Şimdi Ara

INTEL G3258 4.6GHZ GTX770 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
4.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RKeles93

FX6300 olsa darboğaz da kalırdı...

180TL işlemciye 1200TL Gpu takmak mantıklı mıdır ?

Çok nokta atışı bir soru
  • Stok fanla 3.6
     INTEL G3258 4.6GHZ GTX770
  • Belli degerlerde oc tan sonra g3258 ile gtx970 kullanirsin ancak gtx 980 ne yapar bilemem ama lutfen 150 tl lik cpu ya 1200 tl lik ekran karti takmayin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gt630 ile ultrada bf3 oynadım diyenleri gördük. 7-8fpsye akıcı diyenleri gördük, 15fps'ye o şit men diyeni gördük, Bunu da atlatırız elbet
  • Fx 6300 gtx 770 i sürebilen bir işlemcidir her darboğaz olayını battlefield 4 multiye göre değerlendirmeyelim lütfen..
  • Gtx 970 ile yan yana gelmez. Gtx 770 ide tam besleyemez.

• Bence gtx 770ne darbogaz yapar 4.8 de bile

• Mesele ekran kartından ziyade işlemcinin çift çekirdek olması. Evet fiyatına göre, orta halli sistemler için çok iyi olabilir ancak neticede işlemciye az biraz yüklenen oyunlarda iki çekirdek yetmez.
  • Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim..

• Yakinda G3258 SLI veya CFx kaldırır mı diye soranlar dolar foruma

• Yapar.r7 265ten fazlasını takmayın o işlemciye.
  • Bende de Pentium 4 2,4 GHz var. SLI için iki tane GTX 970 aldım ama anakartta iki tane PCI Exp. yuvası olmadığı için kartlardan birini takamadım. Pentium 4 işlemciyi destekleyen SLI destekli bir anakart lazım bana.

AMD FX 8350 desek; "o işlemci 970'e darboğaz yapar" diye çığıranlar olurdu...

• anlamıyorum kim sokuyor kafanıza bu g3258 darboğaz yapmaz laflarını Konu sahibi olarak söylüyorum r9 270x ve üzerinde işlemci değişimine gitmeniz daha mantıklı olacaktır
  • Bende su anda g3258 le gtx680 amp ekran kartini kullaniyorum he diceksiniz o ekran karti fazla o islemciye diye.Ama ben Q8400 775 pin islemciden ciktim geldim 3258 e. Arada kalmistm ya ekran kartini yuksek alicaktim yada islemciyi.ben ekran kartini sectim islemciyi erteledim.eski sistemimde kullandigim ayni gtx680 le simdiki islemcim 3258 le kullandigim bu ekran karti performans arasinda asagi yukari %25-30 farketti.darbogaz yapmiyor su an icin far cry4 falan oynuyorum skintisiz sekilde.Benim standart kullanicilar icin g3258 bence iyi bi secim f\p olarak.yaninada ekran karti olarak bence gtx980 degilde en azindan gtx680 ayarinda bi kart daha iyi gidicektir diye dusunuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oyle bir kart dusunuyorum

• http://www.youtube.com/watch?v=tpxJHsRw2kQ
    http://www.youtube.com/watch?v=Inp9nNqz-4k
    gtx 760 ile testi budahttp://www.youtube.com/watch?v=vMqaQESngh0
    darboğaz var mı yok mu bakın bir daha da bu konuyu açmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 7 Aralık 2014; 21:09:05 >

• moonquad kullanıcısına yanıt
    İşlemci kullanımına gel 90dan aşağı değil, hele hele gpu kullanımı öyle %30lar falan görünce aman tanrım didim
  • Millette iyi gaza geldi ha utanmasalar 980 sli yapılır mı diye soru gelecek. Allahtan işlemci max 4.8 -5.0 ghz'e çıkıyor demek ki 5.5 görse aman yareppim ...... O işlemcinin max kaldıracağı ekran kartı gtx 750-750 ti hadi köküne kadar oc yaptın 760 ama 760 da yazık olur yani. amd tarafında 270-270x üstü alınmaz aldanmayın öyle testlere videolara.Günlük kullanım senaryoları ve multi oyunlar için saç baş yoldurur.Dersen ki ben idareten alıyorum 3-4 ay sonra güncellerim ona laf edecek kimse çıkmaz iyi hoş zaten kullandıktan sonra güncelleme isteği ister istemez gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 7 Aralık 2014; 21:24:57 >

• Ben celeron 300a@900mhz ile donusturucu yardimiyla 980 quad sli kullaniosam bu cpu rahat kaldirir tek karti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakiyorumda aramıza yeni cahiller gelmiş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.