Şimdi Ara

İnternet bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım da Windows 10 kurulu.Dosyalarım silinmeden sıfırlama işlemi gerçekleştirdim windows 10 un özelliklerinden bir tanesi herhalde pek bir bilgim yok araştırmadan bodoslama daldım.Güzel bir şekilde windows sıfırlandı ve bilgisayarım açıldı her şey güzel hemen eski programlarımı internetten indirmeye koyuldum ama ne Microsoft Edge ne de İnternet Explorer’dan internete bağlanamadım.Sorun gider yaptığımda “web sitesi (microsoft.com) çevrimiçi ancak bağlantı denemelerine yanıt vermiyor” hatası çıkıyor ve sevgili sorun gidericimiz hiç bir seçenek sunmadan beni öylece bırakıyor.Bir kaç kez daha denemek istedim ve İnternet Explorer’dan sadece msn.com anasayfası açıldı bayağı bildiğiniz haberler felan gözüküyor hatta tıkladığımda haberi okuyabildim bir kaç defasında ama arama çubuğuna google.com yazdığımda bir kaç dakika bekliyor ve internete girmiyor.Servis sağlayıcımdan mı acaba diye düşündüm ama telefondan gayet net girebiliyorum.Acaba bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkan95 -- 29 Nisan 2019; 3:31:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.