Şimdi Ara

Instagram'ın Türkiye'de erişime kapatılması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
6.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özgürlüklerin kısıtlanmasını, ülkenin demokrasi itibarının uluslararası ortamda yerle bir olmasını, insanların her gün daha da köşeye sıkıştırılmasını övmeye çalışan üyeleri unutmayın yarın başka bir şey olduğunda ön sırada ağladıklarında hatırlatırsınız bu söylediklerini

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

Yasağı İnstagram koymuş aslanım.. Gerekçesiz paylaşım sildirmişler. Ona laf yok mu ?

• Navi kullanıcısına yanıt

Hocam bakın farkında olmadan yanlışa alet oluyorsunuz.

Hamas Abd'de terör örgütüdür. Bir devlet yetkilisi çıkıp bir Hamas yetkilisi için instqgrqm'da taziye mesajı yayınlıyor. (INSTAGRAM bir Abd sirketidir )Hamas ise 7 Ekim döneminde açık açık sivilleri öldürmüş bir örgüt. Sen bunu ifade özgürlüğü içine alırsan at izi ile it izi birbirine karışır.

Akpnin Türkiyeyi getirdiği nokta ülke jcinde bile nefretle karsilaniyor artık. Türkiye Hamas'la iliskilendirilmek vb istemiljyor. Bu işin daha ilk kısmı bunun diplomatik sonuçları olacak.

Bu arada Hamas'i desteklememek İsrail'i savunmak vb değildir. Israil'de işlediği suçların bedelini ödeyecek, Netanyahu'da öyle ancak 7 ekimde yapilanlar suçtur bunu sizde biliyorsunuz. Türkiye sivil kadın çocuk katledilmesini savunacak noktaya getiriliyor iskamci duygusallığı yüzünden buna alet olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 2 Ağustos 2024; 11:22:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Makul adamın hali başka oluyor. Bu yazdıklarının çok az kısmına itiraz edebilirim. Fakat Mustafa Kemal baya bir sansür uyguladı onu söylilelyim. Takrir-i Sükun kanunu çıkarmış bir lider. Tek egemen kendisi idi, onun döneminde aykırı ses çıkarmak mümkün değil. Fakat kendi şartlarına göre değerlendiriyorumben Atatürk'ü. Yapılması gerekeni yapmış olabilir...

• Erişime kapatıldıktan sonra Aşmetlü Reüzümüzün az önceki İnstagram paylaşımı

Instagram'ın Türkiye'de erişime kapatılması
  • Paylaşım kalkmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Canı isteyenin isteyeni yaptığı ülkede canının istediğini yazmasınlar, paylaşmasınlar diye yapılan eylem.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Öncelikle bana aslanım diye hitap etmezsen sevinirim.

Instagram özel teşebbüs, istediğini yayınlar, istediğine sansür koyar. Atatürk'e sansür uygulansaydı da erişim engellinin konulmasına karşı çıkardım ama boykot uygulardım. Mesela Atatürk'e sansür uygulansaydı öyle bir boykot uygulanırdı ki Meta geri adım atmak zorunda kalırdı. Dünyada 2 milyar musluman var. Türkiye'nin %99'u musluman diyorsunuz. Ama boykot başlatamıyorsunuz, devlet gücüne ihtiyaç duyuyorsunuz, neden? Çünkü sizin sevgi pıtırcığı Hamas'ın mefta lideri kimsenin umurunda değil. Kimse onun için instagram'a girmekten vazgeçmez. Islamcının aklı hep yasaklamaya, zor kullanmaya çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 2 Ağustos 2024; 11:38:57 >

Turkiye'deki medya 10 yıllardır bilinçli bir şekilde Hanas'in Isrqil'de yaptığı ve sivil ölümlerine yol açan terör saldırılarının hiçbirini yayınlamaktan sadece Usrail'in misillemeketini yayinladi.

Sizler bu yüzden Hanas'in gerçek niteliğini tam olarak bilmiyorsunuz. 7ekom Hanas'in sivilleri açık açık katlettiği ilk saldırı değil. Hamas'in sivil asker ayrımı yoktur işte Turkiyedeki medya sansürlü olduğu için hiçbiriniz Hamas'in düzenlediği sivil öldürdüğü saldirilari bilmiyorsunuz!

Türkiye bu yüzden uluskarasi toplumun dışına atılıyor ce Iranlasiyor.

• AYM, İletişim Başkanlığının düzenlendiği 14 no'lu CBK'da bazı hükümleri iptal etti, sabah da tweet attı. Tweet silindi, AYM'nin sitesine de erişilmiyor.

Gestapo mübarek. Hukuk devleti ve insan hakları da neymiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 2 Ağustos 2024; 11:35:59 >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

%9 o

• Periah kullanıcısına yanıt

Aslında sadece ilkesel açıdan her hoşumuza gitmeyen durumda sosyal medyanın kısıtlanmasını doğru bulmadığımı belirtmek istedim. Bu kısıtlamalar kimi zaman adil olmayabiliyor, insanların haberleşme özgürlüğüne engel oluyor.

Konunun burada kalmasını dilerdim.

Hamas-İsrail olayına girince çıkamıyoruz.

Hamas'a karşı sempatim yok, 7 Ekim dahil yaptıklarını da tasvip etmiyorum. Önceden de etmezdim. Karşısında ise bugün ondan daha kötü bir güç var. Beni çıkmaza sokan bu.

Ben vatandaşım, duygusal olurum, kızarım, alkışlarım yani duygularımla hareket edebilirim. Ama dış politika duygusallık kaldırmaz. Hamas yerine Filistin halkının acılarına odaklanmak lazım. Doğrudan hamas üzerine siyasi söylemler bize zarar verir.

Hamasi terör örgütü yapan şey davası vb değil sivilleri bilinçli biçimde öldürmesidir. Siz bunu ifade özgürlüğüne alırsanız çok berbat birsey yapmış olursunuz .

Tekrar ediyorum 10 kısır yıldır Türk medyası Akpnin emri ile Hanas'in düzenlediği saksirilqri , sivil ölümlerine yayınlamayın sadece misilkemelwri veriyor

Sizde Hanas'i farklı bursey sanıyorsunuz. Biraz araştırın hamasında düzenlediği saldurilari.

Türkiye terörist nitelik taşıyan bir örgüt ile açık açık iliskilendiriliyor bunun sonucu Turkiyenin batidan tasfiyesinnin hızlanması olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 2 Ağustos 2024; 11:42:42 >

Bakın Anayasa Mahkemesjnim bile sitesine erişim engeli getirildi. Nasıl hukukdisi kendi ülkesinin bile kabul etmediği bor noktaya getiriliyoruz.

Anayasa Mahkememiz bile erişim engeli alıyor, ülke jcinde hukuktan anlamayan bir kitle burayı bir haydut devlet haline getiriyor!

Instagram'ın Türkiye'de erişime kapatılmasıdünya gazetesi
    Son dakika... AYM'nin sitesine erişim sorunu (AYM'ye neden erişilemiyor?)
    https://www.dunya.com/gundem/son-dakika-aymnin-sitesine-erisim-sorunu-aymye-neden-erisilemiyor-haberi-739543

Hangi saygın ülkede böyle bir saçmalık olabilir !

Sizin bunlara destek vermeniz Tutkiye'nin tabutuna çakılan son çiviler oluyor .

Not : Kendi mahknesine bunu yapan bir ülkede hukuk yoktur. O ülkenin saygınlığına yoktur. Bir grup hukuktaninaz kişi tarafından keyfiyeti yönetilen bir yerdir orası ülke demek bile güçlenmesi başladı buraya.

Fahreddin Altun'un yaptığı bu iş anayasal suçtur ve cezası çok ağırdır hukukun geçtiği bir ülkede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 2 Ağustos 2024; 11:54:25 >

• Gün gelir internet kullanımı da yasaklanabilir, çok sıkı yasaklar gelebilir, Çin modelini görebiliriz, Kuzey Kore zaten intranet kullanıyor, iç ağa, iç internet ağına mahkum edilebiliriz böylesini uygun gördük denip, insanlara rahat verilmeyecek, tabii ülkeye de, bu belli. Güya yolsuzluklara, yasaklara, yoksulluğa karşıydı kişi ve partisi, söyleyip duruyordu, nefes aldırmıyorlar nefes, söylenince bozuk atılıyor, ortağı da huzursuz etmeye çabalıyor. İlla insanları patlatacaklar, yükseltecekler, aranıyorlar. Ellerinden hiç bir şey gelmez, ülkeyi huzursuz ederler.

• Yani şimdi vpn ile instaya girip paylaşım yapan reiste mi devletin yanında değil ? Hayırdır neyi ima etmeye çalışıyorsun ?

• Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

Devletin kendisi bile Akpnin yanında değil. Devletin kendisi bile terörizm ile ozdeslestirilmek istenmiyor.

Instagram'ın Türkiye'de erişime kapatılmasıdünya gazetesi
    Son dakika... AYM'nin sitesine erişim sorunu (AYM'ye neden erişilemiyor?)
    https://www.dunya.com/gundem/son-dakika-aymnin-sitesine-erisim-sorunu-aymye-neden-erisilemiyor-haberi-739543

Akplilwr devletin jensusinw , yasal kurumlara bile hukukdisi bir sansür uyguluyor. Buranın meşruiyetini çok büyük zarar veriyorlar.

Türkiye adım adım yeni İran haline getiriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 2 Ağustos 2024; 11:59:4 >
  • Nedir bu arap sevdası arkadaş yaaaa. Instagram'ın Türkiye'de erişime kapatılması araplar bile kendilerini bu kadar sevmiyor...Instagram'ın Türkiye'de erişime kapatılması 

• Periah kullanıcısına yanıt

Sorunun nedeni akp nin kendini devletten üstün görmesi gibi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.