Bildirim
ıntercıty den araba alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alınır ben aldım 320 d memnunum aracın geçmişini de dürüstçe söylüyorlar arkadaşlarla birlikte 4. aracımız ama kesinlikle tanıdığınız bir ustayla birlikte gidin ve gösterin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almadım ama almakta da sıkıntı yok bence.
Neticede aracın herşeyini ortaya döküyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizim komsu aldı c200 500 lira kaportacıya verdi ufak tefek ezikler vardı toplam 77 tane çoğu parlak ışık altında belli oluyordu şuanda maşallahı var 2 3 bin km yaptı bir sorun yok -
quote:
Orijinalden alıntı: GURNAZ
ıntercıty de 1000 km ile 5000 km arası mercedes c serısı araclar var.sızce ıntercıty den araba alınırmı veya alan arkadaslar varsa yardımcı olurlarsa sevınırım.
Alınır binilir intercity yamuk yapmaz. Kısa süre için kiralanıp (kongre fuar vb) işi bitince satılan araçlardandır, -
o zaman yetkılılerle gorusup aracı mercedes servısınde kontrol ettırmek lazım .ısı sağlama almak için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X