Şimdi Ara

INTEL G3258 4.6GHZ GTX770 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
4.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeezy

Bakiyorumda aramıza yeni cahiller gelmiş.

Uza

Üstüne alınma
  • Intel bile bu işlemciye tasarlayıp üretirken bu kadar inanmamıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  INTEL G3258 4.6GHZ GTX770
  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    zorla bu videoları paylaştıracaklar ama artık kimse bunu sormaz
  • Sikinti yok alip rahatlıkla kullanabilirsiniz. Oyun için yeterli gücü size sağlayacaktır. İki şarta bagli olmak kaydi ile

1- Multi oyunlarda silinti yasanabilir, çünkü ki online oyunlarda islemci gücü önemli bir kriterdir.

2- Oyun kesinlikle bu ekran karti ile full detay acik, ve 1900*1080 minimum çözünürlük de oynanmali..

Kesinlikle sizin beklentilerlinizi karsilayacaktir. Ne istediğinizi iyice tespit ettikden sonra kararinizi verin

• siz bu islemciye en fazla hangi karti alabilirim onu soyleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Bu zihniyeti foruma aşılayan cahillere tebrikler.

Tamamen katiliyorum. Fx6300 ede çok övdüler. Bunuda ayni:) yok çekirdekleri i7 ile ayniymiş felanda :) bana kalirsa r7 260x den yukarisi israf bu cpuya.

• Artık G3258 içerikli konularda yorum yazmayacağım.Gülmem yeterli sadece.Ve yazık diyorum.Hala saçma sapan şeyler söylemeye devam edenler var.Allah akil fikir versin.

• Simdi bazi yorumlar sanki bu işlemciyi alanin belirli kart modelleri haricinde istenilen düzeyde performans veremeyeceğini ima edip duruyorlar.

Çok uzaklara gitmeye gerek yok bi önceki nesli olan G3220 ile yapilan GTX 670 testleri ve sonuclari ile ilgili testler herşey nette kolayca ulaşılabilir. Kaldiki bu işlemci G3220 den daha güçlü GTX 670 ile GTX770 arasındaki fark da ortada, asagi yukari sergileyeceği performans ortada..

GTX 750 ile yapilan yestlerdeki basarim zaten gözler önüne belgeli sergilenmis iken ayarari koklenmis bi GTX 770 e rahat rahat yeter.

Sanki ulaslar arasi bi standart belirleme komisyonun tarafından belli bir takim şartlar koşulmuştur da o şartlara gore bu işlemcinin maç kullanilabilecegi kart 280X veya GTX 760 ötesini kullanmak mumkun değil, kullanan birşey bilmeyen biseyden anlamayan parasini çarçur etmiş bi cahildir gibi bir yaklasim söz konusu

Millet almis bir i7 islemcibyok biz bosa mi aldik felan senin kullanım şeklin amacin Egon seni alakadar eder bunu mantikli belge bilgi delil ile çürür hata ediyosak hataliymisiz tovbe der geri döner bi sahada konusmayiz. Bakiyorum sorun cikartmaz GTX770 ile de kullanabilirsiniz diyenler bilgi paylasiyor karsit görüş alay eder vari hareketler sözler ortada karsi görüşü destekler bir bilgi kirintisi dahi yok...

• Yorumlara bak.

Forumda G3258 'in hem abartıldığını hemde hafife alındığını görüyorum. Arkadaşlar bütçeniz kısıtlı ise AMD yerine tekil çekirdek performansı i7 ayarında olan G3258 almanız daha mantıklı olacaktır bence. Çünkü bütçesi kısıtlı olan adam GTX 970 almamalı, eğer her şeyi kısıp ağırlığı ekran kartına verirseniz diğer bileşenleriniz kaliteli olmayacaktır bunada ben karşıyım. GTX 750Ti veya GTX 760 ile kullanacaksanız geçici olarak G3258 overclock ile gayet yeterli olacaktır. Daha sonra zaten 2. el i5-i7 alabilirsiniz keyfinize göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

Bu zihniyeti foruma aşılayan cahillere tebrikler.

Tamamen katiliyorum. Fx6300 ede çok övdüler. Bunuda ayni:) yok çekirdekleri i7 ile ayniymiş felanda :) bana kalirsa r7 260x den yukarisi israf bu cpuya.

Fx 6300 ne alaka? İslemci yaoabildiginin fazlasini vaat etmedi hic bir zaman

• G3258 sayesinde forum evrim geçirdi.

Önceden fx6300 konularında benzer şeyler konuşulunca birileri bunun olmayacağını açıklamaya çalışır sonra i7 kullanıcısı bir arkadaşın "biz keriz miyiz" diye başlayan cümleleriyle ortalık karışıp amd-intel kavgasına dönüşürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darklord Sauron

G3258 sayesinde forum evrim geçirdi.

Önceden fx6300 konularında benzer şeyler konuşulunca birileri bunun olmayacağını açıklamaya çalışır sonra i7 kullanıcısı bir arkadaşın "biz keriz miyiz" diye başlayan cümleleriyle ortalık karışıp amd-intel kavgasına dönüşürdü

• Nasıl bi işlemcidir o ya ?
  • HD7970 kaldirirmi yada 7950 4.5ghz de

• quote:

Orijinalden alıntı: rmelihr

HD7970 kaldirirmi yada 7950 4.5ghz de

İstersen 10 ghz yap gene kaldırmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD

Simdi bazi yorumlar sanki bu işlemciyi alanin belirli kart modelleri haricinde istenilen düzeyde performans veremeyeceğini ima edip duruyorlar.

Çok uzaklara gitmeye gerek yok bi önceki nesli olan G3220 ile yapilan GTX 670 testleri ve sonuclari ile ilgili testler herşey nette kolayca ulaşılabilir. Kaldiki bu işlemci G3220 den daha güçlü GTX 670 ile GTX770 arasındaki fark da ortada, asagi yukari sergileyeceği performans ortada..

GTX 750 ile yapilan yestlerdeki basarim zaten gözler önüne belgeli sergilenmis iken ayarari koklenmis bi GTX 770 e rahat rahat yeter.

Sanki ulaslar arasi bi standart belirleme komisyonun tarafından belli bir takim şartlar koşulmuştur da o şartlara gore bu işlemcinin maç kullanilabilecegi kart 280X veya GTX 760 ötesini kullanmak mumkun değil, kullanan birşey bilmeyen biseyden anlamayan parasini çarçur etmiş bi cahildir gibi bir yaklasim söz konusu

Millet almis bir i7 islemcibyok biz bosa mi aldik felan senin kullanım şeklin amacin Egon seni alakadar eder bunu mantikli belge bilgi delil ile çürür hata ediyosak hataliymisiz tovbe der geri döner bi sahada konusmayiz. Bakiyorum sorun cikartmaz GTX770 ile de kullanabilirsiniz diyenler bilgi paylasiyor karsit görüş alay eder vari hareketler sözler ortada karsi görüşü destekler bir bilgi kirintisi dahi yok...

O senin G3220 ile GTX670 testlerinide gördük netteki.Netten bakin diyorsun ya.Sende azcik G3220 incele testlerini.Sora paran varsa git al bi tane dene bakalım testlerde gördüğünü alabilcekmisin ? Ben testlere aldanıp aldım.Oyun oynayamiyorum.Hemde GTX760 ile.Testlere bakipta yorum yapmak cahillikten öte değildir.Çok savunuyorsan al bi G3258 veya G3220.Yap testlerinide görelim.Yeter arkadaşım!Senin gibi sacmalayan birini görmedim.Utanmasan R9 295X2 CF bile kaldırır diyecen.G3220 o öve öve,referans olarak aldığınız inceleme sitelerinde BF4 multi de i5 - i7 performansı gösteriyormuş.Sevindim gittim aldım.Suan BF4 multi oynayaniyorum.En düşük detay ayarında dahi.CPU kullanımı %100 GPU kullanımı %60 lardan yukari çıkamayan bir islemciyi ilaastirdiniz ya.Valla yazık.Şu lafı söyleyin artık.ALACAK ARKADASLARİN BUTCESİ KİSİTLİ İSE GTX750Ti gibi kartlarla sorunsuz kullanabilir.Yok GTX970 i kaldırır,yok 7990 i uçurur vs vs.Cahilligin,ezberciligin lüzumu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeezy -- 8 Aralık 2014; 11:37:07 >

• Jeezy kullanıcısına yanıt
    Sonunda forumda aklı başında birini gördüm Şükürler olsun
  • Jeezy kullanıcısına yanıt
    Direkt olarak bahsi edilen işlemcinin kullanıcısı olarak bu yorumları yazmanız konunun sonucu niteliğinde olmuş.Bunları vakit bulduğunuzda SS'ler veya video ile desteklerseniz illa ''test'' diyen arkadaşların da akıllarında soru işareti kalmayacaktır.
  • quote:

Direkt olarak bahsi edilen işlemcinin kullanıcısı olarak bu yorumları yazmanız konunun sonucu niteliğinde olmuş.Bunları vakit bulduğunuzda SS'ler veya video ile desteklerseniz illa ''test'' diyen arkadaşların da akıllarında soru işareti kalmayacaktır.

Hocam ne zamandır yapacagım ama işim gereği ancak gece pc başına geçebiliyorum,diğer vakitlerde mobilden.Şuan işe gidiyorum,aksam inşallah bir sıkıntı olmazda bir kaç ss ve video alıp koyacağım buraya.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.