Elimde olanlar: 2 x 512MB 400 Mhz VDATA DDR RAM NEC DVD-RW Aopen H600 kasa
bir şey sormak istiyorum , sizi intel den amd ye yönelten unsur nedir acaba mümkünse ufak bi açıklama yaparmısınız merak edenler olabilir, yani amd daha mı az ısınıyor işte ne bileyim daha mı cazip, fiayt performans falan mı gibi, teşekkürler
amd kullanıcısı olarak intel den amd ye neden geçiş yapılır hep merak etmişimdir
quote:
Orjinalden alıntı: BeyazBüyü amd kullanıcısı olarak intel den amd ye neden geçiş yapılır hep merak etmişimdir
Valla bunu bende çok merak ediyorum aslında. Bazı şeylerin farkına mı varıyor millet yoksa sağdan soldan duyduğu ile mi karar veriyor???
486DX-33, 486DX2-66, PI100, PI133, PIII700 ve P42400 intel işlemcili PC lerle geçen 15 yılımdan sonra, AMD işlemcili PC kullanmak istiyorum. Bilgilerinize ve müsadelerinize saygılarımla arz ederim.
işin bürakratik esprisi bir yana PC kullanıcılarının karşısına herzaman iki seçenek çıkmakta:
menu-driven programs .... command-driven programs closed-source .... open-source windows .... linux overlock'a izin veren ve vermeyen sistemler.... INTEL...AMD
Her 2-3 yılda bir sistem değiştirdiğimden dolayı, en güncel 64 bit AMD işlemcisi ve altyapısını önümüzdeki birkaç yıl içinde kullanmayı düşünüyorum. AMD nin getirdiklerini - götürdüklerini kendim göreceğim. Sağdan soldan duyduklarımla değil.
Bilgilerini paylaşanlara çok teşekkür ederim
iyi seçim bence. K6 lara kadar Intel'in yasal dayatmaları ile bir köşede kalmış, patenet vs boğuşmuş, yeri gelmiş duruşma salonlarında ter dökmüş ama serbest kalınca gerçek gücünü göstermiş bir şirket. Teknolojisi Intel'den daha üstün, fiyat da uygun olunca neden diye sormaya gerek kalmıyor.
AMD yi alan üsküdarı geçti...
quote:
Orjinalden alıntı: imp_hea_tus
AMD yi alan üsküdarı geçti...
AMD yi alan üsküdarı geçti... !!!!!
Bu arada (oyun düşkünlerinin affına sığınarak), ben hiç oyun oynamam. Belki o nedenle INTEL' takılıp kaldım, Üsküdarı geçemedim. Yani,
amd oyunlarda intele göre daha hızlıdır eskiden ısınma problemi vardı o da geçti pek sorun yaşatmaz bi de sanki bir tekele karşı direniş olarak görmekteyim ben amdyi psikolojik olarak...
kışın doğal gaz parası az gelir. geç bence de.
muahaha şaka bi yana bütün kullanıcılar AMD'nin 64 bit atağını anlayacak kadar bilinçli olsaydı intel'in durumu vahimdi. şu anda hazır pc'ler,şirketler vs. kurtarıyor durumu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme