Şimdi Ara

İnternet Alışverişlerinize 120 TL Chip-Para!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
12
Favori
5.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet Alışverişlerinize 120 TL Chip-Para!

Axess'le internetten tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri her ikinci harcamanıza 40 TL, toplam 120 TL chip-para ! Son gün 31 Mart. Axess Mobil’den “Hemen Katıl”a tıklayın!

Kampanya detayları:

• 3-31 Mart 2022 tarihleri arasında kampanyaya kaydolan müşterilerin internetten yapacakları 400 TL ve üzeri ikinci, dördüncü ve altıncı harcamlarına 40'ar, toplamda 120 TL chip-para verilecektir.
    • İşlemlerin kampanya kapsamında sayılması için harcama tutarı tek seferde en az 400 TL ve üzeri olmalıdır.
    • Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 120 TL chip-para kazanabilir.
    • Yurt dışı işlemler kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Axess Mobil’den “Hemen Katıl”a tıklayarak kampanyaya kaydolması gerekmektedir. 31 Mart 2022 saat 23:59’dan sonra yapılacak işlemlerden kazanım sağlanamayacaktır.
    • Hak edilen chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir.
    • Aynı gün aynı iş yerinden yapılan sadece ilk işlemler kampanyaya dahildir.
    • İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para geri alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.
    • Bireysel Axess kredi kartları ile varsa bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir.
    • Wings, Ticari kartlar, Free, Akbank Kart, Neo ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir.
    • Nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, kamu vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    • Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

İnternet Alışverişlerinize 120 TL Chip-Para!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 3 Mart 2022; 19:11:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Axess iyice pintileşti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam her 2. Ye gördüğüm zaman sinirlenip yapmıyorum bari her harcamada kademeli artan yap az harcayan da yararlansın cok harcayan da !

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Free kartım vardı. Bonkör kampanyaları var diye platinum kart almıştım bir süre önce.

Jinx oldu herhalde.

Bonus'un bile 50'e 30 verdiği yerde 800'e 40 nedir yahu?!

• Çöpxess

• çok iyi

• Harfliler de olursa iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler

• Teşekkürler

• Kampanya kişiye özel mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kimlanbunlar

Kampanya kişiye özel mi ?
    Hayır kişiye özel kampanya değil

• Garanti bile 2.000 harcamaya 120 veriyor garantiye cimri diyorduk akbank bu ay resmen çöp olmuş.

• Bu ikili harcama kampanyaları da moda oldu

• Free yoksa bizde yokuz

• Akbank sürekli şartları zorluyor yakında her üçüncü alisverise diye kampanya düzenler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet kuruş hesabı yapar hale geldi bunlar hala "her ikinci" kafasında.

• Çöpses

• akbank da dahil olmuş bu furyaya

her ikinci alışveriş ve yüksek altlimitli zorlamalara

bu 2nci alışverişin mucidi yapı krede ve her kim banka bunu yapıyorsa kesinlikle katılmıyorum

yahu vatandaş evine süt yoğurt ekmek alacak durumda olmaz iken

bu zalim bankalar hem alışveriş limitlerini yükseltiyorlar hem de her 2nci alışveriş yap diye değişmeyen hiç de günümüz şartlarına uymayan wp bonus ve çippuan vereceğiz saçmalıklarıyla kafa bulmaktalar

katılmazsın olur biter

sadece eve süt mü lazım onu alırım ekmek mi lazım onu alırım ihtiyaçtan

hemen hergün heşeye insafsızca kat kat zamlar gelirken alım gücümüz iyice bitmişken 120 çippara kazanalım diye kendimizi asla sıkıntıya sokmayalım

bu bankalar Türkiyede gerçekliğin farkında değil, insanların halinden anlamıyor bizleri de Avrupada yaşıyor sanıyor

ne gerek var

herkes bu tip banka dolambaçlı kampanyalarına itibar etmez hatta katılım butonuna dahi tıklamaz önem göstermezse tüm kampanyacı bankalar belki akıllarını başlarına alır?

• vitriol kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum bu tür ikinci alışveriş şartı olan kampanyalara katılmayalım protesto edelim vazgeçsinler bu şarttan artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartiymis hocam bende banka kartıma neden gelmedi diyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.