Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese kolay gelsin. 2 Gün önce anakartım yandı ve anakartımı değiştirdim. Foxconn A74ML-K diye bi anakart. Şimdi ağ kablosunu diğer bilgisayara bağladım ama onda bağlantı sorunu vermedi. Sorun anakarttadır diye adama geri götürdüm adam orada kabloyu taktı çalıştı. Neyse bilgisayarı geri getirdim gene taktım olmadı Kabloyu komple değiştşirdim gene olmadı Sistem Windows XP Sp3. Sorun bilgisayarın ip alamaması diyor ama nasıl çözebilirim bu sorunu. Yardımlarınız için teşekkür ederim
Merhaba,
Bence modem ile bilgisayarın arasındaki kablo sorunlu onu degiştir. Yanlız orjinal patch cord olsun fakat çin mallarından kacın... Hcs Amp gibi marka bir patch cord kullanabilirsin... Hcs Bölge dagıtıcısı olan Milsoft A.Ş. direk olarak satış yapmayacaktır ama seni bayilerine yönlendirebilir. webden telefonlarını alabilirsin....http://www.milsoftas.com.tr
quote:
Orijinalden alıntı: kaplans007
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese kolay gelsin. 2 Gün önce anakartım yandı ve anakartımı değiştirdim. Foxconn A74ML-K diye bi anakart. Şimdi ağ kablosunu diğer bilgisayara bağladım ama onda bağlantı sorunu vermedi. Sorun anakarttadır diye adama geri götürdüm adam orada kabloyu taktı çalıştı. Neyse bilgisayarı geri getirdim gene taktım olmadı Kabloyu komple değiştşirdim gene olmadı Sistem Windows XP Sp3. Sorun bilgisayarın ip alamaması diyor ama nasıl çözebilirim bu sorunu. Yardımlarınız için teşekkür ederim
statik ip tanımlayabilmeyi dene istersen..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme