İşlemciye biraz overclock yapmanız gerekecek üst düzey ekran kartın tam performans almanız için. Kart önerisi yapabiliriz fakat güç kaynağınız nedir? Kullandığınız sistemin diğer özellikleri nedir? Mesela HD6850 yerine 2gb ram kullanıyorsanız HD5770+2gb ram daha eklemek daha faydalı olabilir. Kısacası sisteminizi ve maksimum bütcenizi belirtiseniz yardım etmek daha kolay olur.
İşlemciye biraz overclock yapmanız gerekecek üst düzey ekran kartın tam performans almanız için. Kart önerisi yapabiliriz fakat güç kaynağınız nedir? Kullandığınız sistemin diğer özellikleri nedir? Mesela HD6850 yerine 2gb ram kullanıyorsanız HD5770+2gb ram daha eklemek daha faydalı olabilir. Kısacası sisteminizi ve maksimum bütcenizi belirtiseniz yardım etmek daha kolay olur.
işte demek istediğim buydu, ddr5 ekran kartı bu işlemcili sisteme gider mi demek istemiştim :) güç kaynağım raidmax 630w...bir önceki mesajda belirtmiştim. 4 gb ddr2 800mhz ram var. gigabyte anakart ga-p35 olması lazım.
o.c. ile uğraşmadığım için yukardaki ekran kartı benim için uygun mudur ? hızları baya yüksek geldi de bana. yoksa o.c. suz versiyonunu mu tercih etmeliyim ?
ben MSI 460gtx 1gb kullanıyorum fakat belirtmek istedigim birsey var, e8200 o/c suz hali ile 3,4 ghz o/c hali ole ahim sahim bir etki yaptigini soyleyemem. 8800gt vardi bendede ve farkini gordum 460gtx in. ama o/c yapmanin pek bi farkini gormedim. galiba core i serisi paklar bu gddr5 leri
quote:
Orijinalden alıntı: oem84
ben MSI 460gtx 1gb kullanıyorum fakat belirtmek istedigim birsey var, e8200 o/c suz hali ile 3,4 ghz o/c hali ole ahim sahim bir etki yaptigini soyleyemem. 8800gt vardi bendede ve farkini gordum 460gtx in. ama o/c yapmanin pek bi farkini gormedim. galiba core i serisi paklar bu gddr5 leri
eyvallah
2 nci el 6870 ler formda 350 ile 400 tl arası satılıyor düşürebilirsen kaçırma al derim yada 5800 serilerine bak bütçene göre hangisini bulursan onu al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme