Şimdi Ara

İnternet Baglantımı Paylaştıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni gelen Board daki (epox 8rda+) ethernet ile diger makinamdaki ethernet kartını Cross kablo ile bagladım gerekli calisma grubunu ayarladım,
    su an makinalar birbirlerini goruyor ve dosya paylasını yapabiliyorum,
    modem suan eski makinede, epox un oldugu makinadan ise internete baglanamıyorum,
    eski makine Win98SE, epox>WinXP-SP1

98 de XP CD si ile ag kurulum sihirbazını calıstırdım gene olmadı,
    Fikri olan veya atladıgım bir yeri farkeden varmı?

Ayrıca Nforce-2 ye modem takınca Cevirmeli baglantı hazırlayamadım,
    (Aygıt listesindeki "cevirmeli bagdastırıcı" olmadıgı icin)
    Nforce ile gelen ag bagdastırıcısı ile "cevirmeli bagdastırıcı" nasıl aynı anda kurulacak?
    donanım ekle mi demem lazım?
    24 saattir kurulum yapıyorum, yanlıs birsey yapıp bastan baslamak istemiyorum,

Yardımlar icin tesekkurler.

• tam olarak anlamadım. Sen eski makinadan internet e bağlanamıyorsun sanırım. Once oradaki sorunu coz. Paylastırma işi daha sonra.
    Bağlanma olayında soun ne tam olarak ben bişe anlamadım. Daha acık yazarmısın
  • Biraz anlaşılır yazsan...
  • İnterneti bilgisayara paylaştırabilmen için Win98Se ve üstü işletim sistemi olması gerekir. Aksi taktirde bir ip sharer alman gerekiyor.
  • 98SE'de baglanti paylasimini duzgun sekilde yaptigindan ve makina uzerinde bir DHCP server hizmeti calistigindan emin ol. Bunu, internet baglanti paylasimi kurulumunu tamamladiktan sonra bilgisayarin tekrar baslatildiginda ip adresinin 192.168.0.1 oldugundan emin olarak ve diger makinanın otomatik ip almasini isteyip onunda ip adresinin 192.168.0.x oldugundan emin olarak yapabilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.