Şimdi Ara

internet bağlatısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI notbook kullanıyorum. Bir airties marka modem. 1-2 saat bazen de yarım saat bir saat aralıklarla internet bağlantım kesliliyor. Ama bu kesilme sırasında ne bilgisayardaki bağlantı simgesinde ne de modemde bir değişiklik oluyor. Yani normal bağlantı var gibi görülüyor ama bağlantı olmuyor. Bu durumda bilgisayarı kapatım açtığım tekrar bağlantı kurabiliyorum. Dizüstü bilgisayar ve kablosuz bağlantı Kullanıyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız size minnetar kalırım. Ne yapacağımı şaşırdım.

• elle ıp vermeye çalışın..
  • elle ip dedğiniz bağlatıyı elle kurmak mı onu her seferinde deniyorum. Ama bağlatı bir defa kesildi mi elle bağlanmıyor mutlaka kapatıp açmam lazım bilgisayarı.
  • Öncelikle ağ bağlantılarımıza çift tıklayarak ağ bağantılarımızı açıyoruz. Ağ bağlantıları penceresinin sol menüsünde “ağ bağlantılarımı görüntüle“ye tıklıyoruz. Görüntüle dedikten sonra yerel ağ bağlantımızın simgesi çıkacak.

Simgeye sağ tıklayarak “özellikler” diyoruz. Karşınıza çıkacak pencereden, internet iletişim kuralları (TCP/IP) na çift tıklıyorsunuz.

internet bağlatısı sorunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.