Şimdi Ara

internet bağlantıma bir şeyler oldu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu siteden bana yardımcı olacağınızı düşünerek yazıyorum
    bu konuyla ilgili arama yaptım fekat bir şey bulamadım
    leptopum önceleri hiç sorunsuz nete bağlanırken. bir kaç gün öncesinde okula götürdüm ve orda nete girmeye çalıştım.
    eve geldğimde kesinlikle nete hiç bir şekilde bağlanmıyordu ve hatta bağlanma çabası bile yok. ne denediysem olmadı. açıkçası sorunun neyden kaynaklandığını da anlayabilmiş değilim.
    bilgili arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. kolay gelsin

• ip adresini elle vermiş olmayasın ağ bağlantılarını devre dışı bırakmış olabilirsin daha çok neden vardır...
  • modemlede alakalı olabilir kardeş inş. çözersin sorunu..
  • modemle alakalıdır ya da ip adresini yanlış yazmışındır hepsini dene tek tek
  • arkadaşlar ip elle yazdım otomatik yaptım olmadı
    ayrıca modemde sorun olamaz çünkü benimle birlikte aynı modem ile nete bağlanan başka arkadaşlarda var. ve hiç sorunsuz bağlanıyrlar. sorun tamamıyla benim pc de ama neresinde onu anlayamadım malesef:(
  • kablosuz aglari tarattirdiginda modemi gorebiliyormusun? Yaninda herhangi bir isaret varmi carpi ve baska birsey
    yada baglanmaya calisip kopuyormu?
  • modem normal bir şekilde görünüyor diğer arkadaşların pc nasıl görünüyrsa yani
    tıkladığım zaman asla bağlanmaya çalışmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wireless kartinin driverini kaldirip tekrardan yukle sorunun duzelmesi gerekiyor.
  • driveri kaldırıp tekrardan yükledim ama aynı sorun devam ediyor
    kesinlikle nete bağlanmaya çalışmıyor
    sorunu nasıl çözecem
  • driverlada cozulmediyse en son ihtimal win yuklemek yada sistemi geri yukleme yapabilirsin. Bende ilk defa boyle birsorun duyuyorum ilginc
  • arkadaşlar sorun çözüldü. ama nasıl çözüldü bende bilmiyorum. bu sabah pc açtım ve bağlandı. bu tektonoljiyi ğaliba hiç anlayamıyacağım.
    ilğilenenlere teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.