Şimdi Ara

INTEL G3258 4.6GHZ GTX770

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
4.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 4.6Ghz de G3258 kullanmaktayım o/c ile

bu sistem gtx77 yada gtx970 kaldirirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorum olacak sana stok fan ile 3.2 den 3.6 ya cikarabilirmiyim

• stok fanla 4.5 ceken var

• forumda 4.8Ghz ile GTX 970 , youtube'da 5 Ghz ile GTX 980 kullanan var. 4.5Ghz'de sorun olmadan kullanırsın bence

düzenleme: en az 40 eksi oy alırım diye düşünüyordum 15'de kalmış. multi-core'dan yararlanan oyunlar haricinde muazzam performans veriyor. yine de F/P kralı bir işlemci, umarım broadwell serisinde de böyle bir model üretirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 12 Aralık 2014; 5:36:08 >
  • FX6300 olsa darboğaz da kalırdı...

180TL işlemciye 1200TL Gpu takmak mantıklı mıdır ?
  • 4.8Ghz de kac voltaj vermis bilginiz varmi

• Kaldırmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu zihniyeti foruma aşılayan cahillere tebrikler.

• arkadasim hersey sizin dediginiz gibi olmuyor bazi insanlarin butceleri kisitli oluyor insanlarin eline para gecdigi an oluyor ve ekran kartina yatirim yapmak istiyorlar islemciyi zaten aldin diyerek sizlere soruyoruz bizde cok bilmislik yaparak insanlarin durumunu goz onune almadan kafaniza gore yorum yapmaya hakkiniz yok.

• Siz öncelikle şu üslubunuzu bir düzeltin, ondan sonra bana / bize akıl vermeye kalkın.

O zaman başlığa "sözü edilen işlemci bir süre beni idare eder mi ?" gibi bir ibare eklemeliydiniz.Daha sonradan daha yüksek bir işlemci alacak adam neden "pentium şu kadar OC ile bu ekran kartını kaldırır mı ?" diye bir soru sorsun ? Bunu soran adam bu işlemciyi alacağı ekran kartı ile orta vadede veya uzun vadede kullanmak için soruyordur.Sizin konuyu açış mesajınız ile şu an yazdığınız iki düşünce arasında dağlar kadar fark var.

Önce yazdıklarınızı tam anlamıyla okuyun bakalım, daha sonra gelip bu tarz "atarlı" olarak tabir edebileceğimiz yorumlar yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 7 Aralık 2014; 11:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Bu zihniyeti foruma aşılayan cahillere tebrikler.

Daha öldürsen atamaz bu forum bu mevzuyu üzerinden çok yakında görürüz g3258'in yanına gtx970 alanları iki gün sonra konu: g3258den sonra hangi işlemci? acaba o zaman nerede olacak bu ooo çalışır 4.5da rahat olcular...
  • G3252 ile 4 way sli bile yapılır.
  • Dediğin konfigürasyonu yapanlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincolnn

Dediğin konfigürasyonu yapanlar var.

Ben 7850+ fx6300 le bundan çok fps alıyorum ?
  • kaldırmaz 970 kartı , 770 belki en uç takılacak kartlardan biridir , G3258 severim f/p olarak çok iyidir ama oda bir yere kadar , GTX 770 ile bir kaç SS atarmısınız?MSI afterburner açın oyun oynayın sonra monitöring kısmını DETACH var ona basın full ekran kadar çıksın istatislikler onun SS alıp koyarsanız buraya güzel olur

• Eger islemciyi yeni alacaksan en az i5 al.
    Olmazsa ikinci el al.

Ekran kartini alacaksan alma zaten.GTX770 4 GB ikinci el bulduysan ancak oyle uygun fiyattan alinabilir.

MSI R9 280 al o islemci icin maximum o bile fazla da neyse.

• Kısa süreliğine idare eder o işlemci. Singleplayer takılırım diyorsan sorun yok. Ama açık dünya oyunları olsun, FPS multiplayer olsun,MMOFPS olsun sıkıntı yaşarsın. Birde LOL tarzı oyunlarda sorun yaşamazsın. O işlemcinın yanına en uyumlu kart 265, 270, 270x, GTX660, GTX660Ti, GTX750Ti, GTX760 olur. Yani tamamen sana bağlı kullanım amacına bağlı. Bazıları vardır sadece tek tip oyun oynar. Ev arkadaşım örneğin WOW, LOL, Dota2, Diablo III oynar.
    Dediğim gibi beklentiniz yüksek olmasın.
  • o.c kapasitesi yüksek olsada sonuçta iki çekirdekli bir işlemci. 1000 liralık kartları 200 liralık cpu ya takmak yeni nesil ve multiplayer oyunlarda min fps ve ani düşüşlere neden olmuyordur umarım. Bilmediğim için yorum yapamıcam ama eğer tahmin ettiğim gibiyse ets2 gibi oyunları oynamak için heba edilen ve çoklu çekirdek isteyen oyunlarda istenilen stabiliteyi alamayacağınız bir kart olabilir. g3220 ile karşılaştırmak elbette mantıksız ama ben bu işlemci için en yüksek kart gtx 760 olabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geltuzat -- 7 Aralık 2014; 12:52:55 >
  • Gidip 2.el i5 almazsan işlemcide alma al i5'i kafan rahat olur.Pentium 5 para etmez dandik bir işlemci overclock'a güveniyorsun ama yok stabil mi falan gereksiz yani.Günü kurtarmaktan fazlası değil yani.
  • 530 tl ye düsmüşken r9 280 dual-x alabilirsiniz. Daha fazlası gereksiz olur

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.