereksiz yere yavaşlıyor hem de kaliteli bir vpn için para ödemek zorunda kalıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Ağustos 2024; 12:6:32 >
  • heryerde instagram yasagından bahsediliyor ama ben telefonumdan giriyorum instagrama. ?

• Bu esnada atanmış muhalefet bakanlığı "sokak itleri kırmızı çizgimizdir"

• Bir tane Arap terörist için erişim engeli getirmişler.  Gerçi bunun için ulusal yas ilan etmişlerdi. Şaşırmadık.

• druen kullanıcısına yanıt

Ben de uygulamadan giriyorum ama mesela videolar bir süre sonra donmaya başlıyor. Yorumları göstermiyor. Keşfet'teki yenile butonundan yeni videolar göstermiyor. Muhtemelen daha önceden önbelleğe alınan videoları görüyorsun.

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

Bahse girerim bu kişi bir gurbetçi ve yine bahse girerim yaşadığı ülkedeki Arap göçmenlerden ve mültecilerden rahatsızdır.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    +1. Yasaklamadıkları VPN'de kalmadı zaten nerdeyse ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Ağustos 2024; 12:40:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle İsrail'de sivil diye bir şey yok. Sivil tanımını neye göre yapıyoruz, çocuklar hariç neredeyse hepsi eli silahlı militan . Sivil öldürmek terörizm ise dünayadaki en büyük Terörist Organizasyon ABD ve İsrail'dir. Hemfikir miyiz ? Pergelin ayağını Batıya göre ayarlamayalım..

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

sadece dns bazlı gibi turknette dns değiştirince çayır çatır giriyor.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Telekom'da VPN'siz girmiyor Kero. Bu arada Turknet Dns değişikliği ile girilebilir şekilde yapılandırma yaptıysa BTK'dan sağlam bir ihtar yer gibime geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sertancanluksenburg kullanıcısına yanıt

Sınırda Yunanlar tarafından vurulmak bu ülke için ölmekten daha şerefli bir ölümdür benim için 

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

t.t altyapılı comnet bile sittin sendir uymuyor ceza yediğini duymadım, kazıkçı telekom bağlatmam zaten uzak dursun.

bu çağda saçma sapan bir kafa nedende daha komik onaylamadım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Ağustos 2024; 13:30:2 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.