Şimdi Ara

İntçi çarlar için önemli bi soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnt çarlar silah skillerini artırmalımıdır yoksa belli bi yerden sonra durdurmalımıdır.Yardımcı olurmusnuz?

• Durdurmalı hatta belli bi yerden sonra oyunu bırakmalıdırlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultra_GameR

Durdurmalı hatta belli bi yerden sonra oyunu bırakmalıdırlar.

Çok güldüm yaaa. Ağzına sağlık.
    Sorunun cevabına gelince kardeş yapılandırmana göre değişir. Buildini yaz buraya ona göre söyleyelim birşeyler. Ama int charlarda öncelik nukelerdedir bunu bil.

• ilerde sadece nuke ile kasıcagına gore ve yakın dövüşe girmiyeceğine göre silah skilleri gereksiz
  • Arkadas ben full ınt sword kasıyom sword skıllını lvl 20 de bıraktım fire ve light ı lvl le beraber götürdüm şimdi fire nukeyi açtım light nukeyede 279 sp lazım
  • Madem kılıç kalkan gidiyorsun silah skillerini block rate ve düşürme batırma skilleri için açabilirsin. Sana kalmış ama ben tavsiye ediyorum açmanı. Zira pvp lerde block kader değiştiriyor resmen. Artı düşürme batırma da bence şart bir skill. Glaviecilere karşı nuker admı ayakta tutan skill.
  • Silah skill'lerini maxlamayan Nuker aynı ko$ularda ve LvL 70'de Full STR Herolara kar$ı veya silah skill'lerini maxlamı$ nuker'lara kar$ı zorlanacaktır...

Sword,extra block,killing heaven ve killing heaven blade için max'lamak zorundadır...

Spear ise LvL 6 Heuksal Passive(ekstra hp)ve Soul Spear vs... için maxlamak zorundadır...

Full Int Nuker'ın Skill'leri;

Lightning 90(Light Ağırlıklı Nuker)
    Fire 72
    Bicheon/Heuksal 68
    Cold 68

veyahut

Fire 90(Fire Ağırlıklı Nuker)
    Lightning 70
    Bicheon/Heuksal 70
    Cold 70

veyahut

Fire 90(Max Damage veren Nuker)
    Lightning 90
    Bicheon/Heuksal 68
    Cold 52

$eklinde olmalıdır.LvL 90'a göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 8 Temmuz 2006; 21:35:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki bu "Max Damage veren Nuker" fire'in fiziksel arttiran bufflarinida açacak. Total damagede ne kadar farkettirir bu sonuçta karakter full int . Buralara bağlanan sp colda bağlansa daha mantıklı değilmi ? Burdan elde edilecek defans daha karlı olur gibime geliyor fiziksel atagı maxlamak yerine ...
  • hyr bow kullanan çarlar için sormuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknowar

Peki bu "Max Damage veren Nuker" fire'in fiziksel arttiran bufflarinida açacak. Total damagede ne kadar farkettirir bu sonuçta karakter full int . Buralara bağlanan sp colda bağlansa daha mantıklı değilmi ? Burdan elde edilecek defans daha karlı olur gibime geliyor fiziksel atagı maxlamak yerine ...

Neden fiziksel bufflar açılsınki fire da açılacak 3 skill var birinci ikinci ve nuke skilli birinci en fazla magical atack a sahiptir ilk skillerden ikincisinde ise sadece sword charlar açmalıdır kalkan olduğu için birde nuke skili acılcak diğerlerini açmak sadece boşa sp harcamak olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknowar

Peki bu "Max Damage veren Nuker" fire'in fiziksel arttiran bufflarinida açacak. Total damagede ne kadar farkettirir bu sonuçta karakter full int . Buralara bağlanan sp colda bağlansa daha mantıklı değilmi ? Burdan elde edilecek defans daha karlı olur gibime geliyor fiziksel atagı maxlamak yerine ...

fire'da fiziksel damage'i arttıran buff full int char'a gereksiz olabilir...Total damage'ede etkisi pek olmaz gibime geliyor.Ama çook çok az da olsa yine açılması tavsiye ediliyor...Çünkü LvL 70'de %10'un üstünde Fire Passive'ile birlikte fiziksel damage'e artı sağlıyor...

Cold'un zaten tüm defansif skill'lerini açmak zorundasın...Buraya aktrılacak sp,cold'a aktarılabilir...

• yani 90'ı görünce fire fiziksellerin maxlanacağını öngörerekten coldu önermiştim. Cold pasifler zaten gerekli alınacak aktiflerde alinabilir defans için. Fire'in fiziksel maxı yerine (ki %10 muş ) coldun novasina stormuna nuke'una felan yüklenmek daha mantıklı bence onu demek istemiştim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.