Şimdi Ara

İntelin entegre grafik saçmalığı[Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İntel core i7-410HQ cpu
    8gb ram Msi marka laptopum var ancak bu intelin entegre grafik olayı beni delirtiyor
    Önce mordor of shadow şimdide mortal kombatı bir türlü nvidia ile açamadım,menüde 5 fps alıyorum ne yaparsam yapayım bu oyunları nvidia ile çalıştıramıyorum,intelle açında da haliyle oynanmıyor.
    Bu intel grafik kartını devre dışı falan bırakamıyormuyuz,yarardan çok zararı var,delirtiyor beni

850m ile adam highta oynuyor
    https://youtu.be/SYwJXLhDdx4

Bizimkini kullanamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan95 -- 24 Nisan 2015; 2:16:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tunahan95

Nvidia gtx850m
    İntel core i7-410HQ cpu
    8gb ram Msi marka laptopum var ancak bu intelin entegre grafik olayı beni delirtiyor
    Önce mordor of shadow şimdide mortal kombatı bir türlü nvidia ile açamadım,menüde 5 fps alıyorum ne yaparsam yapayım bu oyunları nvidia ile çalıştıramıyorum,intelle açında da haliyle oynanmıyor.
    Bu intel grafik kartını devre dışı falan bırakamıyormuyuz,yarardan çok zararı var,delirtiyor beni

Bizimkini kullanamıyoruz

Devre dışı bırakamıyorsun maalesef. Aynı sorun bende olmuştu. Ne yaparsam yapayım nvidia kart ile çalıştıramamıştım. İntel grafik kartını donanım ekle kaldırdan kaldırmıştım ama yine bir şekilde kendini tanıtıp devreye girmişti. Bazı arkadaşlar farklı yöntemler kullanarak çözmeye başarmışlardı ama ben bir türlü halledememiştim. En son format attım bilgisayara sorun çözülmüştü.

• onlar nasıl kullanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirty_y

quote:

Orijinalden alıntı: tunahan95

Nvidia gtx850m
    İntel core i7-410HQ cpu

Bizimkini kullanamıyoruz

Devre dışı bırakamıyorsun maalesef. Aynı sorun bende olmuştu. Ne yaparsam yapayım nvidia kart ile çalıştıramamıştım. İntel grafik kartını donanım ekle kaldırdan kaldırmıştım ama yine bir şekilde kendini tanıtıp devreye girmişti. Bazı arkadaşlar farklı yöntemler kullanarak çözmeye başarmışlardı ama ben bir türlü halledememiştim. En son format attım bilgisayara sorun çözülmüştü.

Aynen bugün driverları sildim inteli devre dışı bırakıp sadece nvidia yükleyeyim dedimde öncelikle intel.... driver yüklemeniz gerekmektedir diye bir uyarı aldım.Mecburen onuda yükledim.

İnteli devre dışı bırakıp gireyim dedim sistem özellikleriniz yetmiyor diye bir uyarı geldi,sanki pcde ekran kartı yokmuş gibi kasıyordu.
    Ödenmeyen çekler gibi arkadaş,ekran kartım var kullandırmıyor.

• Oyuna sağtıklayıp nvidia ile çaluştır diyosun win7 ve üzeri sistemlerde öyle bi seçenek çıkmıyosa driver güncelle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defalarca izleyip uyguladım o videoyu.

@bywankedi

Çıkıyor oda çıkıyor ama nafile,dediğim gibi driverları komple silip tekrardan son sürüme kadar bile yükledim sorun aynı.

İntel abimiz kızıyor nvidia ile oynamama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de laptopta AMD 5650 ve intel on board ekran kartı arasında uyumsuzluk vardı güç kablosunu çıkarınca sözde güç tasarrufu yapacam diye alet entegre grafik kartına geçiyordu driverları silerken alet sizde de olgudu gibi sapıtmıştı bende garantiye gönderdiğimde anakartı değiştirmişlerdi. ATI CCC'den kurcalayarak çözmüştüm sorunu (çözmek değilde aslında bir nevi azaltmıştım) değiştirmemesini seçerek programdan ama laf söz dinlemiyor bu on board ekran kartları bazılarını BIOS tan devredışı bırakabiliyormuşsun üretici firma biosu açık bıraktıysa bence bunu bir deneyin bende bios üretici casper tarafından kapalı oldugundan elleyememiştim.
  • Nvidia driverdan kullanılan kartı hd graphicten nvidiaya çevirebilirsin bazı arkadaşlar güç seçeneklerinde yüksek performansı seçerekte çözüyor bu durumu.

bazı laptoplarda ise direk Fn tuşu ile kullanılan bir change tuşu oluyor

bunları deneyiniz. Olmadı biostan kapatmayı deniyceksiniz.

@tunahan95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bywankedi -- 18 Nisan 2015; 1:18:09 >
  • bywankedi kullanıcısına yanıt
    Biosta onboardla alakalı birşey göremedim,nasıl kapatıcam ?
  • Sorunu çözdüm,sadece yeni oyunlarda böyle oluyordu benimde işletim sistemim windows 7'ydi.Win 8'e geçtim şuan sorun yok,bu sorunu yaşayanlara duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan95 -- 24 Nisan 2015; 2:15:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.