Şimdi Ara

İNTERNET BAĞI KOPUP DURUYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • modem : datronRTA230. forumdan araştırdıkalrıma göre bu bağlantı kopmasının nedeni fazla ısınma diyorlar,asıl nedeni ısınmamı yani bi fanmı alıyım modeme ? yoksa bu kopmanın başa bir nedeni warmı ?

İNTERNET BAĞI KOPUP DURUYOR!

• modem kablolu ise %90 kablodandır ( kaliteli hazır uclu kablo alın )
  • Seneler önce benimde bağlandıktan iki üç dk sonra bağlantı kesilirdi sürekli virüstenmiş beğerki...
  • Bu durum bende de oldu. PS3le PC arasında interneti paylaştırıyorum. Isınma olsaydı PS3teki downlad dururdu. PC de net gidiyor PS3 te çalışıyor. Anlayamadım açıkçası.
  • Merhabalar..

Modemim markası ttnet'in verdği AirTies rt-103TT modeli..

pc'mi açtıktan sonra ortalama 10/15 dakikada bir kesilme oluyor.ttnet'in arıza merkezini
    aradıgımda bana ayırıcıdan telefon bağlantısını çıkarmamı söylediler.Bende denedim.Ama
    bu seferde yarım saat,45 dakikada bir kesilme gerçekleşiyor.

Ne yapmam gerekir..Lütfen yardımlarınızı ve tavsiyelerizi bekliyorum.

Teşekkürler..
  • arkadaşlar bu sorunlar elektriktende olabilir.olmaz demeyin bende us robotics 9110 vardı.
    herşeyi denedik bağlantı kopması gitmedi.meğersem sorun adaptörden besleme yetersiz.başka adaptör takınca sorunum düzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: #GECE#

Merhabalar..

Modemim markası ttnet'in verdği AirTies rt-103TT modeli..

pc'mi açtıktan sonra ortalama 10/15 dakikada bir kesilme oluyor.ttnet'in arıza merkezini
    aradıgımda bana ayırıcıdan telefon bağlantısını çıkarmamı söylediler.Bende denedim.Ama
    bu seferde yarım saat,45 dakikada bir kesilme gerçekleşiyor.

Ne yapmam gerekir..Lütfen yardımlarınızı ve tavsiyelerizi bekliyorum.

Teşekkürler..

sorun giderildi.Pc'yi toplattıgım arkadaş virüs taraması yaptı ve işletim sistemimde
    kavo adlı bir virüs oldugunu bu virüsün modemi,klavyeyi,mause 'yi etkilediğini
    söyledi.combofix diye bir program ile virüsü temizledi ve modem eski halini aldı.

bilginize..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.