Şimdi Ara

İntel i7 3770k işlemci için ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde i7 3770k bulunan bir bilgisayar var ekran kartı nvidia Quadro 2000 bu ekran kartının yerine oyun oynamak için ne önerirsiniz fiyat çok uçuk olmadan (aklımda gtx 1050ti veya 1060 var) yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İkisini de sıkıntısız kullanırsınız da bence bekleyin yeni kartların gelmesini. 2 yıllık karta para vermeyin eskiyecek kısa zamanda.
  • nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için, zaten yaklaşık 2 ay sonra felan alacağım ekran kartını o zamana kadar yeni kartlar çıkar mı ?

• Taha0S T kullanıcısına yanıt
    Valla belli olmaz. Resmi açıklanan bir tarih yok ama sızıntılara göre eli kulağında. En geç yaz sonu en erken her an olabilir gibi. Bu nesil fazla uzadı normalde 2 yıl sürmez bir nesil. Eskidi artık 1000 serisi. Bu arada 1060 seviyesinde çok mühim olmasa da işlemciye overclock yapabilirseniz iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler eğer 1060 alırsam değerlendireceğim iyi akşamlar

• Bütçe sıkıntınız yoksa 1060 6gb alın. Ama o kadar para vermek istemiyorum derseniz 2.elden temiz 1050ti 800 tl ye falan alırsınız. İşinizi görür.
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    İkinci el mantıklı olur mu bende kararsızım aslında ikinci el 1060 bulursam daha iyi benim için ama temiz olup olmadığından nasıl emin olacağım ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taha0S T kullanıcısına yanıt
    Genelde çoğu 5 6 aylik oluyor. Garantileri devam eden kartlar. Görüp alırsanız sıkıntı olmaz.

• KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• benim de işlemci i7 2600 ve ekran kartım gtx480.ekran kartını upgrade etmeli miyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.