Hocam o kadar gozleri döndü ki Arap sevdasından Turkiye'yi tetiruzmle iliskilendirme tehdidini yoksaydiklari gibi bu ulkenin en buyuk hukuk kurumlarını sansurluyorlqr . Hiçbir devlet yetkilisi bunu yapamaz. Yapıyorsa orasi artık ülke değildir. Oranın bir ülke olarak meşruluğunu ortadan kalkıyor demektir . Anayasa mahkemesine bunu yapanlar yarın birgun sana ne yaparlar. Hukuki olarak ulkede artık güvende değiliz demektir bu. Hukumetteki akoliler sırf keyifleri jstiyor diye hukuku cigneyebiliyor demektir . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 2 Ağustos 2024; 12:5:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Instagram'ın Türkiye'de erişime kapatılması (4. sayfa)
-
-
Bu ne saçma bir bakış açısı. Dümdüz girebiliyorken VPN ile neden uğraşayım. Hem gereksiz yere yavaşlıyor hem de kaliteli bir vpn için para ödemek zorunda kalıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Ağustos 2024; 12:6:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
heryerde instagram yasagından bahsediliyor ama ben telefonumdan giriyorum instagrama. ?
-
Bu esnada atanmış muhalefet bakanlığı "sokak itleri kırmızı çizgimizdir"
Bir tane Arap terörist için erişim engeli getirmişler. Gerçi bunun için ulusal yas ilan etmişlerdi. Şaşırmadık.
Ben de uygulamadan giriyorum ama mesela videolar bir süre sonra donmaya başlıyor. Yorumları göstermiyor. Keşfet'teki yenile butonundan yeni videolar göstermiyor. Muhtemelen daha önceden önbelleğe alınan videoları görüyorsun.
Bahse girerim bu kişi bir gurbetçi ve yine bahse girerim yaşadığı ülkedeki Arap göçmenlerden ve mültecilerden rahatsızdır.
+1. Yasaklamadıkları VPN'de kalmadı zaten nerdeyse ayrıca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Ağustos 2024; 12:40:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle İsrail'de sivil diye bir şey yok. Sivil tanımını neye göre yapıyoruz, çocuklar hariç neredeyse hepsi eli silahlı militan . Sivil öldürmek terörizm ise dünayadaki en büyük Terörist Organizasyon ABD ve İsrail'dir. Hemfikir miyiz ? Pergelin ayağını Batıya göre ayarlamayalım..
-
sadece dns bazlı gibi turknette dns değiştirince çayır çatır giriyor.
-
Telekom'da VPN'siz girmiyor Kero. Bu arada Turknet Dns değişikliği ile girilebilir şekilde yapılandırma yaptıysa BTK'dan sağlam bir ihtar yer gibime geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınırda Yunanlar tarafından vurulmak bu ülke için ölmekten daha şerefli bir ölümdür benim için
-
t.t altyapılı comnet bile sittin sendir uymuyor ceza yediğini duymadım, kazıkçı telekom bağlatmam zaten uzak dursun.
bu çağda saçma sapan bir kafa nedende daha komik onaylamadım zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Ağustos 2024; 13:30:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X