Şimdi Ara

Intercity'den Formula 1 Açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Intercity yaptığı açıklamada Formula 1'in Türkiye'ye dönebileceğinden bahsetmiş. Gelmesi prestij açısından güzel olur. Uzun zamandır takip etmiyordum belki de vesile olur.Belki de ilerde Türk yarışçılar görmemize de sebep olur.
    https://www.arabam.com/blog/haberler/formula-1-yarislari-turkiyeye-donuyor-mu/

• iyi de yarış takvimini intercity belirlemiyor ki, takvim fia'nın elinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Anlaya anlaya bunu mu anladınız !!!

• Inşallah gelir, trt yanlışlıkla yayinlarsa izleriz güzel olur☺️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne yazık ki formula 1’in Türkiye’ye döneceğini sanmıyorum o pist mahvoldu

• Gelse ne olacak ? Bilet fiyatlari daha da yuksek olacak

• Gelse nolur gelmese nolur! Heyecan meyecan kalmadı ki! Mercedes&hamilton kombinasyonu tat tuz bırakmadı. Hamilton önümüzdeki 3-4 yıl daha uzak ara şampiyon olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F1 den çekilecek 2 üretici
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana333

Anlaya anlaya bunu mu anladınız !!!
    tıklayıp okumaya üşendim dostum açıkçası, olmayacak işlere umut bağlamayı bırakalı çok uzun zaman oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 29 Temmuz 2020; 21:6:9 >
  • Olmayacak şey değil. Hatta şu pandemi dönemi fırsat da olabilir.

Pandemi sebebi ile yarış organizasyonunu yapmayacak ya da yapamayacak olan ülkeler nedeni ile iptal olan GP’ler yerine yana yakıla takvime yarışlar ekleniyor şu anda.

Hatta sırf takvim doldurmak için bazı pistlerde iki yarış yapılıyor. Avusturya’da Redbull Ring pistinde iki hafta üst üste yarış düzenlendi. Aynı şekilde İngiltere Silverstone’da da iki yarış yapılacak.

Daha öncesinde takvimde hiç yer almamış, ya da uzun süredir organizasyon dışında olan pistler de bu sene takvime eklendi. Imola (San Marino), Mugello (İtalya), Portimao (Portekiz) gibi.

İstanbul Park da aslında F1 takipçileri tarafından sevilen bir pist. Bir girişimde bulunulsa takvime girmesi için şu andaki ortam tam bir fırsat ortamı. Yarışlar zaten seyircisiz düzenleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 29 Temmuz 2020; 21:9:4 >
  • Türkiyenin yurdışında bu algısıyla formula mormula gelmez. Hayal dünyasında gezmeyelim. Ama şöyle de birşey var. Formula 1'de bitik! Bana göre çok ta yaşamaz gibi gözüküyor. Bu bitmişliğiyle kendine baktıracak başka ülkeleri de takvimine de alırsa süpriz olmaz.
  • bilet fiyatı ne olacak diyen var

kardeşim 2020 takvimi için diyor yani zaten seyircisiz olacak. bence büyük şans, gelmesi güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Emir

Ne yazık ki formula 1’in Türkiye’ye döneceğini sanmıyorum o pist mahvoldu
    Asfalt yama yapar belediye. Bence sorun olmaz

• Aynı kısa yolda 20 tur atan, normal arabaya benzemeyen araçlarla tuhaf etkinlik.

Bunun yerine bir günlüğüne İstanbulda uzun bir güzergah kapatılır ve normal yarış arabaları ile etkinlik yapılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Aynı kısa yolda 20 tur atan, normal arabaya benzemeyen araçlarla tuhaf etkinlik.

Bunun yerine bir günlüğüne İstanbulda uzun bir güzergah kapatılır ve normal yarış arabaları ile etkinlik yapılır.
    iki kale arasinda bir topun pesinde kosturan 22 adam.
    Onun yerine kopruyu kapat haftasonlari halk yuruyus yapsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 29 Temmuz 2020; 22:57:4 >
  • Euro aldı başını gitti. Gelse ne olacak ki? Ben gidip 300 - 500 liraya yarış izleyeceğime evde 19 liraya tüm sezonu izlerim ki öyle de yapıyorum. Ama şu an sıkıcı gidiyor. Mercedes yine koptu gitti. Ferrari çöp.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Yarışlar seyircisiz yapılıyor dostum. Gelse bile seyirci alınmayacak. COVID-19 nedeniyle koşulan 3 yarışta seyirci olmadan yapıldı.
  • Elimizde büyük fırsat var. FIA haldır haldır pist arıyor. Zira şu an yapılmayacak sürüyle yarış var. Amerika kıtasındaki 4 yarış iptal edildi. (ABD, Kanada, Meksika ve Brezilya) Çin iptal edildi, Avustralya iptal edildi, Monaco iptal edildi, Hollanda iptal edildi. Fransa iptal edildi, Azerbaycan belirsiz vs. Yerlerine 4 yarış geldi. Eklenmesi planlanan pistlerle görüşme devam ediyor. Martin Brundle Macaristan haftasonunda görüşülen pistler içinde İstanbul Park'ta var dedi. Elimizde ilk defa büyük bir fırsat var. Ekim veya Kasım gibi İstanbul Park'ta bir yarış mükemmel olabilir. Soğuk hatta yağmurlu bir havada güzel bir yarış izleyebiliriz. Bakalım sonuç ne olacak.
  • Pandemiden dolayı iptal edilen 8-10 yarışın yerine 4 yeni yarış eklendi takvime. İstanbul Park bu boşluğu neden doldurmasın ki ? Bundan iyi fırsat bulunmaz. 2 ayda hazır ederler pisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Yarışlar seyircisiz yapılıyor dostum. Gelse bile seyirci alınmayacak. COVID-19 nedeniyle koşulan 3 yarışta seyirci olmadan yapıldı.
    Surekliligi konusmuyor muyuz? Sadece bu sezon mu?

• Furkan Emir F kullanıcısına yanıt
    Pistte bir sıkıntı yok aktif kullanılmaya devam ediliyor. Pist günleri, çeşitli yarışlar, etkinlikler, araç tanıtımları vs.. Virüs olayı cikmasaydi her sene olduğu gibi bu sene de kendi aracinizla çıkabilirdiniz piste.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.