Şimdi Ara

İnternet bağlantısı sorun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba...Ben air ites modem kullanıyorum. bilgisayarımda kendiliğinden internet bağlantısı gidiyor. yani modemin internet ışığı sönüyor ama adsl ışığı yanıyor! bunun da virüsden dolayı oldugunu düşünüyorum. system32 nin içinde bir dosyaya trojan bulaşmış onu siliyorum bazen uyarı veriyor bazen vermiyor... bağlanmadığı durumda messenger'in sorun gider kısmına tıklıyorum "sistem dosyası"nda uyarı işareti gösteriyor..sorunu tam olarak çözemedim...şimdi kendiliğinden bağlantım geldi...teşekkurler

• hocam bu telekomun verdiği modemler pek de iyi değil zaten. aynı şeyi bazen bende de yapıyo kafasına göre bazen bağlanmıyo bazen yavaşlıyo. telekom aslında daha kaliteli modemler dağıtmalı madem yaptı bi kampanya. modem sapıtınca adaptörünü çıkarıp yeniden takıyorum düzeliyo.
  • saol bilgiler için... demin gitti yine bağlantı...şimdi system32 yi tarattım 2 virüs buldu bunları karantinaya aldım modemin ışığı yanmaya başladı tekrar bağlandım . sanırım virüsle alakalı bişey bu.... inşallah bir daha kesilmez
  • Aynı özellik bendede war kardeş Airties rt-102 saten bunu weriyor ttnet.Bazen bir anda internet ışığım gidiyor.Biraz bekledikten sonra geri geliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tayfun4186

saol bilgiler için... demin gitti yine bağlantı...şimdi system32 yi tarattım 2 virüs buldu bunları karantinaya aldım modemin ışığı yanmaya başladı tekrar bağlandım . sanırım virüsle alakalı bişey bu.... inşallah bir daha kesilmez

Kesinlikle ama kesinlikle virüsle alakası yok.Buna emin olabilirsin.
  • Bence fiziksel Bir problem var Kablolarınu Değiştirmeyi denedinizmi?
  • kabloları hiç denemedim....acaba modemden mi..... ama bir de şu var ben bu buldugum virüsleri silince bağlantı gidiyor bir süre sonra bu yuzden virusle alakalı oldugunu düşünüyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.