Şimdi Ara

İnternet aboneliği iptal edilirse port kapanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba, ben şu an evimde yaklaşık 11 aydır Türk Telekom'un internetini kullanıyorum. 2 yıl taahhüt var ama internet ablamın üzerine, ablam başka bir yere taşındı ve taşındığı yerde altyapı yok biz de bunu kullanarak Türk Telekom'u iptal edip Türkcell'e geçmeyi planlıyoruz.

Sorularım şunlar

a)- Ablamın taşınmasından dolayı interneti iptal edebilir miyiz veya iptal etmek yerine direkt Türkcell'e geçebilir miyiz?

b)- Eğer Türk Telekom'u iptal edersek evimizdeki port kapanır mı?

• 2 ay olmuş halledilmiştie ama
    Bizde taşınma gerçekleştirdik yeni adreste altyapı yoktu baglanilmadi fakat iptal de olmadı bağlanana kdr ücret ödeyip daha sonra geri ödeme yapılacağı söylendi fakat yarısını dahi alamadik saçma sapan ne dersin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet port kapanıyor

• 1-)İptal edersin ama cayma ödersin, altyapı yoksa ödemeden feshedilir abonelik
    2-)İptal durumunda mevcut portunuz saha dolabından ve dağıtım kutusundan boşa çıkar, kablonuz sökülür

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • metehanQwe1 M kullanıcısına yanıt

İlk defa böyle bişi duydum. Bunu yapan türkTelekom mu? resmi olarak vermediği hizmetin ücretini almak...

• Port işi otopark işi gibidir. Siz porttan çıkarsanız port boşta kalır. Eğer başkası gelip portu alırsa siz alamazsınız. Dolaptan başka birinin aboneliği kapatmasını beklersiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.